ΜΠΕΚΑΤΣΑ !
ΜΠΕΚΑΤΣΑ !
Δεν εδιναν χερι σημερα τα πουλια κ ειχαν πορειες εχτος βολης κ χαμηλα..πολλα νευρικες..6 σηκωματα μια στο χερι..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Koutsofteros
- Full Member
Re: ΜΠΕΚΑΤΣΑ !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
-
- Full Member
Ωραιο πλανο μπραβοKoutsofteros έγραψε:
- Pathfinder
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Ααχχχχ τζιαι να με τσακρίσουν τούτες φέτοςaxerkwtis έγραψε:Δεν εδιναν χερι σημερα τα πουλια κ ειχαν πορειες εχτος βολης κ χαμηλα..πολλα νευρικες..6 σηκωματα μια στο χερι..

- Anthimos
- Moderator
mouzouris έγραψε:Ααχχχχ τζιαι να με τσακρίσουν τούτες φέτοςaxerkwtis έγραψε:Δεν εδιναν χερι σημερα τα πουλια κ ειχαν πορειες εχτος βολης κ χαμηλα..πολλα νευρικες..6 σηκωματα μια στο χερι..
Ως γεγονος πολλη νευρο οι βασιλισσες εχτες , εν εβαλλαν κοντα με τιποτε

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
μια φιλική παρέ χθές συνεργατών επαρχία Πάφου σήκωσαν 25 μπεκάτσες πήραν 11 ήταν 4 άτομα!
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Koutsofteros
- Full Member
Εγώ κυνηγώ 20 χρόνια, και σίγουρα δεν εξανασυνάντησα τόσες μπεκάτσες όσες φέτος !!
Κυνηγώ ΠΑΝΤΑ στην ίδια περιοχή, στην επαρχία Πάφου.
Προσωπικά σήκωσα ως τωρά 6, έπιασα τες 4, χωρίς σκύλο.
Και η υπόλοιπη παρέα σήκωσαν άλλες 10-12, και πήραν τις 5.
Χτες, οι δύο σηκώστηκαν ΑΚΡΙΒΩΣ που ίδιο σημείο που ξανασηκώσαμε την προηγούμενη Κυριακή (την μια την είχαμεν πιάσει, άρα αποκλείεται να ήταν η ίδια)
Κυνηγώ ΠΑΝΤΑ στην ίδια περιοχή, στην επαρχία Πάφου.
Προσωπικά σήκωσα ως τωρά 6, έπιασα τες 4, χωρίς σκύλο.
Και η υπόλοιπη παρέα σήκωσαν άλλες 10-12, και πήραν τις 5.
Χτες, οι δύο σηκώστηκαν ΑΚΡΙΒΩΣ που ίδιο σημείο που ξανασηκώσαμε την προηγούμενη Κυριακή (την μια την είχαμεν πιάσει, άρα αποκλείεται να ήταν η ίδια)
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
ΜΠΕΚΑΤΣΑ !
Εν εκατσες στα σιουρα ειχε λουκανικα παστουρμα..απροβλεπτο πουλι κ πραγματικα νευρικες εν τες περιμενα τοσο..κ αυξηθηκαν οι επισκεπτες της περιοχης..mouzouris έγραψε:Ααχχχχ τζιαι να με τσακρίσουν τούτες φέτοςaxerkwtis έγραψε:Δεν εδιναν χερι σημερα τα πουλια κ ειχαν πορειες εχτος βολης κ χαμηλα..πολλα νευρικες..6 σηκωματα μια στο χερι..
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Ααχχχχ τζιαι να με τσακρίσουν τούτες φέτος
[/quote]
Εν εκατσες στα σιουρα ειχε λουκανικα παστουρμα..απροβλεπτο πουλι κ πραγματικα νευρικες εν τες περιμενα τοσο..κ αυξηθηκαν οι επισκεπτες της περιοχης..
Μεν φοάσε τζιαι εγώ θα λαλώ ότι ετζιεράσετε μου !
Έλα όμως που αν δεν έφεφκα που τζιαμέ εν θα εγίνετουν η φάση που μου έτυχε στον άλλο τόπο !! Συγνώμη αλλά δεν λέγονται τα υπόλοιπα δημόσια

Εν εκατσες στα σιουρα ειχε λουκανικα παστουρμα..απροβλεπτο πουλι κ πραγματικα νευρικες εν τες περιμενα τοσο..κ αυξηθηκαν οι επισκεπτες της περιοχης..
Μεν φοάσε τζιαι εγώ θα λαλώ ότι ετζιεράσετε μου !