ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ-ΤΡΙΖΑΡΕΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
beretta686-special
Full Member

Re: ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ-ΤΡΙΖΑΡΕΣ

Δημοσίευση από beretta686-special »

τζιε εγώ μάλλον για Τρόοδος τη βλέπω :)
Άβαταρ μέλους
beretta686-special
Full Member

Δημοσίευση από beretta686-special »

εντάξει μπορεί να το αναφέρετε και πιό πάνω αλλά το αναφέρω και εγώ... οι τρυόνες και οι τριζάρες μετακινούνται πολλές μαζί και το πέταμα τους εν όπως του μελισσοφάγου κάπως...αλλά μιλούμεν πάντα αμαν δεν ενοχλούνται διότι αν ασπούμε κοντέψουν και πυροβολίσεις τες μεταμορφώνονται σε τζίκλες Φ22-ΡΑΠΤΟΡ :D
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ "ΤΡΥΟΝΕΣ" ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ Σ`ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΙΣ "ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΑΣ"-"ΤΡΙΖΑΡΑΣ" ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΕΙ 7-9 ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΤΩ
EPANIEL POWER
Beretta1
Full Member

Δημοσίευση από Beretta1 »

ΝΟΜΙΖΩ ΕΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΟΔΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ :lol: ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΩ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ Σ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ :D :D :D
EPANIEL POWER
Beretta1
Full Member

Δημοσίευση από Beretta1 »

APOLLON_1 έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΩ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ Σ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ :D :D :D

ΕΠΑΡΤΟΝ ΝΑ ΤΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΜΠΗΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΤΡΙΟΝΕΣ ΦΙΛΕ APOLLON :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Beretta1 έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΩ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ Σ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ :D :D :D

ΕΠΑΡΤΟΝ ΝΑ ΤΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΜΠΗΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΤΡΙΟΝΕΣ ΦΙΛΕ APOLLON :lol: :lol:
NAI ΘΗΜΑΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΕΧΑΣΑ ΤΕΣ ΜΙΣΕΣ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
EPANIEL POWER
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Έχει κανενα καλο άθροπο να με πάρει και εμενα στις τριώνες???? Το Σαβατοκυριακο θα είμια και εγώ στις περιοχές ,λόγων οικογενιακών υποχρεώσεον, αν καπιός θέλει να με πάρει μαζεί του παρέα ας μου πεί αν όχι υγείαν!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ΦΙΛΕ ΡΟΔΟ ΚΟΠΙΑΣΕ ΕΤΣΙ Κ`ΑΛΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΣΤΙΛΜΟΥ ΜΙΝΙΜΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ
EPANIEL POWER
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

Αν θελεις φιλε μου εν να παω και εγω. Μπορει να ειμαι μονος μου μπορει με παρεα εν ξερω αλλα εισαι ευπροσδεχτος. Δεν σου εγγυουμαι οτι το ποστο που ξερω εν τιποτε σπουδαιο επειδη εν επιεννα τροοδος αλλες χρονιες (ο απολλων φενεται πιο μελετημενος) αλλα αν θελεις στειλε μυνημα και να κανονισουμε. Ειμαι απο λευκωσια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”