supeR LEPRE.png
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ VICTORY?? EΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΗ??SUPER LEPRE 38G 4no νεο τησ VICTORY
- andreasana210326
SUPER LEPRE 38G 4no νεο τησ VICTORY
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ VICTORY?? EΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΗ??
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Re: SUPER LEPRE 38G 4no νεο τησ VICTORY
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- kypros
Φιλε μου το δοκιμασα σε λαγους στο εξωτερικο. Ειναι καλο φυσιγγιο σε θερμακρασιες μεσεεσ δηλαδη κοντα στουσ20 με 25 βαθμουσ με ανεκτο λακτισμα για 38 γρ και σχετικα καλη ανασχεση. Δεν δουλευει πολυ πρωι ουτε στη πολλη ζεστη.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- marinos.a
- Site Admin
reporting live ο φίλοςkypros έγραψε:Φιλε μου το δοκιμασα σε λαγους στο εξωτερικο. Ειναι καλο φυσιγγιο σε θερμακρασιες μεσεεσ δηλαδη κοντα στουσ20 με 25 βαθμουσ με ανεκτο λακτισμα για 38 γρ και σχετικα καλη ανασχεση. Δεν δουλευει πολυ πρωι ουτε στη πολλη ζεστη.
Si vis pacem, para bellum
- giorgos80
ξερετε ποσες πιεσεις βγαζουν αυτα τα φυσιγγι α και τα super coturnice???
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 600-700 BARS. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟgiorgos80 έγραψε:ξερετε ποσες πιεσεις βγαζουν αυτα τα φυσιγγι α και τα super coturnice???
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