χαίρεται παιδιά μια βοήθεια σήμερα στην δουλειά μιλούσα με τρις συναδέρφους μου και μου είπαν ότι το κυνήγι τελειώνει στις 26 του μηνα και εγώ τους έλεγα ότι τελειώνει στις 29 του μηνα και μάλιστα ο ένας πήρε κάποιον της θήρας και του είπε ότι τελειώνει στις 26 του μηνα! ποιος μπορεί να μας πει σίγουρα ποτε τελειώνει το κυνήγι τις τζικλας?
andreas b525 έγραψε:χαίρεται παιδιά μια βοήθεια σήμερα στην δουλειά μιλούσα με τρις συναδέρφους μου και μου είπαν ότι το κυνήγι τελειώνει στις 26 του μηνα και εγώ τους έλεγα ότι τελειώνει στις 29 του μηνα και μάλιστα ο ένας πήρε κάποιον της θήρας και του είπε ότι τελειώνει στις 26 του μηνα! ποιος μπορεί να μας πει σίγουρα ποτε τελειώνει το κυνήγι τις τζικλας?
Φίλε andreas b525 εχω μπροστά μου τον επίσημο χαρτη κυνηγιου για το κυνηγι της τσικλας και λεγει... το κυνηγι επιτρεπεται μεχρι τις 19-2-2012 καθε Τεταρτη και Κυριακη και απο τις 20-2-2012 μεχρι 29-2-2012 καθημερινά. Προσοχή ομως για τις 27-2-2012 επειδη ειναι της Καθαρής Δευτερας δεν θα εχει κυνήγι, νομίζω θα γίνει και επίσημη ανακοίνωση.
κοπελια το πουλι το κοκκινο τι ειναι? επιαεν τα ο αρφοτεκνος μου πανω στις τσακρουες που μιτσις στα κολπα και ρωτα με τι ενι αλλα εν και καταλαβω και πολλα που τσικλες αφου ουτε τις κυνηγω καθολου καποιος που να ξερει να μας πει
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
andreas b525 έγραψε:χαίρεται παιδιά μια βοήθεια σήμερα στην δουλειά μιλούσα με τρις συναδέρφους μου και μου είπαν ότι το κυνήγι τελειώνει στις 26 του μηνα και εγώ τους έλεγα ότι τελειώνει στις 29 του μηνα και μάλιστα ο ένας πήρε κάποιον της θήρας και του είπε ότι τελειώνει στις 26 του μηνα! ποιος μπορεί να μας πει σίγουρα ποτε τελειώνει το κυνήγι τις τζικλας?
Φίλε andreas b525 εχω μπροστά μου τον επίσημο χαρτη κυνηγιου για το κυνηγι της τσικλας και λεγει... το κυνηγι επιτρεπεται μεχρι τις 19-2-2012 καθε Τεταρτη και Κυριακη και απο τις 20-2-2012 μεχρι 29-2-2012 καθημερινά. Προσοχή ομως για τις 27-2-2012 επειδη ειναι της Καθαρής Δευτερας δεν θα εχει κυνήγι, νομίζω θα γίνει και επίσημη ανακοίνωση.
ευχαριστώ φιλε μου γιατί τούτοι είναι άξιοι να μας πελανουν!
miky55 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΕΟΔΩΡΕ .ΝΑ ΠΑΙΡΝΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΑΦΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ.
ΑΑΑσε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες συμβουλές σου , είναι απαραίτητα σε κάθε κυνηγό όταν κυνηγά σε τέτοια θερμοκρασία , να είσαι καλά από τσίκλες τι κάνεις έχει ;
lagomania έγραψε:κοπελια το πουλι το κοκκινο τι ειναι? επιαεν τα ο αρφοτεκνος μου πανω στις τσακρουες που μιτσις στα κολπα και ρωτα με τι ενι αλλα εν και καταλαβω και πολλα που τσικλες αφου ουτε τις κυνηγω καθολου καποιος που να ξερει να μας πει
φιλε μου ειναι τζικλα ντυμενη μασκα εν καρναβαλια τωρα
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....