ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
the hunter
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από the hunter »

sotiris!129 έγραψε:
the hunter έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:εδω το φρεσκο sandwich... παρε κοσμε και εξεπουλιαμμμενννν
εχω ζε καφεδες παγωμενους εχω ζε nescafe βραστα.... :lol:
προινο για φασες επειασα 1 που επερασε που πανω μου...μετα ζικλουες εχασα ζε 3-4 εκαμα ζε 3-4 καλικουθκια ζε 3-4 που επερασαν απαιχτες οκ εν ζε να τα παιζουμεν ουλλα
ζε μετα αγρελουθκια 1 τσεντουα εφακλαμεν το μεζε
για σας παιδια ιμε νεο μελος, φιλε σωτηρη μπραβο για τι καρπωση σου, αληθεια τωρα δεν εχω ξαναδει τοσες ζικλουες φετος.ειναι σε ποστο ι περπατητο?
καλως ορισες
φιλε μου δεν κυνηγω τες τσιχλες σε καρτερι γιατι τα προινα ως η ωρα 9-10-11 αναλογως κινησης κυνηγω μονο φασες!
οταν σπασει η υπομονη μου και δεν αντεχω αλλο τοτε παω περιπατο για ζικλες...
και εγο περπατο λιγο στη φαρμα του παππου μ αλλα δεν βρισκο τοσες αλλα περπατο καμια ωριτσα. εσυ ποσες ωρες γυριζεις δηλαδη?μονος σου ι με παρεα?
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

γυριζω αναλογως κινησης και βαρεμαρας!
εγω τεταρτες και κυριακες αν δεν νυχτοσει δεν μπορω να παω σπιτι!
σημερα παραδειγμα ημουν ως τες 9 στες φασες...
επειασαν με 2 φιλοι μου τηλεφωνο να παμε στες ζικλες, 9:30 ημουν ζιαμε, επερπατισαμε κανενα 30λεπτο επαιξα 2-3 εγω αλλα ο ενας της παρεας ηταν αρκετα αρωστος και σταματησαμε εκατσαμε στο αυτοκινητο ελαλουσαμε μαλακιες για 1+ ωρα μετα εγω και ο αλλος εξαναπειαμε αλλο κανενα 15λεπτο γυρο επαιξα αλλο 1 εγω και εφειεν ο παρεας να παει να παρει τον αλλο σπιτι γιατι εν ηταν καθολου καλα, ετσι εμεινα μονος μου εκαμα τον γυρο μου αλλο 45 λεπτα εκρατουσα συνολο 10 ως η ωρα 12 και ειχα χασει θεμας... μετα επειασεν με ο ΑρτεμηςG και ειπε μου οτι ηταν να σχολασει ποιο γριγορα ετσι εμεινα ζιαμε και εκαρτερουν τον (εμαζεφκα αγρελια)
κατα τες 2+ ηρτεν ο Αρτεμης και επειαμε καφενε εκατσαμε ζε κανενα 30λεπτο ζιαμε ζε μετα επειαμε γυρο 1:30-2 ωρες με τον Αρτεμη επειασα εγω αλλο 3 και 1 ο Αρτεμης αλλα επρεπε να κραταμε αλλο 2-3 πουλια και αλλα 2 που εχασαμε!
αρα συνολο πανω κατω 3-4 ωρες περπατω τες ανετα καθε εξωρμηση
Άβαταρ μέλους
the hunter
Full Member

Δημοσίευση από the hunter »

sotiris!129 έγραψε:γυριζω αναλογως κινησης και βαρεμαρας!
εγω τεταρτες και κυριακες αν δεν νυχτοσει δεν μπορω να παω σπιτι!
σημερα παραδειγμα ημουν ως τες 9 στες φασες...
επειασαν με 2 φιλοι μου τηλεφωνο να παμε στες ζικλες, 9:30 ημουν ζιαμε, επερπατισαμε κανενα 30λεπτο επαιξα 2-3 εγω αλλα ο ενας της παρεας ηταν αρκετα αρωστος και σταματησαμε εκατσαμε στο αυτοκινητο ελαλουσαμε μαλακιες για 1+ ωρα μετα εγω και ο αλλος εξαναπειαμε αλλο κανενα 15λεπτο γυρο επαιξα αλλο 1 εγω και εφειεν ο παρεας να παει να παρει τον αλλο σπιτι γιατι εν ηταν καθολου καλα, ετσι εμεινα μονος μου εκαμα τον γυρο μου αλλο 45 λεπτα εκρατουσα συνολο 10 ως η ωρα 12 και ειχα χασει θεμας... μετα επειασεν με ο ΑρτεμηςG και ειπε μου οτι ηταν να σχολασει ποιο γριγορα ετσι εμεινα ζιαμε και εκαρτερουν τον (εμαζεφκα αγρελια)
κατα τες 2+ ηρτεν ο Αρτεμης και επειαμε καφενε εκατσαμε ζε κανενα 30λεπτο ζιαμε ζε μετα επειαμε γυρο 1:30-2 ωρες με τον Αρτεμη επειασα εγω αλλο 3 και 1 ο Αρτεμης αλλα επρεπε να κραταμε αλλο 2-3 πουλια και αλλα 2 που εχασαμε!
αρα συνολο πανω κατω 3-4 ωρες περπατω τες ανετα καθε εξωρμηση
ΤΣΑΟΥΖΙΗΣ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sotiris!129

