Victory Super Tordo 32 Vs Victory Dispenser 32

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Victory Super Tordo 32 Vs Victory Dispenser 32

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές και εισηγήσεις, προτιμώ τα Κυπριακά φυσίγγια νοουμένου ότι είμαι ευχαριστημένος, πρέπει να στηρίξουμε τις Κυπριακές εταιρείες μέσα σε τούτην την κρίση αν μας ικανοποιούν τα φυσίγγια τους. Όπως είπα είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Super Tordo απλώς μου αρέσει να δοκιμάζω και άλλα για να μπορώ να έχω καλύτερη εικόνα για παραπάνω φυσίγγια.

Ο τόπος που κυνηγώ, μέχρι στιγμής, είναι λίγες οι κλασσικές βολίδες σιηστές πρωινές, το παραπάνω κυνήγι το κάνω περπατητός ή αν ψηλοπετούν τα πουλιά μετά που θα ξημερώσει. Στο περπατητό χρησιμοποιώ συνήθως την Tordo πάλι στην *4 και την Rocket στο *2 καθώς τα πουλιά ξωμακρύνουν από εμάς. Αν βλέπω ότι πετάσσουνται αρκετά μακρυά μας, αλλάζω την Tordo τζιαι βάζω Rocket τζιαι στις 2, *9 στο *4 τζιαι *8 στο 2. Αν ψηλοπετούν τα πουλιά, *8 Rocket και στα 2.

Ευχαριστώ ξανά. Αν μου λείψουν οι Τοrdo θα ξαναέρτω στο thread τζιαι να ξαναθκιεβάσω τις εισηγήσεις σας. :)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Σπυρο για εναλλακτικη της tordo οταν βγει ηλιος δοκιμασε και την alodola 28gr.οταν ειναι γλυκασια θεριζει

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Η alodola ειναι ταπα?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Ναι ταππα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ουσιαστικά είναι το ίδιο φυσίγγιο απλώς το ένα είναι 28 και το άλλο 32. Η ττάππα τους εν η ίδια.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

spyrosspyrou851 έγραψε:Ουσιαστικά είναι το ίδιο φυσίγγιο απλώς το ένα είναι 28 και το άλλο 32. Η ττάππα τους εν η ίδια.
ετσι ειναι Σπυρο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”