ΜΠΕΚΑΤΣΑ !

Απάντηση
themos328
Full Member

Re: ΜΠΕΚΑΤΣΑ !

Δημοσίευση από themos328 »

ε ΤΩΡΑ που αναφεραν τους ιχνηλατες τι γινετε;;;;; την αλλη φορα εγραψα οτι δεν θα ηταν σωστο να μην μπορει καποιος με ενα ημιαιμο φερμας η καθαροαιμο φερμας το οποιο δεν εχει παει σε διαγωνισμους η αγωνες η προερχεται απο τον "ταδε εκτοφέα" να κυνηγισει μπεκατσες κ αναφερθηκαν μπασταρτο-λυκοι η μπασταρτο-ιχνηλατες κ οτι θα ξεφτιλιστει το συγκεκριμενο κυνηγι....αν το αφησουν κ με ιχνηλατες....μια χαρα....ατομο μου ειπε "ωραια αν το δοκουν....παραπανο εξορμισεις για μας" κ κυνηγα μονο λαγο.....το κακο ειναι οτι αν δεν δοθει αδικουντε ορισμενοι κ αν δοθει "επωφελουντε ορισμενοι"
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

ακουσα οτι εν ν δωσουν και το αμπελοπουλι με φλομπερ αλλα δεν ξερω αν θα επιτρεψουν με ιχνηλατη η με φερμας η το λαμπρατορ του πανικου με επαναφορα :lol: ποσο σοβαροι ειμαστε????? "ιχνηλατης για μπεκατσα"
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Aν ξερετε θα επιτρεπονται τα σκυλια τρουφας??????? :roll:
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

dimitris savva έγραψε:ακουσα οτι εν ν δωσουν και το αμπελοπουλι με φλομπερ αλλα δεν ξερω αν θα επιτρεψουν με ιχνηλατη η με φερμας η το λαμπρατορ του πανικου με επαναφορα :lol: ποσο σοβαροι ειμαστε????? "ιχνηλατης για μπεκατσα"
σοβαρα τωρα ακουσα οτι θα πληρωνεις εξτρα και θα δικαιουσε σκυλλο επαναφορας,ακουσε κανεις κατι?
βρε δημητρη εχω ενα κουμπαρο που ο σκυλλος του ειναι διαφορα με μαγιονεζα :lol: ειναι πολυ καλος στην φερμα αλλα αμαν τον ρωτησουν τι ρατσα ειναι τους δινει την απαντηση εν ποιντερ με μπρακ που τον τζυρη αλλα που την μανα εν μπηκολ με αιγια νομιζω :lol: που πρεπει να αποταθει για να κυνηγησει μπεκατσα αραγε?στον συνδεσμο γιδοτροφων μηπως? :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

πανικος έγραψε:
dimitris savva έγραψε:ακουσα οτι εν ν δωσουν και το αμπελοπουλι με φλομπερ αλλα δεν ξερω αν θα επιτρεψουν με ιχνηλατη η με φερμας η το λαμπρατορ του πανικου με επαναφορα :lol: ποσο σοβαροι ειμαστε????? "ιχνηλατης για μπεκατσα"
σοβαρα τωρα ακουσα οτι θα πληρωνεις εξτρα και θα δικαιουσε σκυλλο επαναφορας,ακουσε κανεις κατι?
βρε δημητρη εχω ενα κουμπαρο που ο σκυλλος του ειναι διαφορα με μαγιονεζα :lol: ειναι πολυ καλος στην φερμα αλλα αμαν τον ρωτησουν τι ρατσα ειναι τους δινει την απαντηση εν ποιντερ με μπρακ που τον τζυρη αλλα που την μανα εν μπηκολ με αιγια νομιζω :lol: που πρεπει να αποταθει για να κυνηγησει μπεκατσα αραγε?στον συνδεσμο γιδοτροφων μηπως? :lol:
:lol: :lol:
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Αν και δέν ήθελα να σχολιάσω, αλλά λόγο του ότι το θέμα πάει να ξεφύγει, η πληροφόρηση που έχω εγώ λέει πως η αναφορά στους ιχνιλάτες, έγινε με σκοπό να δωθούν οι σωστοί λόγοι απόκλισης του, απο το συγκεκριμένο κυνήγι, απο του εμπλεκόμενους που παρευρίσκονταν στην συνάντηση. Έτσι ώστε να υπάρχει γερή βάση και τεκμιριωμένη για τον διαχωρισμό των σκύλων. Είναι γνωστό οτι ένας λαγοκυνηγός γνωρίζει πολύ καλύτερα τα εργασιακά πρότυπα του σκύλου του και θα ήταν υποτιμιτικό για τον ίδιο να τον παίρνει στις μπεκάτσες.
Καλό είναι να μήν προτρέχουμε σε αναφορές, για τις οποίες δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι για την εγκυρότητα τους και οι οποίες δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

andreas78 έγραψε:Αν και δέν ήθελα να σχολιάσω, αλλά λόγο του ότι το θέμα πάει να ξεφύγει, η πληροφόρηση που έχω εγώ λέει πως η αναφορά στους ιχνιλάτες, έγινε με σκοπό να δωθούν οι σωστοί λόγοι απόκλισης του, απο το συγκεκριμένο κυνήγι, απο του εμπλεκόμενους που παρευρίσκονταν στην συνάντηση. Έτσι ώστε να υπάρχει γερή βάση και τεκμιριωμένη για τον διαχωρισμό των σκύλων. Είναι γνωστό οτι ένας λαγοκυνηγός γνωρίζει πολύ καλύτερα τα εργασιακά πρότυπα του σκύλου του και θα ήταν υποτιμιτικό για τον ίδιο να τον παίρνει στις μπεκάτσες.
Καλό είναι να μήν προτρέχουμε σε αναφορές, για τις οποίες δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι για την εγκυρότητα τους και οι οποίες δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις.
ανδρεα μου συμφωνω μαζι σου αλλα αφου οι ανακοινωσεις γινονται ειτε επισημα ειτε ανεπισημα εμεις σαν απλοι φτωχοι πεζικαρεοι που ειμαστε λεμε και σχολιαζουμε αυτα που ακουμε :D το πιο σωστο ηταν να μην ανακοινωθη τιποτα απο την αρχη ουτε καν οτι σκεφτονται να δωσουν κατι να κατσουν τον κολο τους χαμε να βρουν ακρη αυτοι που ειναι υπευθυνοι με νομους κατω και κριτηρια και μετα να ανακοινωσουν οτιδηποτε. ;)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
andreas78

Σωστότατος φίλε μου.
Η ανακοίνωση και δημοσιοποίηση του θέματος, στο διαδύκτιο, ήταν εξ αρχής λανθασμένη.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Φίλε Ανδρέα δέν ξέρω απο πού πήρες την πληροφόριση ή εάν την διασταύρωσες καθώς έτυχε να μιλήσω με 3 άτομα που παρευρέθηκαν στην συγκεκριμένη συνάντηση απο διαφορετικούς φορείς και μου είπαν το ίδιο πράγμα για να γράψω τα γεγονότα. Καλό είναι ο κόσμος να ενημερώνεται και επίσης σάν μέλος που είσαι της Λευκωσίας θα ήθελα να μπορείς να μας πείς ποια είναι η επίσημη θέση της Λευκωσίας επί του θέματος, ή μήπως δέν έχει συζητηθεί το θέμα;
Προσέχουμε...για να έχουμε
andreas78

Άριστε μου, για αυτό τον λόγο δεν ήθελα να σχολιάσω, διότη δεν είμουν παρών και ταυτόχρονα ενημερώθηκα διαφορετικά, πέραν το ότι η αναφορα σου με την δική μου διοχωρίζονται μόνο στο τρόπο μεταφοράς τους... ;)
Δεν εκπροσωπώ την Επαρχιακή, είμαι ενα απλό μέλος σε Κυν. Σύλλογο και η όποια παράθεση κάνω, αφορά αποκλειστηκά εμένα και αυτά που μπορεί να δώ γραπτώς, όπως εισηγήσεις προς την Κεντρική ή εισηγήσεις του Συλλόγου μου προς την Επαρχιακή.
Ούτε γνωρίζω τον κ. Κακουλλή, ούτε τον δικαιολογώ, ανάφερα όπως εσύ αυτό που άκουσα.
Αυτό που με παραξενεύει όμως είναι οι συχνές αναφορές για διχασμούς, προβλήματα κ.α., με κύριο στόχο την Επ. Λευκωσίας, διαιρωτούμε σε τί αποσκοπούν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ”