Φιλε Rai σταματα να κλαψουριζεις εγω ακουσα πως χτες μονο ποφησιμα επαιξες 1 πακετο!
Κουτί των 10 εννοείς ...sotiris!129 έγραψε:Captain αμα εχει λιγο πολυ ολοι παιζουν και ολοι ειναι σκοπευταραδες , αμε δεν εχει ειναι που μετρα η παπαδια τα προσφορα![]()
Φιλε Rai σταματα να κλαψουριζεις εγω ακουσα πως χτες μονο ποφησιμα επαιξες 1 πακετο!
Σε ποια Challenger αναφέρεσαι; Την challenger game; Με τον αέρα τον εχτεσινό οι 10 θα είχαν σοβαρό μειονέκτημα, εγώ εκτές μόνο 9/8 έριχνα, και σε πολλές περιπτώσεις μόνο 8.andreasana210326 έγραψε:
οσον αφορα τα φυσσιγια εχτες...και με ΑΡΚΕΤΟ αερα εσπαζε κοκκαλα η illyona cruse 10 noymero και η victory skeet κιτρινι 9 νουμερο. Η victory challenger 10 noymero an και την 8εωρω τοπ για μενα για την τζικλα δυστυχως μου εδωσε ΑΡΚΕΤΕΣ κουτσοφτερες και αιματωμενες. δεν ξερω γτ ισως επειδη ειχε αρκετο αερα ή ισως γτ δεν ημουν σωστος σκοπευτικα. Εξακολου8ει να ειναι ομως φυσιγγιο εμπιστοσυνης. . Φιλε ΛΕΥΚΙΕ, ισως εαν κατεβαινα ενα νουμερο πιο κατω...δηλ 9 νουμερο, να ειχα καλυτερο αποτελεσμα με την challenger????
andreasana210326 έγραψε:ΓΙΑ ΤΗΝ VICTORY CHALLENGER ΤΗ ΓΚΡΙΖΑ ΦΙΛΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΖΙΑ , ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΔΕΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ 8Α ΠΕΣΕΙ ΦΤΕΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑ8Ε ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ.