Φιλε μου δινω έμφαση στην κουταβα ξερεις που.
Σε λιγι ξεκινω για βουνο

Έταξες μας ορτύκια φέτος αλλά χάσαμεLaurona έγραψε:Αρκει να μην σταματησεις γιατί θα εχει ακόμη μια καλη πασα πριν το τέλος
Σε λιγι ξεκινω για βουνο
ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ Κ@@@Ο ΣΚΑΓΙΑdimitris savva έγραψε:
μαλλον εμεινα μονος μου και κυνηγω ορτυκια.
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ Κ@@@Ο ΣΚΑΓΙΑdimitris savva έγραψε:
μαλλον εμεινα μονος μου και κυνηγω ορτυκια.![]()
ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΡΤΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
Οχι φίλε έχω κι εγώ φωτο αλλά δεν την χωρεί να μπει....έπεξα 6.....dimitris savva έγραψε:
εχω και μια δειληνη αλλα καλυτερα να μην την δημοσιευσω γιατι εν να κατεβουν , μονος μου τικι τοκο πανω κατω... απολαυση ! εμπα να δεις πιο παλιες φωτο που φορει 6 και 0Sergios έγραψε:Οχι φίλε έχω κι εγώ φωτο αλλά δεν την χωρεί να μπει....έπεξα 6.....dimitris savva έγραψε:
Ε εν εχεις παραπονο .SilverPigeonS έγραψε:Έταξες μας ορτύκια φέτος αλλά χάσαμεLaurona έγραψε:Αρκει να μην σταματησεις γιατί θα εχει ακόμη μια καλη πασα πριν το τέλος
Σε λιγι ξεκινω για βουνοΧαλάλι της φίλε μου γιατί το αξίζει!! Σου είπε τελικά αν με συμπάθησε;
Στην υγεια σου φιλε μουdimitris savva έγραψε:τωρα που τα απολαυσα εν να την βαλω
4 φορές πήγα όλες κ όλος και οι δύο ήταν μαζί σου. Πήγες εκπαιδευτικό; Αύριο πρωί στείλε μου ώρα να είμαι έτοιμος!! Απάντα σε π.μ να μην χαλάμε το θέμαLaurona έγραψε:Ε εν εχεις παραπονο .SilverPigeonS έγραψε:Έταξες μας ορτύκια φέτος αλλά χάσαμεLaurona έγραψε:Αρκει να μην σταματησεις γιατί θα εχει ακόμη μια καλη πασα πριν το τέλος
Σε λιγι ξεκινω για βουνοΧαλάλι της φίλε μου γιατί το αξίζει!! Σου είπε τελικά αν με συμπάθησε;
Οσες φορες επιαμεν κ ηβρες κ επεξες.
Τωρα μονος σου τι καμνεις αλλου παπα ευαγγελιο.
Σιγα σιγα θα το μάθεις.
Δεν θα γινεις Δημητρης σε μια σεζόν:-)
Ειπα σου τα μυστικα εδειξα σου το τροπο νσ παενεις πιο συχνα να παρεις εμπειριες
Οχι δεν σε συμπάθησε.
Ειπε μου να σου πω οτι εν ερωτευμενη μαζί μου![]()
![]()
Σημερα παντως περασε ωραία η κυρια
Μην ξεχασεις για αυριο