ΤΡΥΓΟΝΙΑ 2013-2014 !!!

Απάντηση
BAIKAL 1980

Re: ΤΡΥΓΟΝΙΑ 2013-2014 !!!

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

Captain theodoros έγραψε:ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΤΤΟ ΕΓΙΝΕ Η ΕΡΓΑΣΙΑ .
...και δω ετσι αρχιζει και γινεται κ. Θεοδωρε
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
BAIKAL 1980

αρχισαν τα οργανα φιλοι μου...μπηκαν λιγα πουλια σημερα οπως με ενημερωσαν τωρα...πασουες με 4-5 πουλια η καθε μια εκαμαν την εμφανηση τους...το ποστο μου επαιξε 3 τρυγονακια σημερα... :(
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

BAIKAL 1980 έγραψε:αρχισαν τα οργανα φιλοι μου...μπηκαν λιγα πουλια σημερα οπως με ενημερωσαν τωρα...πασουες με 4-5 πουλια η καθε μια εκαμαν την εμφανηση τους...το ποστο μου επαιξε 3 τρυγονακια σημερα... :(
ΦΙΛΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΑΝΑΠΑ ΜΑΖΩΤΟ ΛΕΜΕΣΟ ΠΑΦΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣΜΑΣ :)
ΠΑΝΤΩς ΠΟΔΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΤΙΠΟΤΕ :(
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
BAIKAL 1980

πανικος έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:αρχισαν τα οργανα φιλοι μου...μπηκαν λιγα πουλια σημερα οπως με ενημερωσαν τωρα...πασουες με 4-5 πουλια η καθε μια εκαμαν την εμφανηση τους...το ποστο μου επαιξε 3 τρυγονακια σημερα... :(

...αγια ναπα ειπαν μου τα ξαδερφια μου εν εφκαλε πουλι...ουτε τζιβισιλι αν και ειχε λια δεντρομενα απο οτι ακουσα...λιο δυσκολο να σου πω την περιοχη μου...εν τζαι παρεξηγας με ενε :D πολεμο καμνουμε για τα ποστα καθε φορα...αναγκαζουμε τζαι φευκω η ωρα 10 τη νυχτα που το σπιτι μια και η γραμμη που περνουν ειναι 2-3 ποστα...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

BAIKAL 1980 έγραψε:
πανικος έγραψε:

...αγια ναπα ειπαν μου τα ξαδερφια μου εν εφκαλε πουλι...ουτε τζιβισιλι αν και ειχε λια δεντρομενα απο οτι ακουσα...λιο δυσκολο να σου πω την περιοχη μου...εν τζαι παρεξηγας με ενε :D πολεμο καμνουμε για τα ποστα καθε φορα...αναγκαζουμε τζαι φευκω η ωρα 10 τη νυχτα που το σπιτι μια και η γραμμη που περνουν ειναι 2-3 ποστα...
ΔΕΝ ΣΕ παρεξηγω φιλε μου απλα περιοχη ρωτησα παραδειγμα ημιορεινα παφου.εγω παω καθε μερα παραλια αγιας ναπας ,δεν θα σου πω απο το ταδε στριψιμο διπλα που τον ταδε ευκαλυπτο κτλ :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
BAIKAL 1980

...αγια ναπα ειπαν μου τα ξαδερφια μου εν εφκαλε πουλι...ουτε τζιβισιλι αν και ειχε λια δεντρομενα απο οτι ακουσα...λιο δυσκολο να σου πω την περιοχη μου...εν τζαι παρεξηγας με ενε :D πολεμο καμνουμε για τα ποστα καθε φορα...αναγκαζουμε τζαι φευκω η ωρα 10 τη νυχτα που το σπιτι μια και η γραμμη που περνουν ειναι 2-3 ποστα...[/quote]
ΔΕΝ ΣΕ παρεξηγω φιλε μου απλα περιοχη ρωτησα παραδειγμα ημιορεινα παφου.εγω παω καθε μερα παραλια αγιας ναπας ,δεν θα σου πω απο το ταδε στριψιμο διπλα που τον ταδε ευκαλυπτο κτλ :lol:[/quote]

