ασε που αν μεν τα γαιματοσω εγω εν 8α ξεπαρενεψουν ποτε τους!

με τουτη τη φιλοσοφια να παιζουμε ολοι 1/1 τσιοκ για να μεν φευκει τπτ!!! ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΣΙΟΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΗΡΑΜΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ!!!!635marios έγραψε:το πουλι πριν να πεσει στο εδαφοσ πρεπει να ειναι ψοφισμενο .στα 30-35 μετρα τα σκαγια τουλαχιστον 4-5 πανω στο σωμα .τα σκαγια σχεδον ολα να διαπερασουν το πουλι εκτοσ αν βρηκαμε κοκκαλο .το σιοκ που επιφερουν τα 4 σκαγια που κτυπουν το πουλι επειφερει ακαριεο θανατο τυλαρι ο εγκεφαλοσ που λενε μερικοι. μεν πεζεισ με 4 τσιοκ τισ φασεσ εκτοσ αν ριχνεισ πολλα γραμμαρια .παιζε 28 γρ μεχρι 32γρ νο 6 με 3-1 και 3-2 .ειδικα με bereta -breta .καποια καρποση με 4τσιοκ και πανω δεν συμενη οτι ειναι κανονασ .καποια φυσιγκια σε καποια οπλα δινουν πιο στενεσ κατανομεσ .κανενασ και πουποτε δεν συστηνει 4τσιοκ και πανω για φασσα μονο στη κυπρο ακουησ τετοια πραματα
Captain theodoros έγραψε:Εδώ αρχίζουν και περνούν και πάλι οι τσίκλες
+100000000000000000000000000000000000000000000000000LEFKIOS έγραψε:Φίλε Σωτηρη για πρόβλημα με φάσσες και συγκεκριμένα για αυτές που πέζεις κάθοντα και σου φέυγουν, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλαμ στα πρώτα μου βήματα που άρχισα το κυνήγι. Οταν σημάδευα τη φάσσα την έβλεπα καθαρά να κάθεται πάνο στο σημαδι μου ..... με αποτέλεσμα να πηγένει η βολή μου χαμηλά και έτσι το πουλί δεχόταν τα περιφεριακά σκάγια η καθόλου σκάγια. Οσον πιό κοντά είναι το πουλι τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να μην κτυπείσουν τα σκάγια το στόχο. Φυσικά στην πορεία κατάλαβα οτι στα κάθοντα πουλιά δεν πρεπει να βλέπω τον στόχο, απλως πριν πυροβολέισω καλύπτω το στόχο.