Εγω πάντος τα τελευταια 5 χρονια παρατηρω οτι όλο και πιο λλιες που ερκουνται. Ειτε έχουν μειωθει σημαντικα οι αριθμοι τους παγκοσμιος είτε δεν έρχονται τοσες στην Κυπρο οσες έρχονταν παλια λογό των καιρικων συνθηκων που επικρατους γενικα στην Ευρωπη.
Fanos έγραψε:Εγω πάντος τα τελευταια 5 χρονια παρατηρω οτι όλο και πιο λλιες που ερκουνται. Ειτε έχουν μειωθει σημαντικα οι αριθμοι τους παγκοσμιος είτε δεν έρχονται τοσες στην Κυπρο οσες έρχονταν παλια λογό των καιρικων συνθηκων που επικρατους γενικα στην Ευρωπη.
εχουν αλλαξει και συνηθειες τα πουλια για παραδειγμα παραδοσιακοι τοποι δεν πιανουν πλεον τα αναμενομενα πουλια!πλεον πρεπει να εισαι καλα μελετημενος στο συγκεκριμενο κυνηγι!
Αν και μολις 22 χρονων το εχω προσεξει και εγω αυτο ειδικα απο τα λογια πιο παλιων κυνηγων. Εγω προσωπικα απολαμβανω περισσοτερο το περπατητο κυνηγι της τσικλας σε ποταμοσιες. Ποιο δυσκολες, γρηγορες και απροβλεπτες βολες και παντα ανταμοιβεσε + μπορει να πετακτει τζιαι καμια μπεκατσουα!!
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
andreas mouzouras έγραψε:Αν και μολις 22 χρονων το εχω προσεξει και εγω αυτο ειδικα απο τα λογια πιο παλιων κυνηγων. Εγω προσωπικα απολαμβανω περισσοτερο το περπατητο κυνηγι της τσικλας σε ποταμοσιες. Ποιο δυσκολες, γρηγορες και απροβλεπτες βολες και παντα ανταμοιβεσε + μπορει να πετακτει τζιαι καμια μπεκατσουα!!
Και γω είμαι φαν του περπατητου στην τσικλα. Εν που το περπατητό που έκαμα την παρατήρηση που ανάφερα πιο πάνω. Μπορει να αλλαξαν και συνηθεις αλλα σιουρα εν πιο λιες οπως τσαι να το δεις.