ΤΡΥΓΟΝΙΑ 2013-2014 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Re: ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 2013-2014 !!!

Δημοσίευση από Captain theodoros »

<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Ειναι απο τα πιο ομορφα πουλια στο κοσμο, και 1 απο τα πιο συναρπαστικα κυνηγια! :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Captain theodoros έγραψε:Εικόνα
free image hosting
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΘΚΙΑ.......ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΞΥΠΝΗΜΑ.....ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΤΑΙΝ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

τα τρυγονια τωρα περνουν απο τη κυπρο και πανε βορεια μασ για να φολαιωποιησουν .το σεπτεβριο τα τρυγονια περασαν προερχομενα απο χωρεσ του βορα .ο λογοσ που τα τρυγονια εγκαταλυπουν τουσ τοπουσ τουσ ειναι ο χειμωνασ .επειδη τρωνε σπορουσ δεν βρισκουν τροφη κατα τη διαρκεια του χειμωνα και αποδημουν νοτια προσ την αφρικη κυριοσ κεντρικη αφρικη Σουδαν .και αλλεσ κεντροαφρικανικεσ χωρεσ .αναζειτουν ζεστα κληματα για να ξεχειμωνιασουν .δεν υπαρχει χειμωνασ εκει που πανε και ετσι βρισκουν τροφη .οταν ο χειμωνασ περασει επιστρεφουν και καποια περνουν απο κυπρο κατευθινομενα προσ βορα.επειδη η αποσταση ακτεσ τησ αφρικησ ιδιαιτερα περιοχη του νειλου οπου ειναι και ο κυριοσ διαδρομοσ αποδιμιασ τουσ ειναι μεγαλη παρατηριτε το φαινομενο τα πουλια να κανουν σταση για να ξεκουραστουν .καποτε μεχρι και τρεισ μερεσ βλεπεισ τρυγονια στον ιδιο τοπο και μετα εξαφανιζουντε .γιαυτο η καρποση του απριλη ηταν μεγαλυτερη του Σεμτεβρη .επισεισ τα πουλια του απριλη ειναι παστα αδυνατα απο αυτα του Σεμτεβρη λογω τησ μεγαλησ αποστασησ που διανιουν μεχρι να φτασουν στη Κυπρο εξαντλουν τα αποθεματα λιπουσ που αποθικευσαν πριν να ξεκινισουν το ταξιδη τησ επιστροφησ .το σεπτεριο ειναι παχουλα τα τρυγονια γιατι απο εκει που ξεκινουν βορια μασ Τουρκια Καυκασο κλπ ειναι μικρη η αποσταση μεχρι να φτασουν στη κυπρο και ετσι δεν προλαβενουν να καταναλοσουν το λιποσ που αποθικευσαν .αν παμε στη Αφρικη οταν φτασουν το Σεπτεβριο Οκτωβριο θα ειναι παστα λογω τησ αποστασησ .εντωμεταξυ ετσι πληροφωριακα οταν παν στην Αφρικη και συγκαικριμενα στο σουδαν μεχρι και αεροψεκασμουσ κανουν για να τα θανατωσουν προστατευωντασ τισ καλειεργιεσ τουσ .ειδα φοτωγραφια πριν χρονια μετα που εκαμαν αεροψεκασμο και τα μαζευαν ηταν χιλιαδεσ τα ψοφισμενα .γιαυτο λιγοστευουν τα τριγονια χρονο με χρονο .εκαμαν θιμαμε και μια ερευνα για το δηλιτυριο που χρυσιμοποιουν και ηταν απο το βελγιο και εκυνισδαν καποιεσ διαδικασιεσ για να το σταματισουν .δεν ξερω τη εγινε .
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ωραια τα ειπεσ φιλε μαριε για τισ αποδημιες και το περασμα απο κυπρο.
ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΦΤΑΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΒΟΥΡΚΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΩΝ ΑΗΔΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΛΟΡΚΩΝ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΚΛΙΜΑ .ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ :( ΠΕΡΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ....ΦΩΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑ...ΚΙΕΣ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ :evil: ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥς ΠΟΥ ΦΚΑΛΛΟΥΝ...ΕΛΕΟΣ :evil:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.....ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ......

ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥΣ ,ΦΑΡΑΟΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦAKI ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ....ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΥΓΟΝΙΑ..... :o

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑ ΟΠΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ :D

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ....Ο ΧΑΜΟΣ :o :o :o

ΗΒΡΑΝ ΤΣΑΙ ΚΑΜΝΟΥΝ.....ΗΒΡΑΝ ΜΑΣ ΜΙΤΣΙΟΥΣ ΤΣΑΙ ΦΑΚΟΥΝ ΜΑΣ ΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΡΑΝ :evil: :evil: :evil:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

οταν πριν τρια χρονια πηγαν να ζητησουν το κυνηγι του τρυγονιου στην εθρωπη ο επιτροποσ που τυχανει να ειναι και ελληνασ τουσ ειπε αφου ειναι παραδωσιακο σασ κυνηγι γιατι το σταματισατε απο το 1991 και οχι το 2004 που μπεικατε στην εοκ .αν ηταν παραδοσιακο κυνηγι θα το κυνηγουσατε μεχρι να ενταχθειτε στην ευρωπη .δεν πιστεψαν οτι ειναι παραδωσιακο και δεν μασ το εδωσαν .και ξερετε ποιοσ φταιει ? απο τη μια μερια η ανευφ προηγουμενου προπαγανδα και τα ψεματα των οικολογων που ελεγαν στουσ αχαπαρουσ και ανευθινουσ οτι ταχα κυνδινευει η ευρωπαικη μασ πορεια οτι ταχα θα φαμε προστιμο και δεν θα μασ βαλουν στην ευρωπη .αν ηταν δυνατον μια χωρα που ακομα δεν ηταν μελοσ να ετρωγε προστιμο και να ειχε και συνεπειεσ .επρεπε να ζητουσαν για το κηνηγι αυτο οτι ειναι παραδωσιακο θα επερναμε τουλαχιστον 10 χρονια μετα το 2004 μεχρι να ετοιμασουμε μελετι και μετα θα μασ το εδιδαν ωσ παραδοσιακο ετσι εκαναν ολεσ οι χωρεσ που τουσ επιιτρεπετε να κυνηγουν μετα τισ 28 φεβρουαριου .η Αυστρια η Αγγλια η Ισπανια η Γαλια κλπ .δηλαδι το 2014 περιπου θα το κερδιζαμε .ελεγαν οτι η Μαλτα τρωει προστιματα και θα τουσ παρουν ευρωπαικο δικαστηριο κλπ μα το προβλημα τησ μαλτα ηταν οτι δεν μπορουσαν να τησ δωσουν αδεια για να κυνηγουν με δικτια και ξοβεργα ,θεωριτε αθεμιτοσ τροποσ κυνηγιου και επρεπε να σταματισει.και ακομη στη περιπτωση τησ Μαλτασ εγινε συβιβασμοσ για καποια χρονια .δηλαδι .στη μαλτα ο κυνηγοσ εβγαζε τρεισ αδιεσ κυνηγιου .hunting from land with shootgun κυνηγι στη στερια με κυνηγετικο hunting with traps κυνηγι με δυκτια και ξοβεργα huntin with a boat κυνηγι στη θαλασσα με βαρκα και κυνηγετικο .ειρτε η κυβερνηση τησ Μαλτασ και ειπε δεν μπορω να τουσ στερισω αυτα τα κυνηγια .απο τωρα και στο εξησ οι νεοι κυνηγοι δεν θα τουσ διδω αδεια για ξοβεργα και δυκτια μονο στη στερια και στη θαλασα με κυνηγετικο οπλο τιποτα αλλο .ετσι οι παλιοι κυνηγοι συνεχιζουν σιγα σιγα λιγοστευουν και θα μινουν οι νεοι ππου δεν τουσ δωθικε αδεια για ξοβεργα και δυκτια .δεν επιασε το γερο και να του πει φετοσ δεν θα κυνηγισεισ με τον τροπο σου το παραδωσιακο σιγα σιγα θα λιγοστευουν μεχρι να μην υπαρχουν αλλοι .Ομωσ το κυνηγι με πυροβολο οπλο την ανοιξη δεν τουσ το στερισαν συνεχιζουν να κυνηγουν τα τρυγονια .τουσ εβαλαν οριο 500 μετρα μεσα απο την παραλια προσ τη θαλασσα να κυνηγουν
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

ΟΥΛΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΜΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΜΕΣΑ..............ΕΜΕΙΝΕΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΑΣ
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Καλημερα και καλο μηνα!!! καλα μαντατα ακουσα και θα χαρειται ολοι! θα μας δοθουν 7 μερες καθημερινο κυνηγι απριλιατικο τρυγονι! σιγουρα θα το ακουσατε κι αλλοι! δεν ξερω ακομα ημερομηνιες και περιοχες που θα δοθουν αλλα θα μαθουμε συντομα! πομπα επεθυμησαμε να παμε κυνηγι και το απριλιατικο εχει πιο πολλα πουλια απο το σεπτεμβρη. ;) :D 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:Καλημερα και καλο μηνα!!! καλα μαντατα ακουσα και θα χαρειται ολοι! θα μας δοθουν 7 μερες καθημερινο κυνηγι απριλιατικο τρυγονι! σιγουρα θα το ακουσατε κι αλλοι! δεν ξερω ακομα ημερομηνιες και περιοχες που θα δοθουν αλλα θα μαθουμε συντομα! πομπα επεθυμησαμε να παμε κυνηγι και το απριλιατικο εχει πιο πολλα πουλια απο το σεπτεμβρη. ;) :D 8-) 8-) 8-)
Φίλε αν άκουσες ενα το δώσουν πρίν ή μετά την άδεια για τα κορακοειδή; Ελπίζω να μεν τα δώσουν τις ίδιες μέρες και να συγχήζουμε τα τρυόνια με τες καρακάξες.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΥΓΟΝΙΩΝ”