Breda Pegaso έγραψε:Μοναχικο κυνηγι σημερα δυσκολα πραματα. 11 τζιηκλες και 1 φασσα. + 2 χαμενες τζιηκλες.
Η φασσα στα 25 μετρα με Extra SARKA 33gr - No 10 και 5 τσιοκ πατσιαουρι. Χωρις να ειναι κανονας το 10 Νο. Απλα το αναφερω για να δουμε οτι ειναι υπερβολη το να παιζουμε τη φασσα στα 15-20 μετρα με οποιοδηποτε νουμερο σκαγιου και να λεμε οτι δεν πεφτει και οτι πρεπει να χρησιμοποιουμε 3 και 4 νουμερο για να πεσει!
Φίλε τα 25μ. δικά σου ΠΟΛΥ πιθανό να είναι τα 15 τα δικά μου.
4άρια ...ναι εν υπερβολή απλά τα έγραψα πάνω στην αναστάτωση για πλάκα...ΑΛΛΑ...
Το πατσαούρι ...πολύ το αμφιβάλλω...μάλλον απλή τύχη.Με 8άρι δηλαδή στα 35-40 μέτρα εννα μεν πεί μανά.
Ή έφαε κελλέ/μάτι/λαιμό...που και πάλι στα 25μ με 10άρι???????????????...πατσαούρι εν πέφτει...εκτός αν η SARKA που παίζεις εν με Ζ-plus πιστονάκι.
Η μια που μου έφυε...ήταν στα 20-25μ(δικά μου!!) εκάτσαν ούλλα τα σκάγια πάνω της διότι ακούστηκε όπως το πολυβόλο την ώρα που την έφαε...που εφακκούσαν πάνω της...έκαμε κάτι ελιγμούς όπως κάμμουν οι στρούφοι άμαν κυνηγούν μουγιούθκια που τη σύχιση της...και έφυγε ανενόχλητη.(28γρ RC2 9.5 σκάι...4* choke)