Yiannis-007 έγραψε:μακαρι να μεν δωσουν ετσι κυνηγι...να πιστεψω τωρα οτι ο κυπρεος εν θα κυνηγα και λαγους.........
Τούτη νοοτροπία του καμουρογαμοσαυρου που έχουμε πρέπει να την ξεχάσουμε αν θα πάμε μπροστά.εν γίνεται να απαγορεύειΣ κάτι για να μεν παρανομούν κάποιοι.σαν να Λέμε επειδή κάποιοι οδηγούν μεθυσμένοι η χωρίς να φορούν ζώνη έναν Απαγορεύσουμε τη κυκλοφορία των οχημάτων.
+100000000
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΡΚΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΑΓΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ..............
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ… Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Yiannis-007 έγραψε:μακαρι να μεν δωσουν ετσι κυνηγι...να πιστεψω τωρα οτι ο κυπρεος εν θα κυνηγα και λαγους.........
Τούτη νοοτροπία του καμουρογαμοσαυρου που έχουμε πρέπει να την ξεχάσουμε αν θα πάμε μπροστά.εν γίνεται να απαγορεύειΣ κάτι για να μεν παρανομούν κάποιοι.σαν να Λέμε επειδή κάποιοι οδηγούν μεθυσμένοι η χωρίς να φορούν ζώνη έναν Απαγορεύσουμε τη κυκλοφορία των οχημάτων.
+100000000
φιλε μου εχεις δικαιο αλλα τουτι εν ι πικρη αληθεια.....
stelios--- έγραψε:ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΡΚΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΑΓΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ..............
ΣΤΕΛΙΟ ΜΟΥ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΤΖΑΙ ΣΤΗΝ ΤΖΙΚΛΑ ΑΜΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ.
Μα τουτονεντο πρόβλημα μας ρε παιδιά ότι σταματήσαμε να προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα.αν καταργήσουμε σιγά σιγά την εικόνα του μοναχικού κυνηγού με το σκύλο του θα μας απομείνει εικόνα τουκρεατοσυλεχτη πας το πόστο που πεζει σπινους.οη ρε κοπελιά εν ειμαστεν όλοι τουντης κατηγορίας
+10000
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
stelios--- έγραψε:ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΡΚΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΑΓΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ..............
ΣΤΕΛΙΟ ΜΟΥ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΤΖΑΙ ΣΤΗΝ ΤΖΙΚΛΑ ΑΜΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΙΚΗ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΦΚΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΤΣΙΚΛΑΣ ΑΚΟΥΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ (ΦΙΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ) ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΛΑΟ............ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 100 ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤΤΕΡ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΙΝΤΕΡ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΕΡΜΕΣ ΠΑΣ ΣΕ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ.......ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΛΑΑΑΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 15 ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ 15 ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΑΝ ΤΟΥΣ ΒΚΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 1-2 ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΑΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΟΙ 90 ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ.........!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΠΟΥ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ-ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΡΠΩΣΗΣ-ΠΙΚΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΝΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΙΕΣ ΧΛΕΥΑΖΩ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΤΙΚΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΛΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΣΙΗΛΑΡΙΕΣ ΜΕ 15-20 ΣΚΥΛΟΥΣ........ΤΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 45-50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ.........
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ… Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΑΠΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΨΥΧΗΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΡΠΩΣΗΣ.ΜΑΣ ΛΟΙΠΕΙ Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΕΡΜΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΚΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ.ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΦΑΩ .ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΥΣΤΕΡΑ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΥΝΗΓΑΩ ΓΕΝΝΗΜΑ ΒΟΥΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΠΝΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΡΠΩΣΗΣ.
miky55 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΑΠΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΨΥΧΗΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΡΠΩΣΗΣ.ΜΑΣ ΛΟΙΠΕΙ Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΕΡΜΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΚΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ.ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΦΑΩ .ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΥΣΤΕΡΑ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΥΝΗΓΑΩ ΓΕΝΝΗΜΑ ΒΟΥΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΠΝΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΡΠΩΣΗΣ.
μακάρι k.μιχάλη να σκέφτονταν όλοι σαν εσένα εμενα και λίγους άλλους αλλα δυστυχώς οι πιο πολλοί δεν το περνούν έτσι η εννιά τους είναι από παίξουν παραπάνω λαούς "περτικους" να "χουμιστουν" τους γείτονες τους συγγενείς τους φίλους
miky55 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΑΠΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΨΥΧΗΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΡΠΩΣΗΣ.ΜΑΣ ΛΟΙΠΕΙ Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΕΡΜΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΚΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ.ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΦΑΩ .ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΥΣΤΕΡΑ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΥΝΗΓΑΩ ΓΕΝΝΗΜΑ ΒΟΥΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΠΝΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΡΠΩΣΗΣ.
Πραγματι τουτο ειναι το κυνηγι αλλα αμαν κρεμμετε και το λαουι πανω στο τσικγελουι απολαμβανεις και τους κοπους σου.