Σήμερα η κινηση των πουλιών αρκετά καλή, όπως και την Κυριακή , με τη διαφορά όμως οι συνθηκες για τσικλα ηταν ιδανικές, δηλαδή ελαφρής ξηρος καιρός με βορειο ανεμο 2 μποφόρ ηλιοφανεια με χαμηλή όμως θερμοκρασία (10-12c°). Τα πουλια με ηλιοφάνεια κανουν χαμηλή πτήση και αυτό ηταν το ζητούμενο. Σήμερα μου έτυχε κατι το οποίο θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Από την αρχή κτυπούσα τα πουλία με επιτυχία μπορώ να πώ. Γυρω 9+30 ειχα αλλάξει πόστο ,μερικα μέτρα ποιο δεξιά διοτι με εβλεπε ο ηλιος. Από εκεινη την στιγμή αρχισα συνεχόμενα καλλίτσια, 4 πολύ ευκολα πουλιά εφευγαν με διπλές χωρίς αποτέλεσμα. Επειδή ημουν σίγουρος ότι δεν εφτεε κανένας άλλος παρά μόνο ο εαυτός μου, αφησα το οπλο κάτω ,επηρα το νερό μου ,ενιφτικα και ξαναπηρα την θέση μου. Ερκετε μια τσικλα …μπαμ και κατω από την πρώτη. Ερχετε δευτερη….τριτη…. εφτασαμε τις 6 συνεχόμενες ολες σεκες, ξυκαπνησμα με την πρώτη, με τα ιδια φυσίγγια όπως προηγουμένος. Τελικα σταμάτησα στα 18 στο χέρι και 3 αγνοούμενες. Επειδή ημουν τοσο σιγουρος για τα φυσίγγια που ερειχνα( ότι ηταν εξαιρετικά)εντοπισα το λάθος στο εαυτό μου και ετσι έδωσα ένα 5 λεπτο διάλλειμα για να συγκεντρωθώ. Αν ημουν νεαρός κυνηγός σιγουρα θα ελεγα ότι τα φισίγγια δεν κόφκουν…..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
LEFKIOS έγραψε:Σήμερα η κινηση των πουλιών αρκετά καλή, όπως και την Κυριακή , με τη διαφορά όμως οι συνθηκες για τσικλα ηταν ιδανικές, δηλαδή ελαφρής ξηρος καιρός με βορειο ανεμο 2 μποφόρ ηλιοφανεια με χαμηλή όμως θερμοκρασία (10-12c°). Τα πουλια με ηλιοφάνεια κανουν χαμηλή πτήση και αυτό ηταν το ζητούμενο. Σήμερα μου έτυχε κατι το οποίο θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Από την αρχή κτυπούσα τα πουλία με επιτυχία μπορώ να πώ. Γυρω 9+30 ειχα αλλάξει πόστο ,μερικα μέτρα ποιο δεξιά διοτι με εβλεπε ο ηλιος. Από εκεινη την στιγμή αρχισα συνεχόμενα καλλίτσια, 4 πολύ ευκολα πουλιά εφευγαν με διπλές χωρίς αποτέλεσμα. Επειδή ημουν σίγουρος ότι δεν εφτεε κανένας άλλος παρά μόνο ο εαυτός μου, αφησα το οπλο κάτω ,επηρα το νερό μου ,ενιφτικα και ξαναπηρα την θέση μου. Ερκετε μια τσικλα …μπαμ και κατω από την πρώτη. Ερχετε δευτερη….τριτη…. εφτασαμε τις 6 συνεχόμενες ολες σεκες, ξυκαπνησμα με την πρώτη, με τα ιδια φυσίγγια όπως προηγουμένος. Τελικα σταμάτησα στα 18 στο χέρι και 3 αγνοούμενες. Επειδή ημουν τοσο σιγουρος για τα φυσίγγια που ερειχνα( ότι ηταν εξαιρετικά)εντοπισα το λάθος στο εαυτό μου και ετσι έδωσα ένα 5 λεπτο διάλλειμα για να συγκεντρωθώ. Αν ημουν νεαρός κυνηγός σιγουρα θα ελεγα ότι τα φισίγγια δεν κόφκουν…..
ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΣΑΜΠΙ... ΑΠΟ ΤΣΙΚΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ
ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΦΚΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΝΙΦΚΟΥΝΤΕ ΤΩΡΑ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
MARIOSE έγραψε:Άμαν εν κρυάδα ρε Σπύρο φακκάς 1-2 πάτσους τζιαί πάλε γίνετε η δουλειά σου..
Φαντάστου να στέκεσαι απέναντι που κανένα τζαι να σε δει να πατσαρκάζεσαι μόνος σου, εννά νομίζει ελάσκαρεν σου καμμιά βίδα τζαι εννά κοπεί του βούρου άμπα τζαι φάει καμμιάν αδέσποτη