Fiocchi Cane

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Fiocchi Cane

Δημοσίευση από Warrior »

Κοπελια κανενας που εδοκιμασε την σειρα cane της fiocchi να μας πει τις εντυπωσεις του? Εδοκιμασα 5-6 φυσιγγια περσι στο ενδημικο και μου εκαναν εντυπωση. Αν δεν κανω λαθος ηταν 36γρ. χαρτινα και ηταν δυο ειδη μπλε και μαυρα και νομιζω ειχαν ενα σκυλλο πανω. Ποιες οι διαφορες των δυο?
LEFKIOS
Full Member

Re: Fiocchi Cane

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Warrior έγραψε:Κοπελια κανενας που εδοκιμασε την σειρα cane της fiocchi να μας πει τις εντυπωσεις του? Εδοκιμασα 5-6 φυσιγγια περσι στο ενδημικο και μου εκαναν εντυπωση. Αν δεν κανω λαθος ηταν 36γρ. χαρτινα και ηταν δυο ειδη μπλε και μαυρα και νομιζω ειχαν ενα σκυλλο πανω. Ποιες οι διαφορες των δυο?
Φίλε το φυσίγγιο που λες στη Κύπρο απο οτι γνωριζω ερχεται σε τρεία διαφορετικά γραμμαρια, 28γρ, 33γρ και 36γρ, αλλα ολα το φισίγγια ειναι τα παραδοσιακά χάρτινα με μαλλινη τάππα. Ειναι σε κουτια των 10φυσ και εχουν ολα το κεφαλι ενος σεττερ πάνω. Η εταιρεία τα ονόμασε Dog Line και σκοπος της ειναι να τονιση το παραδοσιακο κυνηγι με συνοδεία σκυλλου. Ειναι φυσιγγια κοντινών και μέσων αποστασεων και ειναι εξαιρετικά για το ενδημικό με συνοδεια σκυλου φέρμας.
28γρ-νο6-400m/s-470bar- mavro====33gr-no6-395m/s-560bars-mavro=====36gr-no6-395m/s-610bars-mavro
Οπως βλεπεις μονο σε 6 νουμερο ερχεται στη Κυπρο.
Στη Κυπρο τα φέρνει ο P. gavrielides στη Λαρνακα και αν θέλεις περισσότερες πληροφοριες μπορεις να του τηλεφωνησης. Εγώ προσωπικά δεν τα εχω δοκιμάσει ακομη. Ελπιζω να σε βοήθησα.
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

Λευκιε ευχαριστω για την απαντηση. Η απορια μου ειναι οτι το φυσιγγιο αυτο το εχω στην τσαντα με τα φυσιγγια σε μπλε χρωμα παλι χαρτινο παλι 6νουμερο. Ποια η διαφορα του με το μαυρο?
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Warrior έγραψε:Λευκιε ευχαριστω για την απαντηση. Η απορια μου ειναι οτι το φυσιγγιο αυτο το εχω στην τσαντα με τα φυσιγγια σε μπλε χρωμα παλι χαρτινο παλι 6νουμερο. Ποια η διαφορα του με το μαυρο?
Φιλε ποσα γραμμαρια ειναι? Και αν εχεις το κουτί του με τι χρωμα ειναι γραμμένα τα γραμματα στο κουτι?
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

Φιλε ειναι 36γρ και τα γραμματα στο κουτι ειναι κοκκινα. Ποιο κατω σου βαζω μια φωτογραφια με το φυσιγγιο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”