ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- Phinix
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
η ενημέρωση για ορεινή λάρνακα μιλα για πολύ μέτρια μέρα
κανένας άλλος που να επίε στές περιοχές να μας πει
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
Phinix έγραψε:η ενημέρωση για ορεινή λάρνακα μιλα για πολύ μέτρια μέρα
ΑΡΑΚΑΠΑ,ΜΕΛΙΝΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
- canastas
- Full Member
THE BEST THERE IS
εδω το φρεσκο sandwich... παρε κοσμε και εξεπουλιαμμμενννν
εχω ζε καφεδες παγωμενους εχω ζε nescafe βραστα....
προινο για φασες επειασα 1 που επερασε που πανω μου...μετα ζικλουες εχασα ζε 3-4 εκαμα ζε 3-4 καλικουθκια ζε 3-4 που επερασαν απαιχτες οκ εν ζε να τα παιζουμεν ουλλα
ζε μετα αγρελουθκια 1 τσεντουα εφακλαμεν το μεζε

προινο για φασες επειασα 1 που επερασε που πανω μου...μετα ζικλουες εχασα ζε 3-4 εκαμα ζε 3-4 καλικουθκια ζε 3-4 που επερασαν απαιχτες οκ εν ζε να τα παιζουμεν ουλλα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- giorgos80
- SilverPigeonS
Γεια σας φίλοι μου! Τυχερή μέρα σήμερα.Τυχερή για την κάρπωση της μπεκάτσας γιατί 8 τζίκλες με περπάτημα 4 ωρών δεν είναι και 'super ouao'! Το καλό είναι το περπάτημα γιατί στην ουσία για αυτό πήγα. Την μπεκάτσα την πείρα στο τζήταστρο, την πάτησε ο πατέρας, ήρθε πάνω μου και την πείρα!
Τώρα από θέμα τζικλών! Σήμερα είδα αρκετά πουλιά τα οποία όμως ήταν μαζεμένα σε κάποια σημεία, είτε χαρουπιές, είτε απάτητα γκρεμνά! Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν βρήκα πουλιά σκορπισμένα. Ήταν όλα σε 4-5 τόπους και σε κάθε σημείο είχε πάνω από 30-40. Δυστυχώς σε τέτοια περίπτωση πάνω από 2 δεν μπορείς να πάρεις γιατί σηκώνονται όλες μαζί και μετά άντε να τις βρεις!
Η εξήγηση που μπορώ να δώσω σε αυτή τους την συμπεριφορά είναι λόγω του ότι είναι λίγα τα πουλιά φέτος κοπαδοποιούνται και έτσι διαφεύγουν πιο εύκολα.
Τώρα από θέμα τζικλών! Σήμερα είδα αρκετά πουλιά τα οποία όμως ήταν μαζεμένα σε κάποια σημεία, είτε χαρουπιές, είτε απάτητα γκρεμνά! Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν βρήκα πουλιά σκορπισμένα. Ήταν όλα σε 4-5 τόπους και σε κάθε σημείο είχε πάνω από 30-40. Δυστυχώς σε τέτοια περίπτωση πάνω από 2 δεν μπορείς να πάρεις γιατί σηκώνονται όλες μαζί και μετά άντε να τις βρεις!
Η εξήγηση που μπορώ να δώσω σε αυτή τους την συμπεριφορά είναι λόγω του ότι είναι λίγα τα πουλιά φέτος κοπαδοποιούνται και έτσι διαφεύγουν πιο εύκολα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
-
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:εδω το φρεσκο sandwich... παρε κοσμε και εξεπουλιαμμμενννν
ΜΙΑΝ ΕΞΟΡΜΙΣΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΟΥΡΚΑΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ ΝΑ ΔΩ ΤΖΕ ΓΩ ΤΟΥΝΤΟ ΘΕΑΜΑ.....
ΕΝ ΕΧΑΣΑΤΕΤΑΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΤΟΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΙ ΦΟΡΑ 7 ΤΟΝ ΝΟΙΒΡΗ..
- Artemis G.
- Full Member
φιλουι μου ηρτες δευτερος και καταιδρωμενος....παω εγω μαζι του... και δια μου μιαν τζικλα καθε φορα....didimos8 έγραψε:sotiris!129 έγραψε:εδω το φρεσκο sandwich... παρε κοσμε και εξεπουλιαμμμενννν
ΜΙΑΝ ΕΞΟΡΜΙΣΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΟΥΡΚΑΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ ΝΑ ΔΩ ΤΖΕ ΓΩ ΤΟΥΝΤΟ ΘΕΑΜΑ.....
ΕΝ ΕΧΑΣΑΤΕΤΑΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΤΟΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΙ ΦΟΡΑ 7 ΤΟΝ ΝΟΙΒΡΗ..

για τες τεταρτες ομως αν θελεις επειδη δυσκολευκουμε λιο . λογο δουλειας αν θελεις ενα κοντα και ενα τα εβρουμε....

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:sry ρε φιλε αλλα δεν περνω αγνωστους μαζι μου...
ΝΑ ΘΟΡΩ ΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΝΕΤΕ

ΕΙΣΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΕΣ ΛΑΑΡΙΕΣ ΕΠΕΖΑΝ ΤΟΥΣ 5-6-4 ΚΑΘΕ ΕΞΟΡΜΙΣΗ.
ΕΙΠΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΩ ΒΟΥΡΚΑΤΟΡΑΣ ΕΝ ΕΔΕΧΟΥΝΤΑΝ.
ΜΕΤΑ ΕΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΗΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΟΥΤΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ.......