ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από sotiris!129 »

sry ρε που εχανες τες ζικλες μες το καθαροτοπι ετροαμεν ζε 20 λεπτα στην καθεμια γιατι εν εξερες που επεφταν + οτι σημερα εκαμες τους καλικους της ζωης σου! :lol:

ε didime εισαι ζε καχτος δηλαδη :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:sry ρε που εχανες τες ζικλες μες το καθαροτοπι ετροαμεν ζε 20 λεπτα στην καθεμια γιατι εν εξερες που επεφταν + οτι σημερα εκαμες τους καλικους της ζωης σου! :lol:

ναι ρε εν σαν εσενα αλοπως.... τσαερα !!!!! οση ορα εκαθεσουν στο ποστο το νεο ενεκινητουν μουγια... εσηκωστηκες να φιουμε... εκαμαν πολεμο οι αλλοι.... ε φιλουι μου ξερεις οτι εν το αειπι μου τουτο... ποττε εν θωρο που πεφτουν...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
sotiris!129

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:sry ρε που εχανες τες ζικλες μες το καθαροτοπι ετροαμεν ζε 20 λεπτα στην καθεμια γιατι εν εξερες που επεφταν + οτι σημερα εκαμες τους καλικους της ζωης σου! :lol:

ναι ρε εν σαν εσενα αλοπως.... τσαερα !!!!! οση ορα εκαθεσουν στο ποστο το νεο ενεκινητουν μουγια... εσηκωστηκες να φιουμε... εκαμαν πολεμο οι αλλοι.... ε φιλουι μου ξερεις οτι εν το αειπι μου τουτο... ποττε εν θωρο που πεφτουν...
εγω επαιξα ναμπου επαιξα σημερα κανει με εν γιασενα που εμεινα ως ζινην την ωρα... που να φανταστω πως ο κελλης οσπου να παμε στο car ηταν να τες καμει ματσαν! :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

SilverPigeonS έγραψε:Γεια σας φίλοι μου! Τυχερή μέρα σήμερα.Τυχερή για την κάρπωση της μπεκάτσας γιατί 8 τζίκλες με περπάτημα 4 ωρών δεν είναι και 'super ouao'! Το καλό είναι το περπάτημα γιατί στην ουσία για αυτό πήγα. Την μπεκάτσα την πείρα στο τζήταστρο, την πάτησε ο πατέρας, ήρθε πάνω μου και την πείρα!

Τώρα από θέμα τζικλών! Σήμερα είδα αρκετά πουλιά τα οποία όμως ήταν μαζεμένα σε κάποια σημεία, είτε χαρουπιές, είτε απάτητα γκρεμνά! Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν βρήκα πουλιά σκορπισμένα. Ήταν όλα σε 4-5 τόπους και σε κάθε σημείο είχε πάνω από 30-40. Δυστυχώς σε τέτοια περίπτωση πάνω από 2 δεν μπορείς να πάρεις γιατί σηκώνονται όλες μαζί και μετά άντε να τις βρεις!

Η εξήγηση που μπορώ να δώσω σε αυτή τους την συμπεριφορά είναι λόγω του ότι είναι λίγα τα πουλιά φέτος κοπαδοποιούνται και έτσι διαφεύγουν πιο εύκολα.
ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΘΩΡΩ ΕΤΣΙ ΠΟΥΚΕΤΟΥΘΚΙΑ.....ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΜΕΣΑ, ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΜΑ...Α
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ :)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

sotiris!129 έγραψε:εδω το φρεσκο sandwich... παρε κοσμε και εξεπουλιαμμμενννν
εχω ζε καφεδες παγωμενους εχω ζε nescafe βραστα.... :lol:
προινο για φασες επειασα 1 που επερασε που πανω μου...μετα ζικλουες εχασα ζε 3-4 εκαμα ζε 3-4 καλικουθκια ζε 3-4 που επερασαν απαιχτες οκ εν ζε να τα παιζουμεν ουλλα
ζε μετα αγρελουθκια 1 τσεντουα εφακλαμεν το μεζε
τη καμερουα ειδαμεν την το βιτεουι ποτε? 8-)
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

