ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ??????
- marinos.a
- Site Admin
Re: ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ??????
Εννε τούτα που κάνουν το χόμπι μας μέλι? Ανέβηκε η αδρεναλίνη σου, έκανες και τις ,βολές σου, έπιασες και τα πουλάκια σου… σουπερ
τι φυσίγγιο χρησιμοποίησες?
τι φυσίγγιο χρησιμοποίησες?
Si vis pacem, para bellum
- Anthimos
- Moderator
εν εισαι μονος σου φιλε !!!!!!!sotiris!129 έγραψε:captain σημερα πρην παω δουλεια ειπα να παω την βολτα μου παραθαλασια μονος, συκοτα 3-4 πουλια απο τα δεντρα πρην χαραξι αλλα δεν καταφερα να παρω ουτε 1!!! μετα περασαν 3-4 φορες απο το ποστο μου 1-3-5 πουλια μαζι αλλα παντα οποτε εκανα κατι η θα εστριβα τσιγαρο η θα κατουρουσα!!! τετεια γκαντεμεια που με τρεχει απο τη παρασκευη!!! στο τελος ηρθαν 2 μαζι ορεα λεο double χτιπαω το 1 πεφτη γιρναω το οπλο να παιξω και το δευτερο βλεπω το 1 να βρισκει παλι φτερω σαν επεφτε αναγγαστικα να ξαναπαιξω το πρωτο καθως το μαδουσα περνουνε 7 απο πανω μου μεχρι να αφισο χαμο το πουλι να γιρισω το οπλο πανε και αφτα!!! τελικα η τυχη μου χαμογελασε σαν πιγενα στο αυτοκινητο και πιρα ακομα 1! με 1002 ζορια μιλαμε τετια γκαντεμια μονο στα τριγονια την παθενω καθε χρονο καθε χρονο καθε χρονο!!! δεν ξερω ειναι απιδη βιαζομε ειναι επιδη εχει ιγρασια δεν καταλαβενω και τα 2 πουλια που πιρα ολοζοντανα αν τα εβαζα σε κλουβι θα κελαιδουσαν
Κοψε το τσιγαρο και μεν πινεις νερο πριν παεις στα τρυονια
Τουτη υγρασια καμνει τα φουσεκκια γεριμα εχω κι εγω σοβαρο προβλημα μονο για τουν τες 20 μερες στα τρυονια. Το καλό τα τρυονια αμα φαν ενα σκαι πεφτουν
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- πανικος
ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ, 6 ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΜΕ 24g atlas eurostar 7.5 σκαι ολα τεζα αν θελεις δοκιμαστες αν δεν βρισκεις τηλεφωνα μου 99476552sotiris!129 έγραψε:captain σημερα πρην παω δουλεια ειπα να παω την βολτα μου παραθαλασια μονος, συκοτα 3-4 πουλια απο τα δεντρα πρην χαραξι αλλα δεν καταφερα να παρω ουτε 1!!! μετα περασαν 3-4 φορες απο το ποστο μου 1-3-5 πουλια μαζι αλλα παντα οποτε εκανα κατι η θα εστριβα τσιγαρο η θα κατουρουσα!!! τετεια γκαντεμεια που με τρεχει απο τη παρασκευη!!! στο τελος ηρθαν 2 μαζι ορεα λεο double χτιπαω το 1 πεφτη γιρναω το οπλο να παιξω και το δευτερο βλεπω το 1 να βρισκει παλι φτερω σαν επεφτε αναγγαστικα να ξαναπαιξω το πρωτο καθως το μαδουσα περνουνε 7 απο πανω μου μεχρι να αφισο χαμο το πουλι να γιρισω το οπλο πανε και αφτα!!! τελικα η τυχη μου χαμογελασε σαν πιγενα στο αυτοκινητο και πιρα ακομα 1! με 1002 ζορια μιλαμε τετια γκαντεμια μονο στα τριγονια την παθενω καθε χρονο καθε χρονο καθε χρονο!!! δεν ξερω ειναι απιδη βιαζομε ειναι επιδη εχει ιγρασια δεν καταλαβενω και τα 2 πουλια που πιρα ολοζοντανα αν τα εβαζα σε κλουβι θα κελαιδουσαν
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
vigtory γαλαζιες 31 gr 7 no ζε 28gr victory κατι γκριζες 9no
κα8ε χρονο καθε χρονο η ιστορια επαναλαμβανετε ρε γμτ στες καθημερινες παντα παντα παντα παντα
τωρα ειμαι δουλεια ζε σκεφτουμετα ζε γιριζει μου που προσπαθω να θημιθω την βολι αν τα σημαθκιαζα καλα ζε το μονο που θημουμε εν που κατεβαζω το οπλο ζε βλεπω το πουλι που παει! δλδ εκαταντισαν αιδια!
κα8ε χρονο καθε χρονο η ιστορια επαναλαμβανετε ρε γμτ στες καθημερινες παντα παντα παντα παντα
τωρα ειμαι δουλεια ζε σκεφτουμετα ζε γιριζει μου που προσπαθω να θημιθω την βολι αν τα σημαθκιαζα καλα ζε το μονο που θημουμε εν που κατεβαζω το οπλο ζε βλεπω το πουλι που παει! δλδ εκαταντισαν αιδια!
- Captain theodoros
Χαιρετώ τον Σωτήρη μας , αγαπητέ Σωτήρη δεν υπαρχή κυνηγός που να μην του έχει συμβεί αυτή η ιστορία πολλές φορές , για αυτό μην σε στεναχωρεί δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος , στο τέλος το ευχαριστήθηκες ,. Να είσαι καλα και στο βουνό που πάμε δεν πάμε να τα σκοτώσουμε όλα όσα περνούν από το πόστο μας , να περάσουμε καλα πάμε , να είσαι καλα και πάλι χάρηκα πολύ για αυτά που μου έγραψες φιλικά ο καπετάνιοςsotiris!129 έγραψε:captain σημερα πρην παω δουλεια ειπα να παω την βολτα μου παραθαλασια μονος, συκοτα 3-4 πουλια απο τα δεντρα πρην χαραξι αλλα δεν καταφερα να παρω ουτε 1!!! μετα περασαν 3-4 φορες απο το ποστο μου 1-3-5 πουλια μαζι αλλα παντα οποτε εκανα κατι η θα εστριβα τσιγαρο η θα κατουρουσα!!! τετεια γκαντεμεια που με τρεχει απο τη παρασκευη!!! στο τελος ηρθαν 2 μαζι ορεα λεο double χτιπαω το 1 πεφτη γιρναω το οπλο να παιξω και το δευτερο βλεπω το 1 να βρισκει παλι φτερω σαν επεφτε αναγγαστικα να ξαναπαιξω το πρωτο καθως το μαδουσα περνουνε 7 απο πανω μου μεχρι να αφισο χαμο το πουλι να γιρισω το οπλο πανε και αφτα!!! τελικα η τυχη μου χαμογελασε σαν πιγενα στο αυτοκινητο και πιρα ακομα 1! με 1002 ζορια μιλαμε τετια γκαντεμια μονο στα τριγονια την παθενω καθε χρονο καθε χρονο καθε χρονο!!! δεν ξερω ειναι απιδη βιαζομε ειναι επιδη εχει ιγρασια δεν καταλαβενω και τα 2 πουλια που πιρα ολοζοντανα αν τα εβαζα σε κλουβι θα κελαιδουσαν
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- Anthimos
- Moderator
να σαι καλα καπταινCaptain theodoros έγραψε:Anthimos έγραψε:
Άνθιμε αυτήν την ωραία φωτογραφία την προώθησα στο facebook ....
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Captain theodoros
Σε ευχαριστώ πολύ ευγενικέ κ. Άνθιμε , εχω και στο fαcεbook καφενείο των κυνηγών , δηλαδή έχουμε παντού μα παντού φίλους
- Captain theodoros
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΡΤΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΙΚΟ
captain οι προινες εξορμισεις στις καθημερινες θα μου γινουν συνιθεια!!!
και παλι τα φισιγγια ΔΕΝ εκανα καλα την δουλεια τους!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΜΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ . Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΣΙΝΗsotiris!129 έγραψε:captain οι προινες εξορμισεις στις καθημερινες θα μου γινουν συνιθεια!!!
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