ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από andreasana210326 »

spyrosspyrou851 έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:ΓΙΑ ΤΗΝ VICTORY CHALLENGER ΤΗ ΓΚΡΙΖΑ ΦΙΛΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΖΙΑ , ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΔΕΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ 8Α ΠΕΣΕΙ ΦΤΕΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑ8Ε ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ.

Η γκρίζα μόνο 9 είναι νομίζω

http://victorycartridges.com/main/index ... &Itemid=20

BΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΙΛΕ H ΓKΡIZA. ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΖΩ.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Breda Pegaso έγραψε:Εχει και Νο 10.

Επρόλαβες με

Έχει 2 χρόνια να αλλάξει η σελίδα, δικό μου λάθος.
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Η καρπωση δεν ειναι το παν..η φωτο μου με καλη παρεα πασχιαμα και φρεσκο σιουτζιουκκο!
ImageUploadedByTapatalk1391426150.091958.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
axerkwtis

Ο χρυσανθος αποχωριζεται το οπλο του επιτελους..μετα απο εντονη σκεψη και προβληματισμο θα το αφησει στην περιοχη Δωρος κοντα στα γλυκα της Κατερινας εχει εναν που πουλα ρεσι..κολλα του παντα που κατω κ ο Χρυσανθος μας σαν φιλευσπλαχνος που ειναι θα το δωσει για την διυλεια που του ταιριαζει..

Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Breda Pegaso έγραψε:Ολα ειναι η σκοπευση οπως ειπε και ο φιλος.

Στον αερα δυκολευομαστε παραπανω δεν ερκουνται οπως τα θελουμε τα πουλια και δεν τους βαλουμε σκαια. Και μετα λεμε ¨Α ειδες τουτη εν καμνει μες τον αερα!¨

Δοκιμαστε να πατε σκοπευτηριο με αερα....θα εχετε μειωμενη αποδοση.

Εμεις φταιμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! :lol:

Και οσον αφορα τα νουμερα. Το Νο 10 μεχρι και 40 μετρα φκαλει τους τον ........ 8-)

Μπορει το 7-8 να εχουν παραπανω δυναμη αλλα χανεις πυκνοτητα.
το Προι ποφησιμα επαιξα 1 πακετο χαρτουτσιες για να παιξω 1 ζικλα , δεν ενιωθα καν τα δαχτυλα μου απο τον πολλην αερα και την παγωνια και δεν καταλαβαινα ο ιδιος ποτε πατουσα την σκανδαλη και σοβαρομιλω!
μολις ελειψεν το πακετο που ειχα πας το γυλεκο ανοιγω την τσαντα να πιασω αλλο και με μεγαλη μου εκπληξη βλεπω πως ειχα γαντια μεσα :lol:

Στεφανε καποτε με ρωτουσες πως γινεται να παιζω με 3-2 chocke κοντινες ζικλες και τι μενει απο αυτες ....
ηρθε η ωρα να σου λυσω την απορια σου ;)
βολη στα 30-50 cm απο την καννη headshot 8-)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

axerkwtis έγραψε:Ο χρυσανθος αποχωριζεται το οπλο του επιτελους..μετα απο εντονη σκεψη και προβληματισμο θα το αφησει στην περιοχη Δωρος κοντα στα γλυκα της Κατερινας εχει εναν που πουλα ρεσι..κολλα του παντα που κατω κ ο Χρυσανθος μας σαν φιλευσπλαχνος που ειναι θα το δωσει για την διυλεια που του ταιριαζει..

Η φωτο που εβαλες με το κατσαρο σου τα λεει ολα.
Πλαστικο, μαθρον πισσουρι, εγχρωμη φωτογραφια και καμνει την μαυροασπρη, θωρεις το και χαρκεσε εν ξερο αλλα ουτε για προσαναμα εν καμνει η πλαστικουρα σου.
Για να μαθεις να παιζεις μιτα του επουλοσαμε και το διπλοκαμπινο ρε κουρουπεττε.

Επηρα το λαουρονα του γερου ετσι για να ξερεις και λαλει μου γιε μου μα επελανες.Εφερες μου το επιπλο να νεκατωνω το ρεσι?
Λαλω του τζιε εγω, το ανιψιν λαλει οτι εν εχει καλυτερο για τουτιν την δουλεια.
Λαλει μου περιεγραψεν μου τον ρε, τουτον τον ανιψιο σου.
Λαλω του τζιε εγω, ετο παππου ενας καταπαστος, βιτσα της κλιματζιας, περπατα και κρατουμεν τον να μεν τον παρει ο αερας.
Ελαμψαν τα μαθκια του γερου......ΦΕΡΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΖΙΕ ΚΑΜΝΕΙ ΜΟΥ :lol: εΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΣΙ ΤΟΥΤΟΣ :lol: :lol: :lol:

Φιλοι μου ο ανρθωπος ειναι μια κινητη κακαουσκια.
Μιλουμε το Σαββατο.....επιμενει.....ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΕς ΠΟΛΛΕΣ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.
Νταξει ρε να παμε.

ΕΕ επιαμεν.Η χειροτερη εξορμηση μου που εκαμα ποττε. Μεχρι τις 9 παρα δεν τον ειχα καπνισει καν. Ηταν σαμπως και εριχνα αγγκιστρια στον μπανιο να πιασω ψαρι.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΕΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΛΑΟΥΡΟΝΑ.
ο ΦΙΛΟς μας παντως ενθουσιαστηκε μαζι του.Αλλα αμα εν καταλαβεις........
:lol: :lol: :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

εμενα παντως ο λαουρονα μου εδειξε οτι τρωει μωρα με τα παμπερς με τα λιγα φυσιγγια που του εριξα :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

sotiris!129 έγραψε:

βολη στα 30-50 cm απο την καννη headshot 8-)

Aχ τι μου θύμισες

http://m.youtube.com/watch?v=olm7xC-gBMY
axerkwtis

Εγραψες εκθεση αλλα παλε...στο λαουρονα..ενιγουει..
Η φωτο εν καλιτεχνικη με φιλτρο αλλα εσυ δεν κατεχεις..αν εβγαζα το δικο σου δεν θα ξεχωριζε που το κατσαρο ενω το μαυρο μου!!!λαμπει!!!
Επουλλοσες το αυτοκινητο γτ αντι ομπρος συρνεις την πισω οπως τον πορτο!παλε καλα π εν εγω που επαιζα κ ηταν πετρα γτ αν επαιζες εσυ για να χαρεις πως εκουτσισες ηταν ναν βραχος οκοκληρος..
Οσο για την κακαουσκια..εφκηκες που σπιτι..εν θα σ πω τπτ αλλο..που επηες στο ποστο ερεξαν 2 μονομιας μετα εν ειχε;εν ερεξαν;επιασε σε κοψιμο κ βολισες εν ξερω..
Ο φιλος μας ενθουσιαστηκε μαζι τ να μεν σε κακοκαρτισει αλλα κουτσια κιολας με οτιδηποτε..ενω αλλοι...ατε ετζιερασασε καμποσο τριφτου ζιβανια κ ππεσε

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”