Τσαουσhις εν λαλεις τιποτε!
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Γεια σας φιλοι μ μπραβο sotiri m kai silverpigeon για την πολλα ωραια καρπωση που ειχατε σημερα...πολλα ωραια η φασσα και η μπεκατσα...απο τη ακουω απο κυπρο αρκεψαν και κινουνται λιο οι τζικλες οι εν πελλαρες????? επιεν στο χωραφι σημερα ο τζιρις μ και ιδεν λαλει μ 10- 15 τζικλες....ε κοπελια μμ ιμουν την κυριακη νεα μακρη στην αθηνα και επιαμεν σε ενα μοναστηρι τες τζικλες που εισεν επαλαβωσα..ειδα 2 κοποφκια 50-80 και μετα ερεσαν αλλεσ για κανενα 10 λεπτο σηιστες γ@@@@o λαλω ταμπου γινεται εν ευολοιμενες τουτες αλλοπως.....
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

marios10 έγραψε:Γεια σας φιλοι μ μπραβο sotiri m kai silverpigeon για την πολλα ωραια καρπωση που ειχατε σημερα...πολλα ωραια η φασσα και η μπεκατσα...απο τη ακουω απο κυπρο αρκεψαν και κινουνται λιο οι τζικλες οι εν πελλαρες????? επιεν στο χωραφι σημερα ο τζιρις μ και ιδεν λαλει μ 10- 15 τζικλες....ε κοπελια μμ ιμουν την κυριακη νεα μακρη στην αθηνα και επιαμεν σε ενα μοναστηρι τες τζικλες που εισεν επαλαβωσα..ειδα 2 κοποφκια 50-80 και μετα ερεσαν αλλεσ για κανενα 10 λεπτο σηιστες γ@@@@o λαλω ταμπου γινεται εν ευολοιμενες τουτες αλλοπως.....
εν τζαι ξερεις: πιαννουν μια-δυο οι καλοηροι και μετα πολλινισκουν τες! ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΕΕΕΕ!!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

χχμμμμμ... βλέπω καμία συνομιλία σήμερα.... τι εγίνε ρε παιδιά επέσαν οι τσικλές και χαθήκετε ολοί σήμερα ή μήπως μαθκιατε τις εχτεσινές...??? :lol:
THE BEST THERE IS
sotiris!129

canastas έγραψε:χχμμμμμ... βλέπω καμία συνομιλία σήμερα.... τι εγίνε ρε παιδιά επέσαν οι τσικλές και χαθήκετε ολοί σήμερα ή μήπως μαθκιατε τις εχτεσινές...??? :lol:
σκεφτου ποσες ειχε... αφου λαλω σου εμπεναν μες το σαντουτσιδικο :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=UYnahjaJ ... e=youtu.be
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....

Η ΑΛΗ8ΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΛΙΓΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ.... ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ..... ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ 8ΕΜΑ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ. ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5-10 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΚΤΥΠΟΥΝ 10-15 ΤΖΙΚΛΟΥΕΣ (ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΤ ΕΣΠΑΣΑΜΑΣ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΦΕΤΟΣ)...ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ.

Χ8ΕΣ ΓΙΑ ΤΖΙΤΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΜΟΝΙΑΤΗ..........ΑΚΟΥΣΑ 5-6 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΣΕ ΤΖΙΚΛΑ.
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

sotiris!129 έγραψε:
canastas έγραψε:χχμμμμμ... βλέπω καμία συνομιλία σήμερα.... τι εγίνε ρε παιδιά επέσαν οι τσικλές και χαθήκετε ολοί σήμερα ή μήπως μαθκιατε τις εχτεσινές...??? :lol:
σκεφτου ποσες ειχε... αφου λαλω σου εμπεναν μες το σαντουτσιδικο :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=UYnahjaJ ... e=youtu.be
αρέσαν τους τα σαντουιτσι σου ρε Σώτηρη αλλοπώς, εδώκες τους η μυρωδία του λουκανικού και τις λουντζας και εδώκαν μεσα σχιστες..... :lol:
THE BEST THERE IS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”