ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ??????
- Captain theodoros
Re: ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ??????
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
captain, αδιες πεταω μπας και τον παρω στο φιλοτιμο να με παρει μαζι του, αλλα που??? τωρα που πλησιάζουν οι μερες θα χαθει απο το φορουμ και θα κανει πως δεν τα βλεπει!!!
αλλα δεν εχει προβλημα θα παω και εγω στες "πολλες" που ειδα χτες

- Anthimos
- Moderator
Σωτηρη συνεχισε να παιζεις κουρκουνες τζαι δεν θελεις τρυωνια ρεsotiris!129 έγραψε:captain, αδιες πεταω μπας και τον παρω στο φιλοτιμο να με παρει μαζι του, αλλα που??? τωρα που πλησιάζουν οι μερες θα χαθει απο το φορουμ και θα κανει πως δεν τα βλεπει!!!![]()

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Δες τον καπετανιο τι μοναχοφαεις ειναι! ολα για την παρτι του τα θελει, μην παιξουμε και εμεις 2-3-4-10 ετσι για το καλο του χρονου!
αλλα εχουμε μια παροιμια εδω στην κυπρο που λεει " μετα φερνει ο φουρνος την πυρα"
στες 20 του μηνα οταν δει το μπουκετο μου θα αλαξουν ολα

αλλα εχουμε μια παροιμια εδω στην κυπρο που λεει " μετα φερνει ο φουρνος την πυρα"
στες 20 του μηνα οταν δει το μπουκετο μου θα αλαξουν ολα

- Captain theodoros
Παιδιά πολύ σας χαίρομαι αυτό είναι το κυνήγι , το όμορφο πείραγμα μεταξύ φίλων , να είστε πάντα καλά να έχετε αυτό το όμορφο κλίμα , δεν υπάρχει κάτι καλύτερο 

<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
- Anthimos
- Moderator
sotiris!129 έγραψε:Δες τον καπετανιο τι μοναχοφαεις ειναι! ολα για την παρτι του τα θελει, μην παιξουμε και εμεις 2-3-4-10 ετσι για το καλο του χρονου!![]()
στες 20 του μηνα οταν δει το μπουκετο μου θα αλαξουν ολα![]()
![]()
![]()
Ρε Σωτηρη να βαλεις καμια φωτογραφια με κανενα τρυονι , μπουκετα με λουλουδια πουλουν τζαι τ ανθωπολεια. Ασε καλυτερα να σου ποσταρω εγω καμια φωτο στις 19 το βραδυ γιατι με τουν τα μπουκετα του φωτοσιοπ εν να μας πελλανεις

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- kypros
Σωτηρη μου ηρεμιστο παιχνιδι σου λιο διοτι εχω μια μικροπροεσθηση οτι η φωτο που θα ποσταρει ο ανθυμος στις 19 εν να μοιαζει παραπανο με τον κηπο της εδεμ παρα με πουκετο!!
Εχω ενα μικροπροβληματακι φυσικα οτι εν να θελει να καμει πανια τα τριονια και τις φασσες μετα το πρωτο μισαορο αλλα μαλλον θα τον κοτσαρο με σσιακόλ της βαρκας πας το ποστο του ...και περκι αντεξει ο αλυσος!!
Εχω ενα μικροπροβληματακι φυσικα οτι εν να θελει να καμει πανια τα τριονια και τις φασσες μετα το πρωτο μισαορο αλλα μαλλον θα τον κοτσαρο με σσιακόλ της βαρκας πας το ποστο του ...και περκι αντεξει ο αλυσος!!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- Anthimos
- Moderator
kypros έγραψε:Σωτηρη μου ηρεμιστο παιχνιδι σου λιο διοτι εχω μια μικροπροεσθηση οτι η φωτο που θα ποσταρει ο ανθυμος στις 19 εν να μοιαζει παραπανο με τον κηπο της εδεμ παρα με πουκετο!!
Φερτε αλυσους , φερτε αλυσους χοντρους

- AndreasDr
Πολλά τριόνια και φάσσες περιοχή Λυνού-Φλάσου, αλλά μάλλον ελυμπήσαν που τα πολλά ταίσματα.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
ετσι να μεν πιστεφκεται στα μαθκια σας πιονAnthimos έγραψε:sotiris!129 έγραψε:Δες τον καπετανιο τι μοναχοφαεις ειναι! ολα για την παρτι του τα θελει, μην παιξουμε και εμεις 2-3-4-10 ετσι για το καλο του χρονου!![]()
στες 20 του μηνα οταν δει το μπουκετο μου θα αλαξουν ολα![]()
![]()
![]()
Ρε Σωτηρη να βαλεις καμια φωτογραφια με κανενα τρυονι , μπουκετα με λουλουδια πουλουν τζαι τ ανθωπολεια. Ασε καλυτερα να σου ποσταρω εγω καμια φωτο στις 19 το βραδυ γιατι με τουν τα μπουκετα του φωτοσιοπ εν να μας πελλανεις