VICTORY LUCKY SHOT

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

VICTORY LUCKY SHOT

Δημοσίευση από andreasana210326 »

χαιρετε,

για το συγκεριμμενο φυσιγγιο lucky shot 33,5 g εχω ακουσει γενικα οτι παιζεται κατα τις πρωινες ωρες και σε ψυχρο κλιμα. εντουτοις πριν χρονια to χρησιμοποιησα στο ενδημικο αλλα και στη φασσα μετα τις 9 σε ζεστο κλιμα με πολυ καλα αποτελεσματα.

γνωριζετε τελικα σε ποιες κλιματολογικες συν8ηκες λειτουργει αυτο το φυσιγγιο?????

ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Re: VICTORY LUCKY SHOT

Δημοσίευση από Vasils-TOZ34E »

Φιλε δεν ξέρω tpt για αυτό το φυσίγγι να σου πω επειδή δεν το δοκίμασα ποτε μου και ούτε κάποιος που ξέρω αλλα έχει 2 χρονια που το έχω στο μυαλό μου αλλα ποτε δεν το δοκίμασα.

Μακάρι να ξέρει κάποιος και να μπορεί να μας πιει λίγα λόγια για αυτό το φυσίγγι.

Επιπλέον θα ήθελα να μάθω αν είναι πιστονάκι κανονικό (συγκεντρωτικό) ή όχι.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Vasils-TOZ34E έγραψε:Φιλε δεν ξέρω tpt για αυτό το φυσίγγι να σου πω επειδή δεν το δοκίμασα ποτε μου και ούτε κάποιος που ξέρω αλλα έχει 2 χρονια που το έχω στο μυαλό μου αλλα ποτε δεν το δοκίμασα.

Μακάρι να ξέρει κάποιος και να μπορεί να μας πιει λίγα λόγια για αυτό το φυσίγγι.

Επιπλέον θα ήθελα να μάθω αν είναι πιστονάκι κανονικό (συγκεντρωτικό) ή όχι.

ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ......ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΥΡΙΤΙΔΑ Α1. ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΙΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ. ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Τα χρησιμοποιά ο πατέρας μου για το πρωί στο ενδημικό (*6) για τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια με πολύ καλά αποτελέσματα. Αγόρασα ένα πακέτο πέρσι για τις τζίκλες (*9) με εξίσου καλά αποτελέσματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyrosspyrou851 την 12 Ιούλ 2013, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

ΦΙΛΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΕΔΩ.......http://win.isolservers.org/article.asp?AID=659

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ lUCKY SHOT OTI 8ELEI ΨΥΧΡΟ ΚΑΙΡΟ :o :o
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

andreasana210326 έγραψε:ΦΙΛΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΕΔΩ.......http://win.isolservers.org/article.asp?AID=659

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ lUCKY SHOT OTI 8ELEI ΨΥΧΡΟ ΚΑΙΡΟ :o :o
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΠΕΡΙ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΟΠΩΣ Η DISPENSER KAI H VICRORY 36ΓΡ GREEN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, ΓΕΜΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ PSB3 KAI PSB2 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΟΠΟΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΚΡΙΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΕΝΔΕΙΜHΚΟ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΝΕΙ Η ΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΠΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ, ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ, ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤA VERNEY CARRON.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

andreasana210326 έγραψε:χαιρετε,

για το συγκεριμμενο φυσιγγιο lucky shot 33,5 g εχω ακουσει γενικα οτι παιζεται κατα τις πρωινες ωρες και σε ψυχρο κλιμα. εντουτοις πριν χρονια to χρησιμοποιησα στο ενδημικο αλλα και στη φασσα μετα τις 9 σε ζεστο κλιμα με πολυ καλα αποτελεσματα.

γνωριζετε τελικα σε ποιες κλιματολογικες συν8ηκες λειτουργει αυτο το φυσιγγιο?????

ευχαριστω.
Φιλε μου το λακι σιοτ ειναι απο τις αδυναμιες μου. Δεν λανθανεσε...το φυσιγγιο ειναι φυσιγγιο για γλυκο καιρο μετα τις 9 στο ενδημικο οταν βγει ο ηλιος. Δεν ειναι φυσιγγιο του μεγαλου κρυου . Στο ενδημικο μεταωτις 9 ειναι φοβερο. Για τη φασσα αν θα το δοκιμαζα θα το εοεζα πρωι με.το ξημερωμα και.οχι μετα τις 10 που θα παει 35
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

spidis έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:ΦΙΛΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΕΔΩ.......http://win.isolservers.org/article.asp?AID=659

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΠΕΡΙ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΟΠΩΣ Η DISPENSER KAI H VICRORY 36ΓΡ GREEN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, ΓΕΜΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ PSB3 KAI PSB2 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΟΠΟΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΚΡΙΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΕΝΔΕΙΜHΚΟ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΝΕΙ Η ΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΠΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ, ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ, ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤA VERNEY CARRON.
Το αρθρο εν του 2000.λογικα αλλαξαν πολλα στο φυσιγγι
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
pistolas
Full Member

Δημοσίευση από pistolas »

φιλε μου εγω δεν την βγαζω απο οπλο μου την lucky shot καλοκαιρη το πρωι,και τον χειμωνα ολλη μερα
Miroku Mk-10
Full Member

Δημοσίευση από Miroku Mk-10 »

Προσωπικά το βρίσκω πολύ αξιόπιστο φυσίγγιο, ιδανικό σε ψυχρό καιρό και με υγρασίες. Το παίζω στις τζίκλες. Όταν ζεστάνει η ώρα προσωπικά το βρίσκω ότι δεν κάνει. ΄Ομως το πρωινό είναι φονικό, μπάμ και σέκκο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”