FEDERAL STORM+REM.WINGMASTER HD+REM.EXPRESS

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: FEDERAL STORM+REM.WINGMASTER HD+REM.EXPRESS

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

andreas78 έγραψε:Καλή σας μέρα,
Ο ζήλος και το πάθος κάποιων συναδέλφων, εχουν κάνει το συγκεκριμένο φόρουμ να βρίσκεται πολυ ψηλά στην εκτημηση όχι μόνο των μελών του αλλα και των δεκάδων επισκεπτών, καθημερινά, που μέσο αυτού βρίσκουν απαντήσεις είτε σε θέματα βλητηκης είτε σε αλλα θέματα. Αυτή η προσπάθεια εχει ταυτόχρονα κατατάξει το φόρουμ σε μια ψηλότερη επιστημονική βάση στα θέματα βλητηκης και φυσιγγιων και έν συνέχεια την εκτίμηση προς αυτούς που με κόπο τα παρουσιάζουν.
Ο λόγος που θίγεται ο κατάλογος δεν ειναι η μείωση των αποτελεσμάτων των δοκίμων αλλα απεναντίας η προσπάθεια για ακόμη πιο αντικειμενικά αποτελέσματα, διότι όπως προ ανέφερα εσείς οι ίδιοι( Λευκιος, Σόλων, Άθος....κ.α.) έχεται ανεβάσει τον πήχη ψηλά και προσπαθείτε για ακόμη ψηλότερα.
Οι πλείστες δοκιμές γίνονται μεταξύ διαφόρων φυσιγγιων και τα συγκριτικά αποτελέσματα ειναι απόλυτα αντικειμενικά, τι γίνεται όμως στην περίπτωση της δοκιμής σε ενα φυσιγγιο;
Εάν για παράδειγμα τοποθετήσουμε σε κάποια απόσταση μια μάζα απο κυτταρίνη(ξύλο) και αρχίσουμε να βάλλουμε πάνω της με διάφορα φυσίγγια, τα συγκριτικά αποτελέσματα μεταξύ των φυσιγγιων θα ειναι απόλυτα αντικειμενικά αλλα βάλλοντας με ενα φυσιγγιο δεν θα έχουμε το όσον το δυνατόν καλύτερο και πιο προσιτό αποτέλεσμα διατρησης.
Απεναντίας εάν βρέξουμε τον κατάλογο ο οποίος ειναι κατασκευασμένος απο κυτταρίνη(ξύλο), θα διογκωθεί και θα προσομοιάζει περισσότερο σε μυϊκή μάζα και ακόμη περισσότερο σε βαλλιστική ζελατίνη, το αποτέλεσμα διατρησης βάλλοντας εναντίον του θα ειναι σαφώς πιο αντικειμενικό.
Παραθέτω μια γραφική παράσταση απο δοκιμη διατρησης με βαλλιστικό τζέλ και με ποικνοτητα που προσομοιάζει στην φάσσα, τα σκάγια ειναι καλής ποιότητας αλλα με ~2,5%-3% αντιμόνιο.

http://i1278.photobucket.com/albums/y50 ... b3b78d.jpg

Μελετώντας την γραφική παράσταση μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και για πιο χοντρά σκάγια εκτός απο αυτα που μας παραθέτει.
Ταυτόχρονα μελετώντας ενα τηλ. κατάλογο θα παρατηρήσουμε πως εχει περίπου ~1250 σελίδες μαζί με αυτές που δεν ειναι αρηθμημενες και μαζί με τα χοντρά εξώφυλλα και εκείνο που βρίσκεται στις πρώτες σελίδες, δεν ξεπερνά τα 4cm, άρα και περίπου ~313 σελίδες ανα εκατοστό.
Για τα σκάγια Νο 4 μπορούμε να συμπεράνουμε απο την παράσταση ότι θα εχουν περίπου ~3,58cm διατρησης στα 45 μέτρα, στο βαλλιστικό τζέλ, πάντοτε βέβαια μιλούμε για σκάγια με 2,5%-3% αντιμόνιο.
Ενώ στον ξηρό κατάλογο και κάνοντας τις απαραίτητες πράξεις, είχαμε 356 σελίδες, δηλαδή περίπου ~1,13cm διατρησης, με σκάγια φυσικά που εχουν 10% περισσότερο βάρος απο τα συνηθισμένα.
Με αυτα που σας παράθεσα, εγω τουλάχιστον κρίνω πως ο τηλ. κατάλογος σε ξηρή μορφή δεν ειναι πλήρως αντικειμενικός σε περιπτώσεις που θα θέλαμε να κάνουμε δοκιμη διατρησης, σε ενα φυσιγγιο, που θελουμε να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την διατρηση του.
Θα επαναλάβω άλλη μια φορά, πως το παρόν συμπέρασμα μου, με κανένα τροπο δεν ακυρώνει ή μειώνει τα οποιαδήποτε συγκριτικά αποτελέσματα και δοκιμές που εχουν γίνει.

Την γραφική παράσταση και όλο τα άρθρο μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... d=63734705
ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ....ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.......

ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΑΝ ΒΑΣΗ,ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ 10 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ Ν7 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ 2,4ΕΚ ΣΤΑ 41Μ? :roll:

ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ 10 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ Ν6 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑ,ΜΕ 2,4ΕΚ ΣΤΑ 54Μ :roll:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΣ ΣΕ <<ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΡΟΣΩΠΑ>> ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!

ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΩΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΙ ΟΠΛΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΓΙΝΕ ΟΙ ΔΟΚΙΜΗ....

ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ 10 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ Ν6 ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ Π.Χ ΣΤΙΣ 300 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ Π.Χ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ.....ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΥΠΗΣΕ 300........ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ 5-6-6,5 Η 7!!! ;)

ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.....ΚΑΝΤΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ,ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΚΑΝ....ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Φίλε Λεύκιε,
Σε ευχαριστω για τα καλά σου λογια αλλά αυτα που έγραψα ειναι δεδομένα που μπορεί ο οποιοσδήποτε να εχει πρόσβαση μέσο του διαδικτυου. Επίσης θα ξαναπώ, πως δεν θα υπήρχε λόγος να εκθειάσω την προσπάθεια σας απο την στιγμή που δεν θα την κάνατε με δικούς σας κόπους, χρήμα και χρονο ;) , εξάλλου αυτο ειναι που την κάνει και πιο ποιοτική.

Φίλε Σόλωνα,
Μέσα απο ενα ίδιο πακέτο με 10 ποιοτικά, εργοστασιακά φυσίγγια, θα ήταν θαύμα εάν βρίσκαμε παρόμοια βλητηκά αποτελέσματα έστω και στα μισά απο αυτά, νομίζω αυτο απαντά στο ερώτημα σου.
Ολοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε δοκιμές, απο τις οποίες θα λύσουμε πολλές απορίες αλλα θα ήμαστε και στην θέση να γνωρίζουμε πάνω απο όλα το όπλο μας και μετέπειτα τα φυσίγγια στα οποία θα δείξουμε στην συνέχεια την εμπιστοσύνη μας.
Τουλάχιστον εγω, απο την λήξη της σεζόν εχω ρίξει μέχρι και σήμερα, περί τα 3,5 κιλά σκάγια, μόνο σε πίνακες!!!

Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά πως, τα συγκριτικα αποτελέσματα και οι όποιες δοκιμές εχουν γίνει δεν μπορούν να ακυρωθούν ή έστω να μειωθεί η ποιότητα των αποτελεσμάτων, για χάριν του στεγνού ή βρεγμενου καταλόγου. Εγώ, έθεσα αυτο το θέμα περισσότερο για προβληματισμό, βλέποντας τις προσπάθειες σας οι οποιες γίνονται με κόπο ανεβάζοντας κάθε φορά το επίπεδο και διότι κατα την γνώμη μου και με αυτα που εχω δει και διαβάσει, δεν μου βγαίνουν τα νούμερα όταν γίνεται δοκιμη διατρησης απο ένα φυσιγγιο, του οποίου θα ήθελα να εχω όσον το δυνατόν πιο κοντινά αποτελέσματα με την ζελατίνη και αυτο θα μου το προσφέρει μονο ο ελαφρώς βρεγμένος κατάλογος(αυτο ειναι η δική μου άποψη).
Για την βιβλιογραφία και τα βλητικά δεδομένα, τα οποία υπάρχουν εδώ και πολλα χρόνια, τα θεωρώ το Α και το Ω, δεν νομίζω να έχεις βλητικό σταθμό :D και το ίδιο ισχύει και με εμενα :D , άρα τουλάχιστον εγω που ασχολούμαι, με την ιδιογομωση, την εχω αναγκη :D .
Σας εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και πάθος, τις δοκιμές σας, απο τις οποίες όλοι μας έχουμε όφελος.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

andreas78 έγραψε:Φίλε Λεύκιε,
Σε ευχαριστω για τα καλά σου λογια αλλά αυτα που έγραψα ειναι δεδομένα που μπορεί ο οποιοσδήποτε να εχει πρόσβαση μέσο του διαδικτυου. Επίσης θα ξαναπώ, πως δεν θα υπήρχε λόγος να εκθειάσω την προσπάθεια σας απο την στιγμή που δεν θα την κάνατε με δικούς σας κόπους, χρήμα και χρονο ;) , εξάλλου αυτο ειναι που την κάνει και πιο ποιοτική.

