φιλε μου τι να σου πω.... οτι χορευκω παιζε μου!!!!!andreas78 έγραψε:Τα έγραψα όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσα, δεν άφησα υπονοούμενο και απλα ζήτησα να μάθω τι μπορει να κρύβει η αναφορα σου για τα εκπαιδευτικα και το Τρόοδος.
Παρα την απάντηση σου, παλι δεν μπορω να καταλάβω τι σχέση εχει και γιατι το ευχεσαι..!!
ΜΠΕΚΑΤΣΑ !
Re: ΜΠΕΚΑΤΣΑ !
Ωραίος...
Δυστυχώς όμως δεν εχω γνώσεις απο μουσικά όργανα. Εσυ συνέχισε να χορεύεις όμως, ολο και κάποιος θα βρεθεί να σου παίξει μουσική.
Δυστυχώς όμως δεν εχω γνώσεις απο μουσικά όργανα. Εσυ συνέχισε να χορεύεις όμως, ολο και κάποιος θα βρεθεί να σου παίξει μουσική.
βλεπω ομως οτι προσπαθεις να παιξεις μουσικη και ας κανεις οτι δεν ξερεις.....andreas78 έγραψε:Ωραίος...
τι θελεις να ακουσεις για να εισαι ευχαριστημενος ?
οτι θα παιρνω τα σκυλια μου και θα κυνηγω
συχρονος?
φιλε Αντρεα εγω για ετσι ρεζιλικια δεν ειμαι και εχει τοσα χρονια που κυνηγω και ειναι λευκο το ποινικο μου μητρωο και στο κυνηγι και στη ζωη μου ! εμεις ειμαστε σωστοι κυνηγοι οπως λες και εσυ οτι εισαι , ομως σαν σωστο κυνηγος
εσυ σκεφτικες οτι αυτο θα βρεθει καποιος να το κανει?
Εσυ το αναφέρεις, οχι εγω..!!!
Επίσης σαν σωστός και νοήμον κυνηγος που είσαι, το θεωρώ μεγαλη παραληψη να πιστεύεις οτι θα συμπίπτουν, περιοχή εκπαιδευτικών, με περιοχή για κυνηγι μπεκατσας....!!!!!!!!
Που με αυτά και αυτά, παλι ερχόμαστε στην ευχή σου.
Αλλά επιδή ειμαι οτι χορεύεις....παίζω σου, μην μου δίνεις σημασία.
Καλη συνέχεια.
Επίσης σαν σωστός και νοήμον κυνηγος που είσαι, το θεωρώ μεγαλη παραληψη να πιστεύεις οτι θα συμπίπτουν, περιοχή εκπαιδευτικών, με περιοχή για κυνηγι μπεκατσας....!!!!!!!!
Καλη συνέχεια.
τι παραξενευεσαι στη κυπρο ολα γινονται , αλλα οσο για την μουσικη σου προτιμα να παιζεις στους κουφουςandreas78 έγραψε:Εσυ το αναφέρεις, οχι εγω..!!!
Καλη συνέχεια.

σεβομαι το παθος σου για το κυνηγι που σου αρεσει να κανεις αλλα αλλη φορα που γραφω για καποιο αλλο που λεει για το κυνηγι που εχω εγω παθος να κανω που ειναι τροπος ζωης για μενα και πιστευω και για πολλους αλλους θα σε παρακαλεσω να το σεβαστεις γιατι ξερω ποτε ο αλλος αστειευει και ποτε τα εννοει, πιστεψε ξερω τι γραφω
παντα φιλικα.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Σήμερα βρέθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι για να καταθέσουν τις εισηγήσης τους για το κυνήγι μπεκάτσας. Προσδιορίζονται όπως επτρέπονται σκύλοι φέρμας καθαρόαιμη ή ημίαιμοι απο φυλές φέρμας οι οποίοι θα πρέπει να περνάνε απο κάποια δοκιμασία για να δικαιούνται να κυνηγήσουν. Εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου δέν πήγε με μια θέση αλλά η κάθε επαρχιακή είχε την δική της άποψη. Μάλιστα εξ όσων με έχουν πληροφορίση δύο απο τους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας κυνηγίου θεωρεί ότι δέν πρέπει να απαγορευτούν ακόμη και οι ιχνηλάτες απο το συγκεκριμένο κυνήγι για να μην αντιδράσει ο κόσμος ενώ ο πρόεδρος της επαρχιακής Λευκωσίας δέν κατάθεση σαφή θέση επί του θέματος. Άλλη μια εισήγηση του προέδρου της Κ.Ο.Κ ήταν να μελετηθεί καλά το θέμα και ας δοθεί απο χρόνου το κυνήγι και όχι φέτος κατι που βρήκε αντίθετο τον προϊστάμενο της υπηρεσίας θήρας ο οποίος θέλει το θέμα να τεθεί σε ισχύει απο φέτος. Ο επαρχιακός υπηρεσίας θήρας Λεμεσού Μηνάς Σταυρινίδης εισηγήθηκε όπως τα πρώτα 3 χρόνια να δικαιούνται και ημίαιμα σκυλια΄φέρμας να κυνηγούν και στην συνέχεια να παραμείνουν μόνο καθαρόαιμα σκυλιά ως ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής και του κόσμου στο νέο αυτό κυνήγι.
Αυτή την πληροφόριση είχα. Είναι λυπηρό η ίδια η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου να μήν πηγαίνει σε τέτοιες συζητήσεις με ξεκάθαρες θέσεις υπερ του κυνηγίου και της καλλιέργειας κυνηγετικής παιδείας μέσο κυνηγετικών δραστηριοτήτων. Ελπίζουμε να μην γίνουμε πάλι μάρτυρες μιας νέας βεντέτας ανάμεσα σε Παγκύπρια Ομοσπονδία και επαρχιακών όπως ζήσαμε τα γεγονότα με Λευκωσάι και Παγκύπρια πέρσι.
Αυτή την πληροφόριση είχα. Είναι λυπηρό η ίδια η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου να μήν πηγαίνει σε τέτοιες συζητήσεις με ξεκάθαρες θέσεις υπερ του κυνηγίου και της καλλιέργειας κυνηγετικής παιδείας μέσο κυνηγετικών δραστηριοτήτων. Ελπίζουμε να μην γίνουμε πάλι μάρτυρες μιας νέας βεντέτας ανάμεσα σε Παγκύπρια Ομοσπονδία και επαρχιακών όπως ζήσαμε τα γεγονότα με Λευκωσάι και Παγκύπρια πέρσι.
Προσέχουμε...για να έχουμε
ΜΠΕΚΑΤΣΑ !
Εν καιρος νομιζω η καθε υπηρεσια κ ομοσπονδια να μαθει να δουλευει με μελετες με αποδειξεις κ οχι με προτασεις του καφενε..αν θελεις να αλλαξεις τα δρομενα στο κυπριακο κυνηγι πρεπει πρωτα να αλλαξουν τα κεφαλια..
Τουτα π αναφερεις Αριστε μονο λυπη δημιουργει..ας ελπισουμε να παρουν πιο σοβαρα το ολο θεμα κ εννοω γενικα το κυνηγι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τουτα π αναφερεις Αριστε μονο λυπη δημιουργει..ας ελπισουμε να παρουν πιο σοβαρα το ολο θεμα κ εννοω γενικα το κυνηγι
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Breda Pegaso
Εγω νομιζω θα εχει επαναληψη του περσυνου εργου....
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
τουτες οι ανεμιτσιες που καμνει μες τουντες μερες εν να μεν φκαλει λιες γμτ?
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!