Στις επομενες σου φωτος αν μπορεις...βαζε και το οπλο μεσα στις φωτογραφιες σου... να βλεπουμε και λιγο το κανονι

ΦΙΛΙΚΑ ΦΙΛΕ. ΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Εν με το παλιό που πάω, το Baikal, δεν θα το έλεγα ακριβώς κανόνιandreasana210326 έγραψε:Φιλε Σπυρο μπραβο. Μακαρι να συνεχισεις με τις ιδιες και καλυτερες επιτυχιες και στο ενδημικο που ακολουθει.
Στις επομενες σου φωτος αν μπορεις...βαζε και το οπλο μεσα στις φωτογραφιες σου... να βλεπουμε και λιγο το κανονι![]()
Ο συνδυασμος του θηραματος με το οπλο θα δωσει μια καλυτερη νοτα στις φωτο σου.
ΦΙΛΙΚΑ ΦΙΛΕ. ΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ![]()
βαλλε το μπαικαλ ρε φιλε και σε λιγο θα πανε ολοι να αγορασουν μπαικαλspyrosspyrou851 έγραψε:Εν με το παλιό που πάω, το Baikal, δεν θα το έλεγα ακριβώς κανόνιandreasana210326 έγραψε:Φιλε Σπυρο μπραβο. Μακαρι να συνεχισεις με τις ιδιες και καλυτερες επιτυχιες και στο ενδημικο που ακολουθει.
Στις επομενες σου φωτος αν μπορεις...βαζε και το οπλο μεσα στις φωτογραφιες σου... να βλεπουμε και λιγο το κανονι![]()
Ο συνδυασμος του θηραματος με το οπλο θα δωσει μια καλυτερη νοτα στις φωτο σου.
ΦΙΛΙΚΑ ΦΙΛΕ. ΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ![]()
Στην επόμενη θα το βάλω
Πολλοί οι λόγοι που δεν αλλάζω τη συγκεκριμένη σε νο.10 για πρώτη ντουφεκιά σε ορτύκι τρυγόνι, τσίχλα(ποφύσημα και περπατητό).Φίλε νομίζω ότι τα 32 γραμμάρια είναι υπερβολικά για ορτυκια.
Πάντα φιλικά. Χωρίς παρεξήγηση. Δεν θα μηνη πουλί αν τη φαΐ γεμάτη.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ...ΘΕΛΩ ΤΡΥΓΟΝΟΣΙΕΦΤΑΛΙΕΣspyrosspyrou851 έγραψε:Θα είμαι σύντομος σήμερα. Ακόμια μια εξόρμηση στο συνηθισμένο μου τοπούι που όλο και κάτι θα μας δώσειΜέχρι τις 9:30 δεν μας εκόντεψε φτερό. Είδα πολλά πουλιά όμως να διασταυρώνουν απέναντι μου και να πετούν μέσα στην απαγορευμένη, πρέπει να είδα σύνολο 50-60 πουλιά, κανένα όμως δεν μας έκαμε την χάρη να μας κοντέψει.
Ο παρέας ακόμα μια φορά στο ίδιο σημείο, είπαμε τις καλημέρες μας και εκείνος πήγε λίγο πιο αριστερά απ' ότι συνήθως. Ήρτε και ένας άλλος κυνηγός και πιάσαμε και οι τρεις την κουβέντα για την σημερινή και τις προηγούμενες εξορμήσεις, συζητήσαμε πως να ψήνεις τους μελισσοφάους, κτλ![]()
![]()
Σαν ήμασταν κοντά στα κυπαρίσσια και καλά καλυμμένοι, βλέπουμε ένα ζευγάρι τρυγόνια να κάθουνται στη μύτη ενός κυπαρισσιού, βλέπω το ένα, γυρίζω τον επιλογέα αλλά πήγαν πιο χαμηλά και δεν τα βλέπαμε, μένω αριστερά του κυπαρισσιού και οι άλλοι δύο από δεξιά, μετά που περπάτησα 10-15 μέτρα πετάσσουνται τα τρυγόνια αλλά εκτός βολής![]()
Συνεχίζουμε την κουβέντα μας και έρχεται ένας κοράζινος, του τες πυρκολούμε και οι 3 και κουντρουμπελίζεται![]()
Συνεχίζουμε την κουβέντα μας και ξεκινάμε για φυσίγγια καθώς ο ένας είναι ιδιογομωτής και άρχισε να μου κάνει ανάλυση διαφόρων φυσιγγίων και ξέρω γω, εμένα ο νους μου πάνω στα τρυγόνια, βλέπω ένα έρχεται ραμμένο πάνω μας και έρχεται και κάθεται στα κυπαρίσσια αριστερά μας (είχαμε γυρίσει και τα κυπαρίσσια ήταν αριστερά μας). Πάει ο ιδιογομωτής από την αριστερή, εγώ από την δεξιά των κυπαρισσιών και προχωράμε, ο άνθρωπος ας είναι καλά είναι ορτυκοκυνηγός και πήγε με αποκλειστικό λόγο να το σηκώσει πάνω μου, με ανοικτό όπλο και σιγά σιγά μέχρι να είμαι σε σημείο για σίγουρη βολή, πετάσσεται το τρυγόνι μπαμ κάτω. Το μοναδικό που μπήκε σε ακτίνα βολής, μπήκε και στην βούρκα.
Αυτά από εμένα για σήμερα, το τρυγόνι με Victory Skeet 32gr #8.![]()
Μετά την βολή:
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... nck8d8.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... lb5gyf.jpg
Πάνω στην καρεκλούα με το κανόνι:
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... et4zlh.jpg