ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από Phinix »

Phinix έγραψε:αύριο θα δοκιμάσουμε τη τύχη μας στο δυτικότερο άκρο τις νήσου :roll: ...τζιε ο Θεός βοηθός

έσιει κανένα τιπ???
καλημέρα παίδες
μαλλί κοπέλια εχτές ακάμα

πολλά πολλά λλίες - μια τζι, μια δα
λλίος κόσμος

Σάββατο πιον και κανεί

επίσημα η κυνηγετική χρονιά τελειώνει με μέτρια αποτελέσματα

σκοπευτήριο πλέον
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Έτσι επίαμεν και εμείς εχτές για χάζι...ΑΝ δούμε τίποτε...εδώκαμε πάς τες φάσσες με τα 9κια...είχαμε και κάτι 7.5 και κλάψε Χαράλαμπε. :roll:
Βολές στα 15-20 μέτρα με τα 7.5 να την τρώει ούλλη και να πηγαίνει ζικ-ζακ με κρεμμασμένα πόθκια/φτερά και να χάννουνται. :cry: :cry:

Ξανάαααα...1 τσοκάρισμα και 4άρια σκάγια ...αν θα τη φάει τουλάχιστο... να εν ούλλη δική της!!!
Αν δεν...να ξέρω ότι φταίω εγώ τουλάχιστο.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Μοναχικο κυνηγι σημερα δυσκολα πραματα. 11 τζιηκλες και 1 φασσα. + 2 χαμενες τζιηκλες.
Η φασσα στα 25 μετρα με Extra SARKA 33gr - No 10 και 5 τσιοκ πατσιαουρι. Χωρις να ειναι κανονας το 10 Νο. Απλα το αναφερω για να δουμε οτι ειναι υπερβολη το να παιζουμε τη φασσα στα 15-20 μετρα με οποιοδηποτε νουμερο σκαγιου και να λεμε οτι δεν πεφτει και οτι πρεπει να χρησιμοποιουμε 3 και 4 νουμερο για να πεσει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Breda Pegaso την 29 Οκτ 2013, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Breda Pegaso έγραψε:Μοναχικο κυνηγι σημερα δυσκολα πραματα. 11 τζιηκλες και 1 φασσα. + 2 χαμενες τζιηκλες.
Η φασσα στα 25 μετρα με Extra SARKA 33gr - No 10 και 5 τσιοκ πατσιαουρι. Χωρις να ειναι κανονας το 10 Νο. Απλα το αναφερω για να δουμε οτι ειναι υπερβολη το να παιζουμε τη φασσα στα 15-20 μετρα με οποιοδηποτε νουμερο σκαγιου και να λεμε οτι δεν πεφτει και οτι πρεπει να χρησιμοποιουμε 3 και 4 νουμερο για να πεσει!
πολλά καλά !
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Φωτογραφία0130.jpg
7 σημερα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

Μπράβο παιθκιά πολύ καλά αποτελέσματα :!:
I believe half of what I see and nothing of what I hear
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Breda Pegaso έγραψε:Μοναχικο κυνηγι σημερα δυσκολα πραματα. 11 τζιηκλες και 1 φασσα. + 2 χαμενες τζιηκλες.
Φίλε τα 25μ. δικά σου ΠΟΛΥ πιθανό να είναι τα 15 τα δικά μου.
4άρια ...ναι εν υπερβολή απλά τα έγραψα πάνω στην αναστάτωση για πλάκα...ΑΛΛΑ...
Το πατσαούρι ...πολύ το αμφιβάλλω...μάλλον απλή τύχη.Με 8άρι δηλαδή στα 35-40 μέτρα εννα μεν πεί μανά.

Ή έφαε κελλέ/μάτι/λαιμό...που και πάλι στα 25μ με 10άρι???????????????...πατσαούρι εν πέφτει...εκτός αν η SARKA που παίζεις εν με Ζ-plus πιστονάκι. :idea:

Η μια που μου έφυε...ήταν στα 20-25μ(δικά μου!!) εκάτσαν ούλλα τα σκάγια πάνω της διότι ακούστηκε όπως το πολυβόλο την ώρα που την έφαε...που εφακκούσαν πάνω της...έκαμε κάτι ελιγμούς όπως κάμμουν οι στρούφοι άμαν κυνηγούν μουγιούθκια που τη σύχιση της...και έφυγε ανενόχλητη.(28γρ RC2 9.5 σκάι...4* choke)
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

vti-chris έγραψε:
Φίλε τα 25μ. δικά σου ΠΟΛΥ πιθανό να είναι τα 15 τα δικά μου.
4άρια ...ναι εν υπερβολή απλά τα έγραψα πάνω στην αναστάτωση για πλάκα...ΑΛΛΑ...
Το πατσαούρι ...πολύ το αμφιβάλλω...μάλλον απλή τύχη.Με 8άρι δηλαδή στα 35-40 μέτρα εννα μεν πεί μανά.

Ή έφαε κελλέ/μάτι/λαιμό...που και πάλι στα 25μ με 10άρι???????????????...πατσαούρι εν πέφτει...εκτός αν η SARKA που παίζεις εν με Ζ-plus πιστονάκι. :idea:

Η μια που μου έφυε...ήταν στα 20-25μ(δικά μου!!) εκάτσαν ούλλα τα σκάγια πάνω της διότι ακούστηκε όπως το πολυβόλο την ώρα που την έφαε...που εφακκούσαν πάνω της...έκαμε κάτι ελιγμούς όπως κάμμουν οι στρούφοι άμαν κυνηγούν μουγιούθκια που τη σύχιση της...και έφυγε ανενόχλητη.(28γρ RC2 9.5 σκάι...4* choke)
με τον φιλο breda κυνηγαμε για χρονια μαζι και δεν τιθεται θεμα υπερβολης για τα λεγομενα του! ο καθενας οτι θελει πιστευει ομως!! παντως χτυπησαμε πολλες φορες σε ετσι αποστασεις φασσες με ακαριαια χτυπηματα!! φιλε βαλε κατι στα 15 μετρα που λες και πυροβολα το να δεις πως θα γινει απο τη ντουφεκια!!! τα συμπερασματα δικα σου!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Φιλε μου το ειπα και για σενα, αλλα απευθυνομουν και σε αλλους συναδελφους και δεν ηθελα να σε προσβαλω.

Την αποσταση την μετρησα και ηταν 25 μεγαλες ασιελιες γιατι ειχα την περιεργεια να δω την αποσταση. Δεν ειναι η πρωτη φορα που πεζω φασσα με φυσιγγια της τζιηκλας και πανω απο 20 μετρα.

Απλα σκεφτου αν βαλεις μια φασσα και πεξεις την στα 15 - 20 μετρα με το 7.5 Νο τζιαι φαει την ουλλη οπως ειπες το πουλι εν θα τρωετε που τα σκαγια που να σιει πανω!!! Σκεφτου ποσα σκαγια θα φαει με το 10 Νο.

Τωρα να ειναι στα 35 - 40 μετρα να το καταλαβω...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Δημοσίευση από Georgios »

Φιλε breda σου εχω κι εγω ενα παραδειγμα με φασσα που επαιξα στα 25 μ. με killer 32gr No 12 (4αρι τσοκ) κατω απο συνθηκες βροχης και ομιχλης... Εγω προσωπικα δεν το πιστευα... Ουτε ο πατερας που ηταν διπλα μου το πιστευε... Βεβαια ομως δεν ηταν πατσιαουρι οπως λαλεις για τη δικη σου και οταν την ελεγξα εφαεν 1 σκαι στο λαιμο και ακομα 3-4 στο δεξι φτερο..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”