...χεχε...ξερω το φιλε μου...απλα η περιοχη που κυνηγω εν πολλα περιορισμενη λογο απαγορευμενων...και το ανοιχτο κομματι ε πολλα μικρο...και αμα ξερεις την περιοχη ξερεις και που ε τα μπασιματα...εκαμαν το κοσμο να μεν ξερει που να πατα...το δεξι σου μπορει να μες την επιτρεπομενη και το αριστερο σου μες την απαγορευμενη...και ατε να το καταλαβεις!!!μαζωτο προς ζυγι μερια...για να μεν σου χαλασω χατηρι!! :lol: αφου ειμαστε τζαι σχεδον χωρκανοι
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

να εισαι καλα.μπορουσες να πεις απλα παραλια ζυγιου :lol: μακαρι να αρχισει να βαλει πουλια καθε μερα .παντως ψες αν παρατηρησατε κατα τις 11 αρχισε ενα δροσερο βοριαδακι ο ουρανος δεν ηταν ολοκαθαρος αλλα κοκκινιζε γυρω γυρω σημερα περιμενα πουλια αλλα σιγουρα αυριο θα βαλει.να σασ πω και κατι που δεν ανα φερατε ,να παρακολουθειτε την ατμοσφαιρικη πιεση μολις πεσει και μετα σε 1-2 μερες αρχισει να ανεβαινει μαζι με τα αλλα που ειπαμε δροσια βοριαδακι την νυχτα κτλ σημαινει ερχονται ;)
BAIKAL 1980

πανικος έγραψε:να εισαι καλα.μπορουσες να πεις απλα παραλια ζυγιου :lol: μακαρι να αρχισει να βαλει πουλια καθε μερα .παντως ψες αν παρατηρησατε κατα τις 11 αρχισε ενα δροσερο βοριαδακι ο ουρανος δεν ηταν ολοκαθαρος αλλα κοκκινιζε γυρω γυρω σημερα περιμενα πουλια αλλα σιγουρα αυριο θα βαλει.να σασ πω και κατι που δεν ανα φερατε ,να παρακολουθειτε την ατμοσφαιρικη πιεση μολις πεσει και μετα σε 1-2 μερες αρχισει να ανεβαινει μαζι με τα αλλα που ειπαμε δροσια βοριαδακι την νυχτα κτλ σημαινει ερχονται ;)

..ατε παλε με τουντες κοτζινιλλες και τα τσιμπηματα των κουνουπιων τζαι τους αναποδους αεριδες!!! :lol:
ειμαι μανιακος με τουτο το τζινι δαμε τζαι 18 χρονια...επιανα καθε μερα τον καιρο που ημουν φοιτητης για 5 χρονια απο 1 μεχρι 30 σεπτεμβρη...ενε καταλαβα ποτε μου κατι που να ειναι σιουρο για το μπασιμο τους....με αεριδες με φεγγαρκα με βροχες με πτωση της θερμοκρασιας με τιποτε...το μονο που ειδα τις παραπανω φορες ειναι οτι συνηθως μεγαλα μπασιματα γινονται γυρω που την μερα του Σταυρου...1,2 μερες πανω κατω....και ενα αλλο που προσεξα καποιες φορες που εκοψα μεγαλα μπασιματα ειναι οτι οταν πηγαινα στο ποστο η υγρασια εκαθετουν χαμε και εσουπωνα που τα χορτα...οτι και αν μου ειπαν οι παλιοι...οσα σημαδια και αν ειδα...ποτε μα ποτε εν εγιναν ο κανονας...και θετω και μια αλλη ερωτηση...καλα ξερουμε τι ανεμο εχει δαμε...το τι ανεμο εχει απο τη χωρα που φευγει το πουλι και αν ειναι ευνοικος για εκεινο...και τοτι θερμοκρασια επικρατει στο δρομολογιο του και αν το ευνοει αυτο πως το ξερουμε??κατα την ταπεινη μου αποψη ποτε δεν θα μαθουμε μετα βεβαιοτητα ποτε στα σιγουρα θα βγαλει ενα γερο μπασιμο απο τα σημαδια που βλεπουμε εμεις εδω...παντα η αποψη μου σαν νεος σχετικα κυνηγος (33 χρονων).
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

