Εφοσο οι Κυπριοι κατασκευαστες υποστηριξουν και εμας γιατι οχι. Πιστευω ομως οτι πολλοι θα εκμεταλλευτουν την κατασταση
Sent from my iPad mini using Tapatalk HD
Κυπριακά φυσίγγια
-
- Full Member
Re: Κυπριακά φυσίγγια
συναδελφοι υποστηριζω κι'εγω τα κυπριακα προιοντα αλλα πρεπει να σας πω οτι δυστυχως το 90% των φαρμακων στην αγορα μας ειναι γερμανικα, να τα σταματησουμε?
Και επιπλαιον, οσον αφορα τα κυπριακα φυσιγγια και τους εδω κατασκευαστες, το μονο κυπριακο που θα υποστηριξουμε στο τελος της υποθεσης ειναι το μεγαλο τους κερδος. οι πρωτες υλες, τα μηχανηματα παραγωγης και οι υπαλληλοι τους προερχονται απο εξωτερικο, προσωπικη μου αποψη.
Και επιπλαιον, οσον αφορα τα κυπριακα φυσιγγια και τους εδω κατασκευαστες, το μονο κυπριακο που θα υποστηριξουμε στο τελος της υποθεσης ειναι το μεγαλο τους κερδος. οι πρωτες υλες, τα μηχανηματα παραγωγης και οι υπαλληλοι τους προερχονται απο εξωτερικο, προσωπικη μου αποψη.
-
ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ 2 ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ 90% ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
δυστηχώς Μιχάλη μου με τα φάρμακα δέν είναι τόσο απλά τα πράγματα, στην Κύπρο περισσότερο είναι αντιγραφικά φάρμακα πουπαράγουμε που πολές φορές έχουν διαφορά απο τα αυθεντικά , μάλιστα εκ πείρας σου μιλάω καμιά φορά το αντιγραφικό δέν έχει όλες τις ιδιότητες του αυθεντικού και ταλαιπωρείται ο ασθενής !!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Το θέμα είναι πολυδιάστατο και δεν δημιουργήθηκε χθές. Όλων οι απόψεις που προηγήθηκαν σεβαστές. Πιστεύω ότι η πιο σωστή αντιμετώπιση που μπορούμε να έχουμε απέναντι στα κυπριακά φυσίγγια είναι περίπου η ίδια με αυτή που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Ζυγήζουμε κάθε φορά τα πράγματα και κρίνουμε ανάλογα βάζοντας στο τραπέζι όλα τα δεδομένα, ακόμα και τον πατριωτισμό.
- spyrosspyrou851
Αν επιτρέπεται, με Gem35 εννοείς την άσπρη 35 gr της Victory ή την Gem35 της Olympiα; Επειδή αναφέρεσαι σε Gem35 που είναι της Olympiα αλλά χρώμα άσπρο που είναι η 35 gr της Victory. Η Gem35 της Olympiα είναι χρώμα κόκκινο. Μπερδεύτηκα κάπως γι'αυτό ρωτώ. Ευχαριστώ.giorgos80 έγραψε:Ως επι το πλειστον εγω παιζω βικτορυ.φετος δοκιμασα Rc serie orο κσι ηταν για καβλιες πριν 2 χρονια δοκιμασα sellier bellot και rc4 νομιζω επισης για καβλιες.φετος δοκιμασα τη super coturnice37 ,gem35 και εφκαλλαν αζινες.μονο κυπριακα πλεον.λιλα,ασπρη και κοτουρνις.στη τζικλα παιζω ουλλα τα κυπριακα ως 32 γρ.εν κοιταζω μαρκα
- giorgos80
Μια εν η ασπρη(βικτορυ),τη gem35 της olympia φετος τη δοκιμασα και μου αφησε καλες εντυπωσειςspyrosspyrou851 έγραψε:Αν επιτρέπεται, με Gem35 εννοείς την άσπρη 35 gr της Victory ή την Gem35 της Olympiα; Επειδή αναφέρεσαι σε Gem35 που είναι της Olympiα αλλά χρώμα άσπρο που είναι η 35 gr της Victory. Η Gem35 της Olympiα είναι χρώμα κόκκινο. Μπερδεύτηκα κάπως γι'αυτό ρωτώ. Ευχαριστώ.giorgos80 έγραψε:Ως επι το πλειστον εγω παιζω βικτορυ.φετος δοκιμασα Rc serie orο κσι ηταν για καβλιες πριν 2 χρονια δοκιμασα sellier bellot και rc4 νομιζω επισης για καβλιες.φετος δοκιμασα τη super coturnice37 ,gem35 και εφκαλλαν αζινες.μονο κυπριακα πλεον.λιλα,ασπρη και κοτουρνις.στη τζικλα παιζω ουλλα τα κυπριακα ως 32 γρ.εν κοιταζω μαρκα
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη