ΦΥσσιγια για miroku mk70 sporting 18.4
- stelios25
- Full Member
ΦΥσσιγια για miroku mk70 sporting 18.4
πειτε μασ λιες γνωμες για φυσσιγια για το συγκεκριμενο οπλο?παιζει κανενασ τη olympia gem?
- vas.vas
- Full Member
Re: ΦΥσσιγια για miroku mk70 sporting 18.4
Φιλε olymbia gem παιζω εγω. 32 gr ειναι εξαιρετικη
- leshi cy
- Full Member
εχω και εγω μυροκυ κυνηγετικο φιλε !
οι gem 32 ειναι πολυ καλες στο βορκα ξερο καιρο με αερα και παγωνια και μες την ζεστη παλε με βορκα και gem 35 στιν υγρασια !!
βασικα δεν εχουν ιδιοτροπιες , το πρωι απο θειους μου που εχουν το οπλο βαζουν eyropa 30-31( αν δεν ειναι υπερβολικη ζεστη πεζουνται ολη μερα ) καθως και starlight!
η 35 αρα η βιχτορυ καμνει απο το πρωι και βασικα σκωτονει αρκετα καλα ολη μερα !!
ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο !!
εμενα στο οπλο μου στον ηλιο μετα τις 8 βαζω eyropa 32 νικελ και 36 νικελ !!
καλη μας μερα κοπελια
ατε τζιε ελλιανναν τελια
οι gem 32 ειναι πολυ καλες στο βορκα ξερο καιρο με αερα και παγωνια και μες την ζεστη παλε με βορκα και gem 35 στιν υγρασια !!
βασικα δεν εχουν ιδιοτροπιες , το πρωι απο θειους μου που εχουν το οπλο βαζουν eyropa 30-31( αν δεν ειναι υπερβολικη ζεστη πεζουνται ολη μερα ) καθως και starlight!
η 35 αρα η βιχτορυ καμνει απο το πρωι και βασικα σκωτονει αρκετα καλα ολη μερα !!
ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο !!
εμενα στο οπλο μου στον ηλιο μετα τις 8 βαζω eyropa 32 νικελ και 36 νικελ !!
καλη μας μερα κοπελια
ατε τζιε ελλιανναν τελια

-
- Full Member
Φίλε Stelio 25 για το φυσίγγιο Gem32gr ( χρώμα κεραμιδί) είναι ένα γρήγορο φυσίγγιο V1=410m/s. Το συγκεκριμένο φυσ. το έχω δοκιμασμένο αρκετό καιρό και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι είναι φυσ. για ξηρό καιρό, δηλ με βόρειους και ανατολικούς ανέμους. Είτε είναι κρύο . ειτε είναι ζέστη αν εινα ξηρασία είναι φοβερό, φτάνει να μην εχει υγρασία. Επίσης όταν φυσά δυνατός αέρας δηλ 4-5 μποφορ είναι δοκιμασμένο και εχει φοβερό σκότωμα.stelios25 έγραψε:πειτε μασ λιες γνωμες για φυσσιγια για το συγκεκριμενο οπλο?παιζει κανενασ τη olympia gem?
- kypros
ΣυμφωνωLEFKIOS έγραψε:Φίλε Stelio 25 για το φυσίγγιο Gem32gr ( χρώμα κεραμιδί) είναι ένα γρήγορο φυσίγγιο V1=410m/s. Το συγκεκριμένο φυσ. το έχω δοκιμασμένο αρκετό καιρό και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι είναι φυσ. για ξηρό καιρό, δηλ με βόρειους και ανατολικούς ανέμους. Είτε είναι κρύο . ειτε είναι ζέστη αν εινα ξηρασία είναι φοβερό, φτάνει να μην εχει υγρασία. Επίσης όταν φυσά δυνατός αέρας δηλ 4-5 μποφορ είναι δοκιμασμένο και εχει φοβερό σκότωμα.stelios25 έγραψε:πειτε μασ λιες γνωμες για φυσσιγια για το συγκεκριμενο οπλο?παιζει κανενασ τη olympia gem?
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- stelios25
- Full Member
Αν και λιο γλιωρα πειτε μας φυσιγγια που πεζεται με το συγκεκριμενο οπλοστη τζικλα?
- XS^PRESTIGE
- Full Member
Οι μετρησεις της Olympia ειναι V 2.5. Οχι πως παιζει πολλη διαφορα απλα για ενημερωση.
The best there is
-
- Full Member
οτι του βαλεις παιζει.εγω ποτε εν διαλεξα φυσιγγια.πεζω τα παντα.για την τζικλα απλα κοιταζω να ειναι 28-29 γραμαρια 9αρι συνηθως και βαλω του.μεν ακουεις κανενα εκαμα πειραματα πολλα.το συγκεκριμενο οπλο εν σκοτωστρα.τωρα να πουμε για θεμα τιμης παιξε rc2 28 γραμαρια που εν φτηνες αν εισαι πανω στο στοχο εν να πεσει σεκκα.εχει και κατι ολυμπια που εν και εκεινες φτηνες εν θυμουμαι τωρα ρωτα να τις εβρεις η θα σου πω εγω ως την παρασκευη που εν να τες γυρεψω.Ακομα μια καλη λυση αν εβρεις λιες που εσκαρταραν καπιοι φιλοι σου ποθ εκαμνου δηθεν πιαστες συρτες και πε τους αν το θελουν πουλας το.
- stelios25
- Full Member
Hehe εν εχω παραπονο κανενα φιλουη μου που το οπλο εν η αδυναμια μου το μιροκου ....απλα καμω μια ερευνα