αν σου (μαγειρεψω λιες χαρτουτσιες) ρε μαρινο μου εν να μεν ξαναφαεις που εξω .............marinos.a έγραψε:take away
η που εν να αρκεψεις να μαιρεφκεις η που εν να με πελλανισκεις να σου μαιρεψω

αν σου (μαγειρεψω λιες χαρτουτσιες) ρε μαρινο μου εν να μεν ξαναφαεις που εξω .............marinos.a έγραψε:take away
μαλλον θα σε τρελενει και στο τελος π[ας για ειστιατοριοWOODPIGEONHUNTER έγραψε:αν σου (μαγειρεψω λιες χαρτουτσιες) ρε μαρινο μου εν να μεν ξαναφαεις που εξω .............marinos.a έγραψε:take away
η που εν να αρκεψεις να μαιρεφκεις η που εν να με πελλανισκεις να σου μαιρεψω![]()
![]()
εσυ να ερθεις κατω να ανοιξουμε το εστιατοριο μαζιthanos1981k έγραψε:μαλλον θα σε τρελενει και στο τελος π[ας για ειστιατοριοWOODPIGEONHUNTER έγραψε:αν σου (μαγειρεψω λιες χαρτουτσιες) ρε μαρινο μου εν να μεν ξαναφαεις που εξω .............marinos.a έγραψε:take away
η που εν να αρκεψεις να μαιρεφκεις η που εν να με πελλανισκεις να σου μαιρεψω![]()
![]()
φιλε είμαι σίγουρος αλλα αν αρχίσω ΚΑΙ τις ιδιογομωσεις μαζί με τα υπόλοιπα χόμπι μου θα πρέπει να σταματήσω να κοιμάμαι για να προλαβαίνω.WOODPIGEONHUNTER έγραψε:αν σου (μαγειρεψω λιες χαρτουτσιες) ρε μαρινο μου εν να μεν ξαναφαεις που εξω .............marinos.a έγραψε:take away
![]()
αφου εχετε κυπτικακες εταιριες που βγαζουν υλικα για ιδιογομωσηmarinos.a έγραψε:φιλε είμαι σίγουρος αλλα αν αρχίσω ΚΑΙ τις ιδιογομωσεις μαζί με τα υπόλοιπα χόμπι μου θα πρέπει να σταματήσω να κοιμάμαι για να προλαβαίνω.WOODPIGEONHUNTER έγραψε:αν σου (μαγειρεψω λιες χαρτουτσιες) ρε μαρινο μου εν να μεν ξαναφαεις που εξω .............marinos.a έγραψε:take away
![]()
Italian take away και τώρα που πρέπει να υποστηρίξουμε τις κυπριακές επιχειρήσεις, κυπριακά
ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΗΚΟΣ ΚΑΛΟΦΑΓΑΣWOODPIGEONHUNTER έγραψε:thanos1981k έγραψε:WOODPIGEONHUNTER έγραψε:εσυ να ερθεις κατω να ανοιξουμε το εστιατοριο μαζιμετα ολοι μονο ετοιμα θα τρωνε
(φυσιγγια απο εμας εννοω)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()