solon loyka έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:Γεια σας φίλοι μου! Τυχερή μέρα σήμερα.Τυχερή για την κάρπωση της μπεκάτσας γιατί 8 τζίκλες με περπάτημα 4 ωρών δεν είναι και 'super ouao'! Το καλό είναι το περπάτημα γιατί στην ουσία για αυτό πήγα. Την μπεκάτσα την πείρα στο τζήταστρο, την πάτησε ο πατέρας, ήρθε πάνω μου και την πείρα!

Τώρα από θέμα τζικλών! Σήμερα είδα αρκετά πουλιά τα οποία όμως ήταν μαζεμένα σε κάποια σημεία, είτε χαρουπιές, είτε απάτητα γκρεμνά! Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν βρήκα πουλιά σκορπισμένα. Ήταν όλα σε 4-5 τόπους και σε κάθε σημείο είχε πάνω από 30-40. Δυστυχώς σε τέτοια περίπτωση πάνω από 2 δεν μπορείς να πάρεις γιατί σηκώνονται όλες μαζί και μετά άντε να τις βρεις!

Η εξήγηση που μπορώ να δώσω σε αυτή τους την συμπεριφορά είναι λόγω του ότι είναι λίγα τα πουλιά φέτος κοπαδοποιούνται και έτσι διαφεύγουν πιο εύκολα.
ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΘΩΡΩ ΕΤΣΙ ΠΟΥΚΕΤΟΥΘΚΙΑ.....ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΜΕΣΑ, ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΜΑ...Α
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ :)
Να σε καλά φίλε μου!! Άλλες φορές είχαμε φασσούες σήμερα όμως βρήκαμε άλλη βασίλισσα.
Να μου προτήνεις καμια συνταγούα να την συνδιάσω με τζικλούες ή περδίκια; Κάτι δυνατό σαν κ αυτή που έδωσες στο περιοδικό!!

Έχω σου και θέμα αύριο με φυσίγγια!! Η απορία μου είναι για το αδερφάκι του Rio Pichon Long Range το Short Range!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
sotiris!129

sotiris.. έγραψε:
προινο για φασες επειασα 1 που επερασε που πανω μου...μετα ζικλουες εχασα ζε 3-4 εκαμα ζε 3-4 καλικουθκια ζε 3-4 που επερασαν απαιχτες οκ εν ζε να τα παιζουμεν ουλλα
μα εν την ανοιξα ακομα να δω τι εφκαλα σημερα! εβαλα προχτες ρε εν το ιδες?
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

sotiris!129 έγραψε:
sotiris.. έγραψε:
μα εν την ανοιξα ακομα να δω τι εφκαλα σημερα! εβαλα προχτες ρε εν το ιδες?
εν χανω επισοδιο σου :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
the hunter
Full Member

Δημοσίευση από the hunter »

για σας παιδια ιμε νεο μελος, φιλε σωτηρη μπραβο για τι καρπωση σου, αληθεια τωρα δεν εχω ξαναδει τοσες ζικλουες φετος.ειναι σε ποστο ι περπατητο?
sotiris!129

the hunter έγραψε:
για σας παιδια ιμε νεο μελος, φιλε σωτηρη μπραβο για τι καρπωση σου, αληθεια τωρα δεν εχω ξαναδει τοσες ζικλουες φετος.ειναι σε ποστο ι περπατητο?
καλως ορισες
φιλε μου δεν κυνηγω τες τσιχλες σε καρτερι γιατι τα προινα ως η ωρα 9-10-11 αναλογως κινησης κυνηγω μονο φασες!
οταν σπασει η υπομονη μου και δεν αντεχω αλλο τοτε παω περιπατο για ζικλες...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”