Φίλε Σόλωνα,
Μέσα απο ενα ίδιο πακέτο με 10 ποιοτικά, εργοστασιακά φυσίγγια, θα ήταν θαύμα εάν βρίσκαμε παρόμοια βλητηκά αποτελέσματα έστω και στα μισά απο αυτά, νομίζω αυτο απαντά στο ερώτημα σου.
Ολοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε δοκιμές, απο τις οποίες θα λύσουμε πολλές απορίες αλλα θα ήμαστε και στην θέση να γνωρίζουμε πάνω απο όλα το όπλο μας και μετέπειτα τα φυσίγγια στα οποία θα δείξουμε στην συνέχεια την εμπιστοσύνη μας.
Τουλάχιστον εγω, απο την λήξη της σεζόν εχω ρίξει μέχρι και σήμερα, περί τα 3,5 κιλά σκάγια, μόνο σε πίνακες!!!

Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά πως, τα συγκριτικα αποτελέσματα και οι όποιες δοκιμές εχουν γίνει δεν μπορούν να ακυρωθούν ή έστω να μειωθεί η ποιότητα των αποτελεσμάτων, για χάριν του στεγνού ή βρεγμενου καταλόγου. Εγώ, έθεσα αυτο το θέμα περισσότερο για προβληματισμό, βλέποντας τις προσπάθειες σας οι οποιες γίνονται με κόπο ανεβάζοντας κάθε φορά το επίπεδο και διότι κατα την γνώμη μου και με αυτα που εχω δει και διαβάσει, δεν μου βγαίνουν τα νούμερα όταν γίνεται δοκιμη διατρησης απο ένα φυσιγγιο, του οποίου θα ήθελα να εχω όσον το δυνατόν πιο κοντινά αποτελέσματα με την ζελατίνη και αυτο θα μου το προσφέρει μονο ο ελαφρώς βρεγμένος κατάλογος(αυτο ειναι η δική μου άποψη).
Για την βιβλιογραφία και τα βλητικά δεδομένα, τα οποία υπάρχουν εδώ και πολλα χρόνια, τα θεωρώ το Α και το Ω, δεν νομίζω να έχεις βλητικό σταθμό :D και το ίδιο ισχύει και με εμενα :D , άρα τουλάχιστον εγω που ασχολούμαι, με την ιδιογομωση, την εχω αναγκη :D .
Σας εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και πάθος, τις δοκιμές σας, απο τις οποίες όλοι μας έχουμε όφελος.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΛΗΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ, ΜΕ ΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΚΟΙΟΠΩΣ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΥΠΡΙΔΥΜΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ....

ΛΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΒΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ;) http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... id=2050886

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
andreas78

Φίλε Σόλωνα,
Μου δίνεται η εντύπωση πως έχεις παρεξηγήσει τις προθέσεις μου, παρά τις επανειλημμένες αναφορές μου για την ποιότητα των δοκίμων σας και τα ωφέλη που αποκομιζουμε όλοι μας, εύχομαι να εχω λάθος.

Για την δοκιμη που παραθέσεις, σου παραθέτω και εγω άλλη με βρεγμένο κατάλογο, βλέπεις γούστα ειναι αυτά, τελικά. ;)

http://win.isolservers.org/article.asp?AID=289
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

andreas78 έγραψε:Φίλε Σόλωνα,
Μου δίνεται η εντύπωση πως έχεις παρεξηγήσει τις προθέσεις μου, παρά τις επανειλημμένες αναφορές μου για την ποιότητα των δοκίμων σας και τα ωφέλη που αποκομιζουμε όλοι μας, εύχομαι να εχω λάθος.

Για την δοκιμη που παραθέσεις, σου παραθέτω και εγω άλλη με βρεγμένο κατάλογο, βλέπεις γούστα ειναι αυτά, τελικά. ;)

http://win.isolservers.org/article.asp?AID=289
ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ...ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ....ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ, Γ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ...ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ...ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ :P

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ........ΟΣΟ ΨΑΧΝΕΙΣ, ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ :P
andreas78

Έτσι ειναι φιλε Σόλωνα,
Εξάλλου η παροιμία, " Οσο ζω μαθαίνω", δεν είναι τυχαία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”