Victory Vs Olympia

Απάντηση
miky55

Re: Victory Vs Olympia

Δημοσίευση από miky55 »

ΜΕΤΟΧΟΣ :?: :lol: :lol: :lol: Ε ΠΕΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ.
ΟΧΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ. ;)
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

o kalamaras έγραψε:
kypros έγραψε:[quote="o kalamaras"
Επισης στους καλυκες αυτους δεν ξεγραφουνται ποτε τα γραμματα....πολλλα σημαντικο πλεονεκτημα!!
Τα λόγια σου Κύπρο μοιάζουν σαν διαφήμηση... Πως καθορίζεις ότι ο κάλυκας είναι ποιοτικός ή όχι? Ποια είναι τα κρητήρια?
Είναι πραγματικά σημαντικό να μην ξεγράφουν τα γράμματα??????! Μη τα κρατάς και συ 10 χρόνια τα φυσίγγια ρε κουμπάρε....
[/quote]

Χριστο ειναι η αποψη μου και μπορει να εχω λαθοσ. Αλλα θεωρω τον καλυκα ποιοτικο γιατι
1. Ποτε δεν βρηκα φυσιγγι να χαλαρωσει το ρελιασμα του
2. Κλεινει πολυ σωστα το αστεροειδες και δεν ειδα ποτε σκαγια να τρεχουν εξω οπως με λεπτοτερους καλυκες
3. Λογο σημειου 2 δεν πιανει και ευκολα υγρασια
4. Ειναι για χρονια ο ιδιος μιας και κατασκευαζεται inhouse
5. Τα γραμματα ειναι απιστευτα σημαντικα φιλε, φαντασου να ριχνεις στο γιλεκκο 9 αρια και 6 αρια του ιδιου μοντελου και την αλλη εξωρμηση δεν φαινετε πιον εν πιον. Και ειναι υπαρκτο το προβλημα με συγκεκριμενες εταιρειες.
6. Επειδη ειναι σληρος καλυκας βγαζει βαρβατες τουφεκιες. Πιστευω οτι επιτρεπει στο φυσιγγι να αποδοσει το μαξ ισως γιατι δεν ειναο τοσο ελαστκος και η στατικη πιεση του αστεροειδους προσφερει μια αξιοπιστια που δεν υπαρχει σε μαλακοτερους καλυκες.

Θα μπορουσα να πω κιαλλα αλλα θα γινω κουραστικος.

ΠΣ δεν κανω διαφημιση, κανενα συμφερων δεν εχω και χρησιμοποιο και αλλες μαρκες
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

kypros έγραψε:
o kalamaras έγραψε:
kypros έγραψε:[quote="o kalamaras"
Επισης στους καλυκες αυτους δεν ξεγραφουνται ποτε τα γραμματα....πολλλα σημαντικο πλεονεκτημα!!
Τα λόγια σου Κύπρο μοιάζουν σαν διαφήμηση... Πως καθορίζεις ότι ο κάλυκας είναι ποιοτικός ή όχι? Ποια είναι τα κρητήρια?
Είναι πραγματικά σημαντικό να μην ξεγράφουν τα γράμματα??????! Μη τα κρατάς και συ 10 χρόνια τα φυσίγγια ρε κουμπάρε....
Χριστο ειναι η αποψη μου και μπορει να εχω λαθοσ. Αλλα θεωρω τον καλυκα ποιοτικο γιατι
1. Ποτε δεν βρηκα φυσιγγι να χαλαρωσει το ρελιασμα του
2. Κλεινει πολυ σωστα το αστεροειδες και δεν ειδα ποτε σκαγια να τρεχουν εξω οπως με λεπτοτερους καλυκες
3. Λογο σημειου 2 δεν πιανει και ευκολα υγρασια
4. Ειναι για χρονια ο ιδιος μιας και κατασκευαζεται inhouse
5. Τα γραμματα ειναι απιστευτα σημαντικα φιλε, φαντασου να ριχνεις στο γιλεκκο 9 αρια και 6 αρια του ιδιου μοντελου και την αλλη εξωρμηση δεν φαινετε πιον εν πιον. Και ειναι υπαρκτο το προβλημα με συγκεκριμενες εταιρειες.
6. Επειδη ειναι σληρος καλυκας βγαζει βαρβατες τουφεκιες. Πιστευω οτι επιτρεπει στο φυσιγγι να αποδοσει το μαξ ισως γιατι δεν ειναο τοσο ελαστκος και η στατικη πιεση του αστεροειδους προσφερει μια αξιοπιστια που δεν υπαρχει σε μαλακοτερους καλυκες.

Θα μπορουσα να πω κιαλλα αλλα θα γινω κουραστικος.

ΠΣ δεν κανω διαφημιση, κανενα συμφερων δεν εχω και χρησιμοποιο και αλλες μαρκες[/quote]

]ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΚΥΠΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ -ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 6 ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΙΔΙΟΓΩΜΩΝΩ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΥ ΜΕ ΓΟΜΩΣΗ 32 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΛΩΤΣΗΜΑ <Χ>.
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΚΑ ΜΑΛΑΚΤΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΗΣ CHEDDITE ΠΑΛΙ ΜΕ 32 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΜΕ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ. Η ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΟΜΩΣΗ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΕΑΝ ΤΟ CONNECTOR ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ.
Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟΣ ΚΑΛΥΚΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΞΗΓΗΘΩ , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΥ ΚΛΩΤΣΟΚΟΠΟΥΝ. ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΙΝΙ MAGNUM 40 GR ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ .
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

Φιλε Louis Setter, o κάλυκας της Victory εχει μικροτερη ογκομετρία από τους 70χιλ κάλυκες γνωστων εταιρειών γι αυτο και το παραδειγμα που αναφερεις πιο πανω εχει περισσοτερο λάκτισμα με τον καλυκα της Victory.
Εαν αντιγραψεις μια συνταγη της Victory με ακριβως την ιδια δοσολογια υλικων, τις ιδιες πρωτες υλες, το ιδιο βαθος και πλατος ρελιασματος με μονη διαφορα τον κάλυκα, δεν προκειται να εχεις τα ιδια αποτελεσματα που ειχες με τον καλυκα της Victory εκτος και αν τροποποιησεις ελαφρως καποιες παραμετρους.

Φιλικα
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

LOUIS SETTER έγραψε:
nike powder έγραψε:
Panmoy έγραψε:Oute psarka eshei ama fysa anatolikos oute tipote. En o shiroteros tjeros gia oulla. Rwtate kanena pio ilikiomeno pou exei parapanw peira pou mas tje ksanamiloume
Ούτε λέπιν όμως..... ;)
Mε ανατολικό δοκίμασε Olympia High Velocity και θα με θυμηθείς.
Olympia High Velocity A1 1.55 32GR

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕ Α1 ΑΛΛΑ ΜΕ CSB1 ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1.70
2-0[/quote]

xaxaxa σωστός ο συμμαθητής!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”