ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από Phinix »

Ούτε τροοδος ούτε καλοπαναγιωτη υπήρχε κάτι το αξιοσημείωτο. Ήμουν τριήμερο πάνω.
Εχάσαμε και τα γαμοπυλαφα και τές τζικλες. :D
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Ανταποκριση Αναγνωρησεων
Τα πουλια που εμπεναν την περασμενη βδομαδα εδοσαν ξανα ζωη σε πολλους νεκρους τοπους , δυστιχος τωρα εχουν μειωθει τα μπασηματα, οποιος σκεφτεται να παει παραθαλασσια ειναι σκετη τυχη !
Σταυροβουνι , Λευκαρα , Λυθροδοντα , Μαθιατη που ξερω πως δεν ειχαν πουλι μεσα τοσες εξωρμησης τωρα κατι παιζει ...
Κορνο για πρωτη φορα εδω και χρονια εξακολουθει να ειναι νεκτροταφειο

Περιοχες με αρκετα πουλια ειναι με λιγο ποιο μεγαλο υψομετρο Οδου Φαρμακα Βαβατσινια Επταγωνια Αγιους Βαβατσινιας, Ορα, Καλοπαναγιωτη , Γαλατα και γενικα σε ετσι υψομετρα βρισκεις αρκετα καλα περασματα και μαλιστα σε μερικες περιπτωσεις εχει ποστα που παιζεις ολη μερα Νοn stop

Παρατηρηση των τελευταιων χρονον και οποιος θελει ας το παρει σαν συμβουλη
Τα πουλια δεν ειναι στα παραδοσιακα περασματα και τσικλοτοπους , οποιος παει σε ετσι τοπο στην καλητερη να παιξει 4-5 πουλια ακομα και αν παει στα ποιο πανω χωρια που ανεφερα !
Στην Αυριανη σας εξωρμηση στα "παραδοσιακα τσικλοκαρτερα" οταν με το καλο τελειωσεται ακομη μια αποτυχια στην διαδρομη για το αυτοκινητο περπατατε 2-3 καρες με αρκοελιουες και δροσια ποιο πισω απο τα ποστα σας να δειτε ποσα πουλια θα εχουν μεσα !
Την επομενη εξωρμηση αφηστε το παραδοσιακο σας καρτερι στον παραδοσιακο παππου σας και πηγεναιτε στην καρα που βρηκατε ;) και αφηστε τους αλλους με τες ελαχιστες ντουφεκιες τους να οδηγησουν τα πουλια στην ασφαλεια της καρας που τοσες εξωρμησεις ειχαν 8-)
Οσο αφορα τα ζιταστρα , επιτελους αφηστε ζινα τα περασματα στες αντιπυρηκες του προφητη Ηλια , στους καπεδες κτλ κτλ στους σπινοκτονους , πως να ερτει πουλι αμαν ο αλλος πουκατω παιζει 1 χαρτουτσια καθε ενα λεπτο πανω στους σπινους ?
Εβρεται 2 αρκοελιες μεγαλες σε σχημα μπαλας στην μεση ενως Χωραφιου η ενα καλαμιονα κατσετε ζιαμε και θα εκπλαγειτε με το ποσες ζικλες θα ερτουν να ζιτασουν !!! Σε αυτες τις περιπτωσεις ισχυει το συνθημα (οσο νυχτωνει η π0υτ5@ μεγαλωνει )
Αντε παλικαρια μου καλα κυνηγια ! :idea:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Απ: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από marios10 »

Εισαι πολλα δυνατος ρε Σωτηρι και μπραβο σου που δινεις πληροφοριες εν πιστευκω να το καμουν πολλη τουτο..
Οσο για τα λευκαρα που ειπες ακουσα και εγω πληροφοριες οτι κατι επιεν να γινει την κυριακη..
Μαλιστα ακουσα αλιμια κουβεντα ενηξερω αν ηνε αληθεια ομως οτι επιασην ενα λευκαριτην η θυρα με δυχτια και ηβραν πας τα δυχτια και μες το ψυγειο του σπιθκιου του 500 τσικλες...
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

