ΟΧΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ.

[/quote]o kalamaras έγραψε:Τα λόγια σου Κύπρο μοιάζουν σαν διαφήμηση... Πως καθορίζεις ότι ο κάλυκας είναι ποιοτικός ή όχι? Ποια είναι τα κρητήρια?kypros έγραψε:[quote="o kalamaras"
Επισης στους καλυκες αυτους δεν ξεγραφουνται ποτε τα γραμματα....πολλλα σημαντικο πλεονεκτημα!!
Είναι πραγματικά σημαντικό να μην ξεγράφουν τα γράμματα??????! Μη τα κρατάς και συ 10 χρόνια τα φυσίγγια ρε κουμπάρε....
Χριστο ειναι η αποψη μου και μπορει να εχω λαθοσ. Αλλα θεωρω τον καλυκα ποιοτικο γιατιkypros έγραψε:o kalamaras έγραψε:Τα λόγια σου Κύπρο μοιάζουν σαν διαφήμηση... Πως καθορίζεις ότι ο κάλυκας είναι ποιοτικός ή όχι? Ποια είναι τα κρητήρια?kypros έγραψε:[quote="o kalamaras"
Επισης στους καλυκες αυτους δεν ξεγραφουνται ποτε τα γραμματα....πολλλα σημαντικο πλεονεκτημα!!
Είναι πραγματικά σημαντικό να μην ξεγράφουν τα γράμματα??????! Μη τα κρατάς και συ 10 χρόνια τα φυσίγγια ρε κουμπάρε....
LOUIS SETTER έγραψε:Olympia High Velocity A1 1.55 32GRnike powder έγραψε:Ούτε λέπιν όμως.....Panmoy έγραψε:Oute psarka eshei ama fysa anatolikos oute tipote. En o shiroteros tjeros gia oulla. Rwtate kanena pio ilikiomeno pou exei parapanw peira pou mas tje ksanamiloume![]()
Mε ανατολικό δοκίμασε Olympia High Velocity και θα με θυμηθείς.