ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Re: ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

Δημοσίευση από Artemis G. »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ... ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ 3 ΛΟΓΙΟΝ ΣΚΑΓΙΑ... (δεν τα εχρησιμοποιησα ομως ) . ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ NICKEL , ΤΑ ΧΑΛΚΙΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΑ . ΠΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ? ΚΑΙ ΠΙΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ Η ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Artemis G. την 03 Σεπ 2012, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

WAFFEN έγραψε:συναδελφε περιπου +5% αν δεν κανω λαθος.
Φιλε μα +5% σημαινει οτι το συγκεκριμενο φυσιγγιο εχει V1 346,5 μ/δ.
Ειναι πολυ λιγα! Εισαι σιγουρος οτι ισχυει αυτο?
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

n3ktar έγραψε:
WAFFEN έγραψε:συναδελφε περιπου +5% αν δεν κανω λαθος.
Φιλε μα +5% σημαινει οτι το συγκεκριμενο φυσιγγιο εχει V1 346,5 μ/δ.
Ειναι πολυ λιγα! Εισαι σιγουρος οτι ισχυει αυτο?
Φίλε σίγουρα δεν μπορείς να πείς οτι ισχύει καποια ακριβης φόρμουλα % και θα σου βγάζει την ταχύτητα απο την V20 σε V1. Μετα απο καποιες εμπειριες και σκαλίζοντας και μελετοντας, καποιες εταιρείες που διδουν και τις δυο ταχύτητες μπορείς να υπολογίζεις ενα 12% με 13% επι της V20 και θα εχεις περίπου, ΟΧΙ ακριβως, την αντίστοιχη V1. Ο ποιό κάτω πίνακας είναι ένας βοηθητικός πίνακας που μπορεί να τον έχετε υπόψιν σας και να σας δίνει καποια βοήθεια.
Γρήγορα φυσίγγια(V1) 400μ/δ και πάνω. Aντίστοιχο του(V20) πάνω απο 360μ/δ.
κανονικά φυσίγγια(V1) 390-400. Αντίστοιχο του(V20) 350-360μ/δ.
Αργά φυσίγγια(V1) κάτω απο 390. Αντίστοιχο του (V20) κάτω απο 350μ/δ.
Αυτά προς το παρον, ευχομαι να σας βοήθησα.
andreas96
Full Member

Δημοσίευση από andreas96 »

φίλοι μου νομίζω ότι το V1 εν στο 1 μετρο που γίνετε η μέτρηση και το V2 εν στα 20 μετρα
προσωπική μου άποψη είναι ότι τα victory τα φυσίγγια είναι pkio "γλιορα" ακόμα νομίζω ότι "ενεχι" pkio "γλιορι" "χαρτουσηια" που την stryker
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

φιλε Λευκιε σε ευχαριστω για την ανταποκριση. 12-13% ακουγεται πιο λογικο αλλα τελικα
αν δεν κανεις τα δικα σου τεστ για καθε φυσιγγιο ξεχωριστα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.
Για τις Victory εχω την εντυπωση οτι η πιο γρηγορη τους ειναι η sonic!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

n3ktar έγραψε:φιλε Λευκιε σε ευχαριστω για την ανταποκριση. 12-13% ακουγεται πιο λογικο αλλα τελικα
αν δεν κανεις τα δικα σου τεστ για καθε φυσιγγιο ξεχωριστα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.
Για τις Victory εχω την εντυπωση οτι η πιο γρηγορη τους ειναι η sonic!
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ....ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ...ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ (Α) ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ Η ΤΟΥ( Β) ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ, ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ.... ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ!!!!!ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ, ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΟΥ(ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ)ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΙΑ ΣΤΑ 25Μ(ΜΕ ΜΙΑ (Α) ΤΑΧΥΤΗΤΑ) ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 45Μ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ....ΘΑ ΑΝΕΡΟΥΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ....ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ....Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΟΧΙ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΧ.400Μ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ)ΑΥΛΟΣ ΟΠΛΟΥ....ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ....ΤΣΟΚ....ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ Κ.Λ.Π...ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ....ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ.......ΔΟΚΙΜΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟΣ ΣΟΥ...ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

Φιλε Σολων,εχεις δικαιο σε αυτα που λες. Επειδη ασχολουμε με το σκοπευτηριο τα τελευταια χρονια
θελω να κανω καποιες δοκιμες με καπως πιο αργα φυσιγγια και να ξεφυγω απο τα καθαρα "σκοπευτικα"
με πανω απο 400 μ\δ και να συγκρινω τις κατανομες. Καπου διαβασα οτι με πιο αργα σχετικα φυσιγγια πετυχαινουμε καλυτερες κατανομες και με λιγοτερο κλωτσημα φυσικα, πραγμα που ειναι σημαντικοτατο
για μενα στη σκοποβολη. αν μπορουμε να το συνδιασουμε αυτο θα ηταν πομπα!
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Πιο κάτω στον πίνακα θα βρείτε τις διαφορές των ταχυτήτων των σκαγιών σε διάφορες αποστάσεις καθώς και τις διαφορές στις ταχύτητες σκαγιών σε διαφορετικά νούμερα.
Υπόψη ότι είναι μετρημένα σε ft/s και yards.
Εικόνα
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”