cheditte φυσιγγια
-
- Full Member
cheditte φυσιγγια
μηπως ξερει κανενας κανενα καταστημα που πουλλα αυτα τα φυσιγγια. εαν ειναι ευκολο επαρχια λαρνακας η και αλλου δεν εχει προβλημα
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: cheditte φυσιγγια
ΦΙΛΕ ΚΡΙΣ ΖΗΤΑΣ ΚΑΤΙ ΣΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ?ΓΡΑΨΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!!ΣΕ ΡΩΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΑΦΟ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΩ,ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙchris197 έγραψε:μηπως ξερει κανενας κανενα καταστημα που πουλλα αυτα τα φυσιγγια. εαν ειναι ευκολο επαρχια λαρνακας η και αλλου δεν εχει προβλημα
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Breda Pegaso
O αντιπροσωπος νομιζω ειναι στη Λαρνακα. Ρωτα στον ΑSV Pets & Outdoors
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
ρε φιλε ελαλεν μου ενας παρεας για κατι cheditte βασικα εμεινε μου το ονομα μες το νου. Ειναι φυσσιγια των 100 μετρων? γιατι ελεν μου οτι επεξεν λαο περιπου 80 μετρα μακρος πας την αχερα κατεβενεν κατηφορο ο λαος και επεξεν τον εκαμεν τον μαππα ρε φιλε ειπεν μου αν ειναι για τα ιδια φυσσιγια η απλα αν πρκειται για συνωνυμια ξερω απαγορευουνται απλα λεω σας οτι μου ειπε.
- Anthimos
- Moderator
beaglemania έγραψε:ρε φιλε ελαλεν μου ενας παρεας για κατι cheditte βασικα εμεινε μου το ονομα μες το νου. Ειναι φυσσιγια των 100 μετρων? γιατι ελεν μου οτι επεξεν λαο περιπου 80 μετρα μακρος πας την αχερα κατεβενεν κατηφορο ο λαος και επεξεν τον εκαμεν τον μαππα ρε φιλε ειπεν μου αν ειναι για τα ιδια φυσσιγια η απλα αν πρκειται για συνωνυμια ξερω απαγορευουνται απλα λεω σας οτι μου ειπε.
Τα 100 μετρα , καταργήθηκάν , η cheddite ειναι διεθνώς αναγνωρισμένη μαρκα με ψηλής ποιοτητας φυσιγγια απο 28γρ μεχρι 52γρ ...Νομιζω αυτη την στιγμη δεν υπαρχει αντιπροσωπός για Κύπρο
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
ναι ρε φιλε ξερω το απλα οτι μου ειπεν λαλω σας εν γνωριζω περετερω πραματα..
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Καποτε ειχε στον ΝΤΙΑΝΚΟ Λευκωσια τωρα δεν ειμαι σιγουρος αν τα φερνει ακομα . επιασα καποτε πριν κανα δυο χρονια εγω κατι διασπορας που εψαχνα .
-
- Full Member
παιδια,
ο asv εκλεισε.
τα φυσσηγια cheditte ειναι πολι καλα φυσιγγια. τα εχω δοκιμασμενα.
γυρευω την free shot 31 + 33 γραμμαρια. για κοντινες βολες ειναι δηλητηριο.
ο asv εκλεισε.
τα φυσσηγια cheditte ειναι πολι καλα φυσιγγια. τα εχω δοκιμασμενα.
γυρευω την free shot 31 + 33 γραμμαρια. για κοντινες βολες ειναι δηλητηριο.
-
- Full Member
μηπως ξερει κανενας αν πουλουν σε καποιο καταστημα τα cheditte 32 γραμμαρια 10 νουμερο κατι πρασινα με κοντο καλυκα..νομιζω τα λενε tordo cheditte εχουν πρασινο κουτι..επεξατα πριν 4 χρονια στην τζικλα και πραγματικα ετσι φυσιγγιο δεν ξαναειδα και την επομενη χρονια μου ειπε ο καταστηματαρχης οτι δεν θα τα ξαναφερουν και εγυρισε μου!αν τα βρηκε καποιος ας με ενημερωσει
- thanos1981k
- Full Member
http://www.chedditeitaly.com/
επικοινωνηστε με την εταιρια στην ιταλια να σας πει που θα τα βρειτε στην κυπρο
επικοινωνηστε με την εταιρια στην ιταλια να σας πει που θα τα βρειτε στην κυπρο

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