cheditte φυσιγγια

Απάντηση
chris197
Full Member

cheditte φυσιγγια

Δημοσίευση από chris197 »

μηπως ξερει κανενας κανενα καταστημα που πουλλα αυτα τα φυσιγγια. εαν ειναι ευκολο επαρχια λαρνακας η και αλλου δεν εχει προβλημα
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: cheditte φυσιγγια

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

chris197 έγραψε:μηπως ξερει κανενας κανενα καταστημα που πουλλα αυτα τα φυσιγγια. εαν ειναι ευκολο επαρχια λαρνακας η και αλλου δεν εχει προβλημα
ΦΙΛΕ ΚΡΙΣ ΖΗΤΑΣ ΚΑΤΙ ΣΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ?ΓΡΑΨΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!!ΣΕ ΡΩΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΑΦΟ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΩ,ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

O αντιπροσωπος νομιζω ειναι στη Λαρνακα. Ρωτα στον ΑSV Pets & Outdoors
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
beaglemania
Full Member

Δημοσίευση από beaglemania »

ρε φιλε ελαλεν μου ενας παρεας για κατι cheditte βασικα εμεινε μου το ονομα μες το νου. Ειναι φυσσιγια των 100 μετρων? γιατι ελεν μου οτι επεξεν λαο περιπου 80 μετρα μακρος πας την αχερα κατεβενεν κατηφορο ο λαος και επεξεν τον εκαμεν τον μαππα ρε φιλε ειπεν μου αν ειναι για τα ιδια φυσσιγια η απλα αν πρκειται για συνωνυμια ξερω απαγορευουνται απλα λεω σας οτι μου ειπε.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

beaglemania έγραψε:ρε φιλε ελαλεν μου ενας παρεας για κατι cheditte βασικα εμεινε μου το ονομα μες το νου. Ειναι φυσσιγια των 100 μετρων? γιατι ελεν μου οτι επεξεν λαο περιπου 80 μετρα μακρος πας την αχερα κατεβενεν κατηφορο ο λαος και επεξεν τον εκαμεν τον μαππα ρε φιλε ειπεν μου αν ειναι για τα ιδια φυσσιγια η απλα αν πρκειται για συνωνυμια ξερω απαγορευουνται απλα λεω σας οτι μου ειπε.

Τα 100 μετρα , καταργήθηκάν , η cheddite ειναι διεθνώς αναγνωρισμένη μαρκα με ψηλής ποιοτητας φυσιγγια απο 28γρ μεχρι 52γρ ...Νομιζω αυτη την στιγμη δεν υπαρχει αντιπροσωπός για Κύπρο
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
beaglemania
Full Member

Δημοσίευση από beaglemania »

ναι ρε φιλε ξερω το απλα οτι μου ειπεν λαλω σας εν γνωριζω περετερω πραματα..
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Καποτε ειχε στον ΝΤΙΑΝΚΟ Λευκωσια τωρα δεν ειμαι σιγουρος αν τα φερνει ακομα . επιασα καποτε πριν κανα δυο χρονια εγω κατι διασπορας που εψαχνα .
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

παιδια,
ο asv εκλεισε.
τα φυσσηγια cheditte ειναι πολι καλα φυσιγγια. τα εχω δοκιμασμενα.
γυρευω την free shot 31 + 33 γραμμαρια. για κοντινες βολες ειναι δηλητηριο.
browning9
Full Member

Δημοσίευση από browning9 »

μηπως ξερει κανενας αν πουλουν σε καποιο καταστημα τα cheditte 32 γραμμαρια 10 νουμερο κατι πρασινα με κοντο καλυκα..νομιζω τα λενε tordo cheditte εχουν πρασινο κουτι..επεξατα πριν 4 χρονια στην τζικλα και πραγματικα ετσι φυσιγγιο δεν ξαναειδα και την επομενη χρονια μου ειπε ο καταστηματαρχης οτι δεν θα τα ξαναφερουν και εγυρισε μου!αν τα βρηκε καποιος ας με ενημερωσει
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

http://www.chedditeitaly.com/
επικοινωνηστε με την εταιρια στην ιταλια να σας πει που θα τα βρειτε στην κυπρο
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”