Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
εκαμα με τα σιονη τζαι σημερα...μπασιμο εγινε αλλα σταματησε πολυ γληορα...7 παρατεταρτο εμφανιστηκαν 2-3 κοπες με 15-20 πουλια η καθε μια αλλα πολυ ψηλα μεχρι τις 7 και τεταρτο βλεπαμε κινηση αλλα πολυ λιγα πουλια χαμηλα τα οποια δεν περασαν απο κοντα μας...μια ο αερας που αλλαζε καθε λιγο μια η μηχανης της διατρησης που σφηρουσε στα αυτια μας απο τις 7 δεν μας επετρεψαν να καμουμε και πολλα...4 οπλα 2 πουλια...ηταν ενθαρυντικα τα μυνηματα απο το πρωι αλλα δυστηχως δεν συνεχιστηκε το μπασιμο...με υγεια το αλλο ΣαββΚυριακο
Κοπελια περιοχη Αγια Ναπας τα πουλια μπενουν καθημερινά σε μικρούς αριθμούς. Απο αύριο ξεκινούν οι μεγαλες σεντρες. Όσοι είναι τυχεροί να κινηγουν σε περιοχες με καθημερινι αδεια εννα την καμουν! Τωρα οσο αφορα στην τουριστικη περιοχη της Α.Ναπας να εν καλα η Aeroflot, εν κοφκουν τα "πουλιά".
Σάββατο πρωί αρκετός κόσμος στην περιοχή που πήγα. Φάνηκα πολλά τυχερός και πήρα 2 πουλιά. Από τα 8-10 πουλιά που βγήκαν σε όλη την περιοχή τα 2 πέρασαν απο κοντά μου.
Κυριακή πιο λίγος κόσμος καθόλου πουλιά. Μόνο κατα τις 7:00-7:15 βγήκαν δύο πάσες με 10-15 πουλιά οι οποίες όμως πέρασαν πολύ ψηλά.
Σήμερα πήγα και εγώ για πρώτη μου φορά στα μπασίματα.Άν και είδα καμιάν 15 τρυγώνια στο σύνολο δέν έριξα ντουφεκιά.Μια αισιόδοξη κινητικότητα υπάρχει και άς ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο στην συνέχεια της εβδομάδας.
Σήμερα πολύ λιγότερα τα πουλιά . Η τύχη όμως μου χαμογέλασε και με 3 στα 3 πουλιά μονοσχιεπεθκιά με Kκoloumbia έχω πάρει θάρρος για να εξορμήσω και πάλι άυριο.