τελικά οι προβλέψεις τις Κυριακής πώς πήγαν σε ποσοστά % πόσο μέσα πόσο έξω ??
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Παω τωρα σε καταστημα με κυνηγετικα να αγορασω χαρτουτσιες, στο ταμειο ενας αλλος συναδερφος που με περιμενε να πληρωσω, εγω μια κασια αυτος 3 πακετα ...
στα πολλα με ρωτα
"μα εν για το σκοπευτηριο τουτες?"
"οι φιλε μου εν για τες ζικλες"
και πεταγεται ο πολιτης και λεει την εξης ατακα σαμπος και ειχαν τον πεμπαμενο ... και για το σκοπευτηριο καμουν και για τες ζικλες καμουν και για τους σπινους καμουν !!!!! :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
εσηκωστηκε η τριχα μου ................ ΣΠΙΝΟΥΣ ??? ΣΠΙΝΟΥΣ ??? εν ξερετε οτι απαγορευουνται οι ΣΠΙΝΟΙ ?????
και γυριζει ο αλλος ο πελατης με μια φατσα σαμπος και ειπα οτι ειμαι χορτοφαγος "καλα ρε παρεα εν παιζεις τους σπινους???"
ΟΧΙ
"καλα ουτε τους τρωεις?"
Οχι !!!
εσβησαν ουλοι μες το μαχαζι σαμπος και ειπα τους για την μανα τους ! (η κουβεντα τραβηξε την προσοχη ολων στο μαχαζι)
Γυριζω και εγω και τους λεω αφου περασε 1 λεπτο αμηχανης σιωπης απο ολους
"εν να παιξω ενα πουλουι ποιο μιτσι που την χαρτουτσια που να παιξω? τι θα καταλαβω??? εν ξερετε πως απαγορευεται??? Αλλα εν γιαυτο που παμε κατα θκιαολου δαμεσα , αμαν θεωρειται παραλογο το νομιμο και οχι την παρανομια ! "

Πελατης "ε μα ουτε εμεις τους πεζουμε ρε παρεα πεφτουν μονοι τους ζε τρωμεν τους χαχαχα"

αρπασω την κασιουα μου γυριζω ραχη και φεφκω και ο πολιτης πουπισω να φωναζει ..."ε παντος μπραβο ρε φιλε πρωτη φορα ακουω κυνηγω να μιλα ετσι, εχει δικαιο ο μιτσις μπραβο μπραβο !!!"

ηρτε μου να γυρισω να του πεταξω την κασια ζε να φιω !

Καρτερουμε να παμε μπροστα μετα ... αθρωποι 40 χρονον να θεωρουν παραλογο τα αυτονοητα, ακομα να ψαχνουν το γιατι στο ανανδρω κυνηγι στα καρτερια της μπεκατσας των περδικιων και των λαγων ενω την ιδια ωρα πατουν την σκανδαλι σε οποιον διποτε εκλεκτο μεζε για να τον συνοδευσουν τα λαχανικα τους το βραδυ !
ζε αν τους πεις ζε τιποτε να σου την λαλουν και πουπανω !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Δυο οπλα σημερα απογευμα περπατητο τρεισ ωρες αυριο νομιζω θσ εχει μαχη.μολις τες ξιφτερισα οπως τεσ σιονες :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

πανικος έγραψε:Δυο οπλα σημερα απογευμα περπατητο τρεισ ωρες αυριο νομιζω θσ εχει μαχη.μολις τες ξιφτερισα οπως τεσ σιονες :D
διαλεεις τε ρε να τες παιξεις?? :) ετσι κωλομερκα εχει να δω που....... :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Πρεπει να Ειναι σημερινα πουλια μπαηκαν σημερα
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

προχτες Κυριακη πηγε κανενας κατα Ακαμα μεριες?Μιλουσα με ενα φιλο σημερα που πηγε και μου ειπε οτι ειδε ατομα με τρελλα νουμερα (3ψηφια) :shock: και θελω να το διασταυρωσω.Εμπαιναν εκεινη την ωρα μου ειπε.....
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Pathfinder έγραψε:προχτες Κυριακη πηγε κανενας κατα Ακαμα μεριες?Μιλουσα με ενα φιλο σημερα που πηγε και μου ειπε οτι ειδε ατομα με τρελλα νουμερα (3ψηφια) :shock: και θελω να το διασταυρωσω.Εμπαιναν εκεινη την ωρα μου ειπε.....

πελλαρεσ! εγραφεν η εφημεριδα οτι επειαν με λεοφοριο που την λακαταμια 52 ατομα και επιασα 240 τζικλεσ που σημενη πεφτει που 4-5 στον καθενα, που σημενη εν ειχε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”