BAIKAL 1980 έγραψε:
πανικος έγραψε:να εισαι καλα.μπορουσες να πεις απλα παραλια ζυγιου :lol: μακαρι να αρχισει να βαλει πουλια καθε μερα .παντως ψες αν παρατηρησατε κατα τις 11 αρχισε ενα δροσερο βοριαδακι ο ουρανος δεν ηταν ολοκαθαρος αλλα κοκκινιζε γυρω γυρω σημερα περιμενα πουλια αλλα σιγουρα αυριο θα βαλει.να σασ πω και κατι που δεν ανα φερατε ,να παρακολουθειτε την ατμοσφαιρικη πιεση μολις πεσει και μετα σε 1-2 μερες αρχισει να ανεβαινει μαζι με τα αλλα που ειπαμε δροσια βοριαδακι την νυχτα κτλ σημαινει ερχονται ;)

..ατε παλε με τουντες κοτζινιλλες και τα τσιμπηματα των κουνουπιων τζαι τους αναποδους αεριδες!!! :lol:
ειμαι μανιακος με τουτο το τζινι δαμε τζαι 18 χρονια...επιανα καθε μερα τον καιρο που ημουν φοιτητης για 5 χρονια απο 1 μεχρι 30 σεπτεμβρη...ενε καταλαβα ποτε μου κατι που να ειναι σιουρο για το μπασιμο τους....με αεριδες με φεγγαρκα με βροχες με πτωση της θερμοκρασιας με τιποτε...το μονο που ειδα τις παραπανω φορες ειναι οτι συνηθως μεγαλα μπασιματα γινονται γυρω που την μερα του Σταυρου...1,2 μερες πανω κατω....και ενα αλλο που προσεξα καποιες φορες που εκοψα μεγαλα μπασιματα ειναι οτι οταν πηγαινα στο ποστο η υγρασια εκαθετουν χαμε και εσουπωνα που τα χορτα...οτι και αν μου ειπαν οι παλιοι...οσα σημαδια και αν ειδα...ποτε μα ποτε εν εγιναν ο κανονας...και θετω και μια αλλη ερωτηση...καλα ξερουμε τι ανεμο εχει δαμε...το τι ανεμο εχει απο τη χωρα που φευγει το πουλι και αν ειναι ευνοικος για εκεινο...και τοτι θερμοκρασια επικρατει στο δρομολογιο του και αν το ευνοει αυτο πως το ξερουμε??κατα την ταπεινη μου αποψη ποτε δεν θα μαθουμε μετα βεβαιοτητα ποτε στα σιγουρα θα βγαλει ενα γερο μπασιμο απο τα σημαδια που βλεπουμε εμεις εδω...παντα η αποψη μου σαν νεος σχετικα κυνηγος (33 χρονων).
φιλε συμφωνω οτι το περασμα δεν εχει κανονες μπορει να γινει οποιαδηποτε μερα αλλα
το τρυγονι οπως ολα τα πουλια οταν αρχισει το ταξιδι του παντα ειναι εναντια στον αερα που ταξιδευει.τωρα αν πανω απο το νησι μασ ο αερας ειναι βοριας τοτε δεν συνεχιζουν το ταξιδι γιατι ειναι με την φορα που ταξιδευουν και για αυτο κουραζονται και δεν θα αντεξουν για αυτο λεμε εχει δεντρωμερνα κατεβηκαν την νυχτα.το ιδιο και οι τζικλες μπορει να αρχισουν το ταξιδι με ευνοικο καιρο αλλα πανω απο το νησι μας να εχει καταιγιδες και να κατσουν .πολλες φορες λεμε δεν παω αυριο εβρεχε ολη νυχτα τι θα βρω.ομως ειδικα στον ακαμα πετυχα πολλα πουλια σε νυχτες που φοβασουν καν να ξεκινησουμε να παμε απο την κακοκαιρια.αυτα απο μενα οσα μου εμαθαν μεχρι σημερα δεν σημαινει οτι ισχυουν παντα ομως :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΥΓΟΝΙΩΝ”