ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ 2014

Δημοσίευση από giorgos80 »

Γιατρός έγραψε:
giorgos80 έγραψε:εν το μεταξυ σημερα περασα απο το Μαρι πηγα κατω στα χωραφια και ολα τα ''καλα'' ποστα ηταν πιασμενα.ειχε τουλαχιστον 20-25 κυνηγους η ωρα 12.30.εδωκαν των μελισσοφαων και αψασιν.τελικα επιτρεπεται το κυνηγι του μελισσοφαου?
Γιώργο το Μαρί που πέφτει ;
οπως παεις Λεμεσο απο Λευκωσια κοιταζε στα αριστερα εχει ενα μεγαλο κρατηρα.εν διπλα που το κρατηρα
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Φωτογραφία0887.jpg
ενα γυρο το απογευμα για να δω αν αφησετε κανενα . :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

giorgos80 έγραψε:εν το μεταξυ σημερα περασα απο το Μαρι πηγα κατω στα χωραφια και ολα τα ''καλα'' ποστα ηταν πιασμενα.ειχε τουλαχιστον 20-25 κυνηγους η ωρα 12.30.εδωκαν των μελισσοφαων και αψασιν.τελικα επιτρεπεται το κυνηγι του μελισσοφαου?

ΓΙΩΡΓΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΛΙΣΣΟΦΑΟΥ ΚΑΙ ΧΕΛΙΔΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΣΑΛΑΠΕΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΕΤΣΙ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΖΩΤΟ ΑΠΟ 2 ΤΑΛΙΠΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 40Μ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ :twisted:

Ο ΤΣΑΛΑΠΕΤΙΝΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ...ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΤΑ ΧΕΛΙΔΩΝΙΑ ΕΚΑΜΑΝ ΟΤΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣΑΝ :?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
lefteris1992
Full Member

Δημοσίευση από lefteris1992 »

Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

ΓΙΩΡΓΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΛΙΣΣΟΦΑΟΥ ΚΑΙ ΧΕΛΙΔΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΣΑΛΑΠΕΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΕΤΣΙ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΖΩΤΟ ΑΠΟ 2 ΤΑΛΙΠΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 40Μ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ :twisted:

Ο ΤΣΑΛΑΠΕΤΙΝΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ...ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΤΑ ΧΕΛΙΔΩΝΙΑ ΕΚΑΜΑΝ ΟΤΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣΑΝ :?
Καλα ρε παιθκια, εν κανει που διουν τους μελοσσοφαους τζι αφκουν, τα καημενα τα σχιελιονια ηντα τα παιζουν ? Οι πως τους δικαιολογω τους αλλους με τους μελισσοφαους αλλα τα σχιελιονια αν δεν λανθανουμε εν τρωντε ετσι κι αλλιως...για ονομα !! Αλλα εν να μου πειτε οι αλλοι παιζουν γερακια για το χαζι !!!!!!!!!
lefteris1992
Full Member

Σημερινός περίπατος περίπου 1 ώρα από τις 6 30 ε ως της 7 30 απογοήτευση ! ένα τρυγόνι και ένα ορτύκι και έχουμε 23 του μήνα απαράδεκτα νούμερα .Ας ελπίσουμε σε αυτές της μέρες να πέσουν λίγα ορτύκια και να τα απολαύσουμε σε περιοχές που δεν σφάζονται στα μηχανάκια!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ειναι και η απογοητευση μεσα στο παιχνιδι φιλε...μακαρι να ηταν μονο τουτα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Τζίνα τα δεντρούθκια ρε Λευτέρη εδώκαν σου ακόμα 1 τρυονούι αν θυμούμαι καλά :D
lefteris1992
Full Member

Νε φίλε Μάριε εδώκα μου 3-4 φέτος =)) έχεις καλή παρατηρητικότητα=)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

lefteris1992 έγραψε:Νε φίλε Μάριε εδώκα μου 3-4 φέτος =)) έχεις καλή παρατηρητικότητα=)
Ωραίος φίλε! Βάλε μας τα βίντεο σου να ζούμε και εμείς λίγες κυνηγετικές στιγμές (δεν πάω δυστυχώς τούτη τη περίοδο εγώ)! 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ”