ΜΠΕΚΑΤΣΑ !
-
- Full Member
Re: ΜΠΕΚΑΤΣΑ !
εγω ενα πραμα εν εκαταλαβα ακομα αφου την μπεκατσα μπορεις να την κυνηγησεις και στην αδεια του ενδημικου νοεμβρη δεκεμβρη τη την θελουν την αδεια
πρωτον πρωτον η θηρα κατι ενα κερδισει που τουτον εν θα το δωκει ετσι ευκολα και πιστεφκω ενα ερτει και θα πει διουμε σας την αδεια αλα +20 ευρο πανω η ανανεωση αδειας
πρωτον πρωτον η θηρα κατι ενα κερδισει που τουτον εν θα το δωκει ετσι ευκολα και πιστεφκω ενα ερτει και θα πει διουμε σας την αδεια αλα +20 ευρο πανω η ανανεωση αδειας
- giorgos80
ρε παου παου ποσο χρονων εισαι λεβεντη μου???
φετος Νιοβρη-Δεκεβρη ηταν καλοκαιρι και συ ρωτας γιατι θελουν αδεια το Γενναρη
φετος Νιοβρη-Δεκεβρη ηταν καλοκαιρι και συ ρωτας γιατι θελουν αδεια το Γενναρη
το πιο ωραιο που διαβασα εδω ειναι να κοπει το κυνηγι του λαγου και να κανουν μονο το κυνηγι που αρεσει σε μερικους

ευχομαι να δωσουν και περιοχες Τροοδους που επιτρεπετε και η εκπαιδευση σκυλων.

-
- Full Member
[quote="giorgos80"]ρε παου παου ποσο χρονων εισαι λεβεντη μου???
φετος Νιοβρη-Δεκεβρη ηταν καλοκαιρι και συ ρωτας γιατι θελουν αδεια το Γενναρη[/qu
επειδη ηταν καλοκαιρι εν εφκαλε μπεκατσες?εγω ειδα 4 μια εξορμηση...αμαν θελουν κηνηγουντες και στο ενδημικο...και δηλαδη οποτε εναν καλοκαιρι ενα πρεπει να διουν τζιαι μια αδεια για το καθε θηραμα ξεχωριστα?
φετος Νιοβρη-Δεκεβρη ηταν καλοκαιρι και συ ρωτας γιατι θελουν αδεια το Γενναρη[/qu
επειδη ηταν καλοκαιρι εν εφκαλε μπεκατσες?εγω ειδα 4 μια εξορμηση...αμαν θελουν κηνηγουντες και στο ενδημικο...και δηλαδη οποτε εναν καλοκαιρι ενα πρεπει να διουν τζιαι μια αδεια για το καθε θηραμα ξεχωριστα?
-
- Full Member
εμας μες τους ιχνηλατες που εν μας εκαμεν το καιφι ο καορος φετος τζιαι εν επεξαμεν τους λαους που επρεπε να μας δωκουν εξτρα αδεια δηλαδη να κηνηγουμε τζιαι γεναρη τζιαι φεβραρη αν το παρεις ετσιixnilatris paou paou έγραψε:giorgos80 έγραψε:ρε παου παου ποσο χρονων εισαι λεβεντη μου???
- giorgos80
ετσι για να πεσω στο επιπεδο που προσπαθεις να ριξεις τη συζητηση
προφανως εν εσηκωσες το οπλο να παιξεις ουτε μια γιατι κυνηγας αποκλειστικα λαγο εννεν?
προφανως εν εσηκωσες το οπλο να παιξεις ουτε μια γιατι κυνηγας αποκλειστικα λαγο εννεν?
-
- Full Member
[quote="giorgos80"]ετσι για να πεσω στο επιπεδο που προσπαθεις να ριξεις τη συζητηση
17 εξορμησεις εσηκωσα μονο 2 πανω σε λαο...6 χρονιες που κηνυγω τουτη εν η χειροτερη και νομιζω ενα χειροτερεψει και αλο
17 εξορμησεις εσηκωσα μονο 2 πανω σε λαο...6 χρονιες που κηνυγω τουτη εν η χειροτερη και νομιζω ενα χειροτερεψει και αλο
Ωραία η ευχή σου κύριε Δημήτρη, τι υπονοείς όμως.?dimitris savva έγραψε:το πιο ωραιο που διαβασα εδω ειναι να κοπει το κυνηγι του λαγου και να κανουν μονο το κυνηγι που αρεσει σε μερικους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο για αυτο που διαβασες, εξ´ όσων πρόσεξα διαβάζοντας το, αυτος που το έγραψε το έκανε αστειευομενος και υπο μορφή μορφασμού, για αυτο καλό ειναι, να μην προσπαθούμε να δημιουργούμε καταστάσεις, που δεν οδηγούν πουθενά, ειδικότερα συμφορουμιστες που υποτίθεται χαίρουν σεβασμού.!
την μπεκατσα θα την δωσουν σε τοπο που εχει υγρασιες δηλαδη και στο Τροοδος που ηδη επιτρεπετε η περιοχη για εκπαιδευση σκυλλων, τι δεν καταλαβες ? δεν καταλαβαινω τι υπονοεις με τα γραφομενα σου.andreas78 έγραψε:Ωραία η ευχή σου κύριε Δημήτρη, τι υπονοείς όμως.?dimitris savva έγραψε:το πιο ωραιο που διαβασα εδω ειναι να κοπει το κυνηγι του λαγου και να κανουν μονο το κυνηγι που αρεσει σε μερικους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο για αυτο που διαβασες, εξ´ όσων πρόσεξα διαβάζοντας το, αυτος που το έγραψε το έκανε αστειευομενος και υπο μορφή μορφασμού, για αυτο καλό ειναι, να μην προσπαθούμε να δημιουργούμε καταστάσεις, που δεν οδηγούν πουθενά, ειδικότερα συμφορουμιστες που υποτίθεται χαίρουν σεβασμού.!
Τα έγραψα όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσα, δεν άφησα υπονοούμενο και απλα ζήτησα να μάθω τι μπορει να κρύβει η αναφορα σου για τα εκπαιδευτικα και το Τρόοδος.
Παρα την απάντηση σου, παλι δεν μπορω να καταλάβω τι σχέση εχει και γιατι το ευχεσαι..!!
Παρα την απάντηση σου, παλι δεν μπορω να καταλάβω τι σχέση εχει και γιατι το ευχεσαι..!!