ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panas
Full Member
Επικοινωνία:

Re: ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

Δημοσίευση από Panas »

Εγώ εν να ανακαλύψω χαρτούτσια με τηλεκατευθυνόμενα σκάγια να τελιώνουμεν!.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Για να λυθούν οι απορίες σας...

http://www.youtube.com/watch?v=3PN79TEW5Ps

και να βρείτε άλλες 100 (απορίες)...
:lol:

Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Panas
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Panas »

:lol: :lol: :lol: +1 Ούλλος ο κόσμος που την Ελλάδα ως την Αργεντινή, που την Αυστραλια ως το Μεξικό παν τζιηνι πέζουν ινταπου πέζουν, αξιολογουν την ημεραν τους, κοφκουν τις κουβεντουες τους με τους παρέες τους στην επιστροφή για το σπίτι, καμνουν το χαζιν τους, απολαμβάνουν την ημέρα τους, απολαμβάνουν το κυνήγι, τη φύση, απολαμβάνουν τη ζωή τους.... :) Εμείς οι Κυπραιοι αλλο λιον εννα απετούμεν τα φυσίγγια να γεμίζονται στο εργοστάσιο σε κενό αέρος αμπα και κάτσι κανένα μόριο σκόνης παστα σκάγια, τζιαι κλειστή μέσα τζιαι χτάρι λίον την επιφάνεια τζίνου του σκαγιου τζιαι το σκαι τζίνο αλλάξη ενα χιλιοστο του χιλιοστου που την πορεία του.. αλλο λιο εννα λαλουμεν οτι στο κοντάκι που μας έσασεν ο οπλουργος για να ερτει πανω μας το όπλο, έβαλε παχια στρώση βερνικιου και δεν μας κάθετε 100% καλά, αλλα 99.99999999% καλά.. Λες και τα αλλα ούλλα (επώμιση κτλ κάμνουμεν τα εκοινη την ώρα που πετάσσεται ο πέρτικος 100% καλά..)
Για να μεν παρεξηγηθώ πολλά καλά καμνουμεν και τα ψάχνουμεν και πολλά καλά κάμνουμεν που ανοίξαμεν τούτο το τμήμα του forum για την δοκιμή των φυσιγγίων!.. Το ψάξιμο αποτελεί υγεία και ποιότητα του ευσυνείδητου ανθρώπου! Άπλα κατά τη γνώμη μου δεν είναι οτι πιο καλό να μπαίνουμε σε μονοπατια που οδηγουν στη λεπτομερεια της λεπτομέρειας για ένα χόμπι που το αγαπάμε ολοι.. :lol: Δηλαδή αν ο λάγος τις επαρχίας Πάφου έχει ένα εκατοστό του χιλιοστού πιο παχύ δέρμα που της άλλες επαρχίες τησ Κύπρου να πιάσω 3αρι σκάι αντί 4αρι? Αγχώσεται με τωρά! :lol: :lol: :lol:
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Ε τωρά εβάλετε μας σε σκέψεις... :? :? :? :lol: :lol: :lol:

Κουβέντα να γίνεται...αν και ενδιαφέρον, δυστυχώς μετά την ημέρα της Κυριακής θα δώσουν χώρο σε άλλα...!!! :cry: :cry: :cry:

Μετά θα μας φταίουν τα όπλα...το πρωϊνό "αγγουροξύπνημα" , ο Τσακ Νώρις, ..., ε ρε καλλίτζια που έχουμε να ζήσουμε και φέτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Με βαση το τιτλο θελετε να δούμε ποια φυσιγγια είχαν αποτέλεσμα στο κυνηγι. Η καλητερη δοκιμη ειναι στον κυνηγογοτοπο

Για μένα,
Golden Wing 36 Red- Σταθερή αξία
RC - Serie Oro Felt 35 γρ- Καινουριος έρωτας :D
Rotweil Weidmanshell (πιστονακι ) αν και κοντα (20μετρα) εκαμεν ενα περτικο πουρκουρι , θα δοκιμασω και την τταππα

Η Victory 35 ασπρη με ξινισε λίγο αλλα λογω των καιρικων συνθηκων και των περσινων αποτελεσματων θα της δωσω κι αλλες ευκαιριες ;)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

serie oro 7 noymero 35 grs μου φανηκε αρκετα καλη γλυκια χαρτουτσια

victory aspri 35g στα8ερη αξια παντα

vicroty coturnice mayri ανεξαρτητα τησ ζεστησ.....περτικοσ με 10000μιλια την ωρα απο 35μ σεκκοσ
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Για μενα η βολη της ημερας που ξεχωρισε ηταν ενα περδικι αεροπλανο φαντομ που το εσικοσε ο συνκυνηγος μου που ψηλα κατα τις 11. Το αναχετισε καταπληκτικα ( σορρυ σωτηρη!)ενα φυσιγγιο που ειχα υποψιαστει οτι καμνει στη ζεστη και στο ξηρο καιρο απο προσφατο κυνηγι μου στο εξωτερικο. Ολοι νομιζουν οτι πεζεται ακριβως σε αντιθετο καιρο αλλα η πραξη μου εδειξε και παλι το αντιθετο. Το ονομα αυτου victory lucky shot 33,5 α1
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

Δοκιμή olympia big game 32γρ. σε τσίγκο 80χ65 εκ. στα 45μ. με τσιοκ 1. Παρόλη την απόσταση 2 από τα οκτώ σκάγια τρύπησαν τον τσίγκο και τα άλλα σχεδόν να τον τρυπήσουν. Αν ήταν πιστονάκι τον φυσίγγιο θα είχε καλύτερη κατανομή
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”