ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από sotiris!129 »

παραπονο κανενα ... κυριακη παλε :roll: !
Αν και το απογευμα ειχε παρα πολλα πουλια στο ζιταστρο αλλα νεος τοπος με αποτελεσμα να τα καμουμε σκατα 1 εγω και 5 ο συντροφος και μερικες στο βουνο νο προπλεμ ομως η κυριακη δεν ειναι μακρια :lol: !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Απο φιλους αλλα κ απο δικη μου παρατηρηση ενω υπαρχουν λιγα πουλια αυτα στο ποφυσιμα ειναι εντελως απων ενω τα βρίσκεις στο περπάτημα κ σε καποια τζιταστρα.

Δεν σας φαινετε παραξενο.

Που οφειλετε πιστευετε?

Στο φαγητο που υπάρχει αρκετό. ?
Εχει σκεφτει κανεις μηπως η υπερβολικη χρηση μηχανουων με πολλες κ ταυτοχρονες φωνες απο τους περισσοτερους να απομακρυνει αντι να φερνει τελικά τα πουλιά κοντα?

Σκεψεις κανω αλλα μήπως τελικα αυτη η υπερβοληνα παίζει ρολο?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Η χειρότερη εξόρμηση τσίκλας έβερ...
Δεν τον εκάπνισα...

Μια φορά εσήκωσα το όπλο και εσημάθκιασα πουλί, κουμπώ το δάχτυλο στην σκανδάλη και θορώ της να κουντρουμπελίζετε και να ακούετε σχιπεθκιά... Κατεβάζω κάτώ το όπλο, το ανοίγω... Και τα 2 φυσίγγια άπεχτα... Στο μισό λεπτό έρκετε ένας τυπάς , πιάνει την και εκατάλαβα πως εν την έπαιξα εγώ... :roll:

Σκέτη απελπισία η κατάσταση... είχε καιρό ν πάω αλλά δεν περίμενα την κατάσταση τόση απελπισία...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Τα πουλια λιγοστεψαν πρεπει να μπουν αλλα...αν δεν μπουν ετσι θα παει η χρονια και θα ειναι ισως η χειροτερη των τελευταιων χρονων....
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Καλημέρα σας. Εχτες εκουτσοπεράσαμεν, 0 από 0 = 0 Απελπισία
Μένουμε με την προσδοκία πως θα μπουν πουλιά.

Χρύσανθε νομίζω οι τσίκλες εδώ και καιρό άλλαξαν συνήθειες. Παραδοσιακά περάσματα είναι πλέον νεκρά, τα πουλιά δεν κινούνται όπως παλιά. Οι τσίκλες κινούνται μόνο ποφύσημα, όταν είναι ακόμα σκοτεινά και στο τσίταστρο 5-10 λεπτά πριν να νυχτώσει. Μένουν μέσα σε αρκάτσια καθ' όλη την διάρκεια της μέρας ενώ όταν μετακινούνται κάνουν μικρές πτήσεις από δέντρο σε δέντρο. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι δεν ανταποκρίνονται ούτε και στα ηχομιμητικά καλέσματα. Αν θα κόψεις πέρασμα καλό, τότε σημαίνει ότι έκοψες τες να "μπαίνουν" ή να μετακινούνται σε άλλη περιοχή.
Αυτές είναι προσωπικές παρατηρήσεις
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Έπιασα και εγω το πάτερα μου χτες να πάμε λιγο κυνήγι....

Τρις τόπους αλλαγή, ειδα μονο δυο τζικλες απο μακριά
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

απελπισια σε παραδοσιακα ποστα να μην ακουης ουτε 1 τσιπ!!!!! :oops:
αλλαγη τοποθεσιας και δοκιμη για φασσες 1 μου εδωκε χερι και την επιασα μετα που περασε απο το μυαλο μου η λεξη σηδερενια!
ερκετε καταπανω μου στα 20 μετρα υψος μπαμ γεμονη ο τοπος φτερα και πετα κανονικα δευτερη τουφεκια και πεφτη σαν την μαππα!

αυτα....
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Απελπιστικη η κατασταση. 2 οπλα.....2 τζικλες. Η ωρα 10 φυγαμε. Πηγαμε σε 2 παραδοσιακους τοπους που στο παρελθον παιχτηκαν χιλιαδες τζικλες. Απο τα καλυτερα ποστα.......τζικλες,,,εβλεπες καμια στα 100 μετρα. Οι κυνηγοι περισσοτεροι απο τις τζικλες. Ποφυσημα δεν εριξα ουτε φυσιγγι. Εμεινε μας το πρωινο ξυπνημα απο τις 3. Υγεια και αναμενουμε να κανουν την εμφανιση τους.

Το καλο πολλα περδικα και πολλες κοπες εμειναν ζωντανα. Ειχα πολλες συναντησεις χθες face to face....και πολλα ειναι ηδη ζευγαρωμενα. Eλπιζω να καταφερουν να επιζησουν και να αναπαραχθουν σωστα αν και μερικοι νηστικοι χθες τους εριχναν και τους παγανιαζαν κανονικα.

Μεχρι τωρα οι ΜΕΖΖΟ κιτρινες της ΛΑΜΠΡΟ ειναι δολοφονικες...αν και με λιγοστες τζικλες, σε οσες εριξα μεχρι τωρα ηταν μελι. Περιμενω περισσοτερα μπασιματα για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Γνώμη μου το ότι δεν υπάρχουν πουλιά ίσως επειδή η χιονόπτωση κατα παντού στην Ευρώπη και κυρίως στην Τουρκία είναι μειωμένη συγκρητικά με πέρσι....παρατήρηση είναι οτι
1. φετος οι τζήκλες θέλουν περπατητό κυνήγι
2. Παρακαλούμε κακοκαιρίες για να πέσουν πουλιά ενώ τα παραπάνω πουλιά παίχτηκαν σε καλοκαιρίες ζεστές μέρες
Σε 2 εξορμήσεις εγώ είμαι με 5 πουλιά....εχτές πρώτη φορά να μην πάω τζίταστρο λόγω και των Φώτων και να το ρίξω στους γυρούς.....
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Breda Pegaso έγραψε:εγω δεν ειμαι του αριθμου!

ατε τζιαι 15-20 πουλια τζιηταστρο τζιαι κλεισαμε!
Άνοιξε το FB να μάθεις πληροφορίες αξιόπιστες μα πάνω απ όλα νόμιμες των 100+.... :evil: :evil:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”