ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Captain αμα εχει λιγο πολυ ολοι παιζουν και ολοι ειναι σκοπευταραδες , αμε δεν εχει ειναι που μετρα η παπαδια τα προσφορα ;)
Φιλε Rai σταματα να κλαψουριζεις εγω ακουσα πως χτες μονο ποφησιμα επαιξες 1 πακετο!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

κοπελια πουλια υπαρχουν απλα θελουν παραπανω μελετημα! 1 τοπο μπορει να γινετε χαμος και 1κμ παρακατο να ειναι νεκρα φυση! εχτες ειμασταν σχεδον 800μετρα με εναν παρεεα εγω επεζα τσινος τπτ!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

sotiris!129 έγραψε:Captain αμα εχει λιγο πολυ ολοι παιζουν και ολοι ειναι σκοπευταραδες , αμε δεν εχει ειναι που μετρα η παπαδια τα προσφορα ;)
Φιλε Rai σταματα να κλαψουριζεις εγω ακουσα πως χτες μονο ποφησιμα επαιξες 1 πακετο!
Κουτί των 10 εννοείς ... :lol:
Πάντως Σώτο η πεθερά μου ερώτησε με αν μπορείς να καθαρίζεις τις τζίκλες πρίν να μας τες δώσεις γιατί χαλούν τα νύχια της :shock:
Να της πώ ότι εν οκ έτσι ? 8-)
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

καλημερα και απο μενα.....

καλη η μερα εχτες σε 8εμα καρπωσης, ασχημη ομως σε 8εμα αποδοσης.....2 οπλα 22 τζικλες......+ 6 καλλιτζια απο μενα και 3 απο τον πατερα μου. Σε μια φαση εχασα 4 σιγουρες τζικλες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ και νομιζα εριχνα αχυρο, (τζικλες καταμουτσουνες και σχετικα χαμηλες)και εκαμα μια ψυχολογια σκατα,,,, ενω κτυπουσα τις απιαστες και δυσκολες τζικλες. Οι τζικλες κινη8ηκαν μετα τις 10 το πρωι και με τετοιο αερα ηταν πραγματικα πασανακατες και πυραυλου8κια. Εχει δικιο ο φιλος ο Σωτηρης...αν δεν σημαδευεις σωστα, (εστω και τις σιγουρες που λες 8α τις λυσεις αν ριξεις) δεν 8α πεσει η τζικλα. Με λιγη ποιο προσεκτικη και σοβαρη σκοπευση 8α παιρναμε καμια 30αρια τζικλες....για αυτο καλο 8α ειναι να βλεπεται το κα8ε πουλλι ξεχωριστα, με σοβαρη και συγκεντρωμενη σκοπευση, και με καλη ψυχολογια.

οσον αφορα τα φυσσιγια εχτες...και με ΑΡΚΕΤΟ αερα εσπαζε κοκκαλα η illyona cruse 10 noymero και η victory skeet κιτρινι 9 νουμερο. Η victory challenger 10 noymero an και την 8εωρω τοπ για μενα για την τζικλα δυστυχως μου εδωσε ΑΡΚΕΤΕΣ κουτσοφτερες και αιματωμενες. δεν ξερω γτ ισως επειδη ειχε αρκετο αερα ή ισως γτ δεν ημουν σωστος σκοπευτικα. Εξακολου8ει να ειναι ομως φυσιγγιο εμπιστοσυνης. . Φιλε ΛΕΥΚΙΕ, ισως εαν κατεβαινα ενα νουμερο πιο κατω...δηλ 9 νουμερο, να ειχα καλυτερο αποτελεσμα με την challenger????
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

[quote="andreasana210326"]καλημερα και απο μενα.....

σανακατες και πυραυλου8κια. Εχει δικιο ο φιλος ο Σωτηρης...αν δεν σημαδευεις σωστα, (εστω και τις σιγουρες που λες 8α τις λυσεις αν ριξεις) δεν 8α πεσει η τζικλα. Με λιγη ποιο προσεκτικη και σοβαρη σκοπευση 8α παιρναμε καμια 30αρια τζικλες....για αυτο καλο 8α ειναι να βλεπεται το κα8ε πουλλι ξεχωριστα, με σοβαρη και συγκεντρωμενη σκοπευση, και με καλη ψυχολογια.

σωστα ερκετε η τσικλα πασ την κελλε σου και νομιζεισ εσχεισ την μεσ την βουρκα , παιζεισ την 2 σιεπεθκιεσ και νομιζισ οτι εν ειχαν σκαγια μεσα. εγω οποτε σημαθκιασω το πουλι ωσ τα 50 μετρα εν κατο, καποτε ομωσ αρκεφκω και σιρνω χωρησ να σημαθκιασω με την κινηση του οπλου μονο και ουτε τσικλα εν πεφτει
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

andreasana210326 έγραψε:
οσον αφορα τα φυσσιγια εχτες...και με ΑΡΚΕΤΟ αερα εσπαζε κοκκαλα η illyona cruse 10 noymero και η victory skeet κιτρινι 9 νουμερο. Η victory challenger 10 noymero an και την 8εωρω τοπ για μενα για την τζικλα δυστυχως μου εδωσε ΑΡΚΕΤΕΣ κουτσοφτερες και αιματωμενες. δεν ξερω γτ ισως επειδη ειχε αρκετο αερα ή ισως γτ δεν ημουν σωστος σκοπευτικα. Εξακολου8ει να ειναι ομως φυσιγγιο εμπιστοσυνης. . Φιλε ΛΕΥΚΙΕ, ισως εαν κατεβαινα ενα νουμερο πιο κατω...δηλ 9 νουμερο, να ειχα καλυτερο αποτελεσμα με την challenger????
Σε ποια Challenger αναφέρεσαι; Την challenger game; Με τον αέρα τον εχτεσινό οι 10 θα είχαν σοβαρό μειονέκτημα, εγώ εκτές μόνο 9/8 έριχνα, και σε πολλές περιπτώσεις μόνο 8.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΓΙΑ ΤΗΝ VICTORY CHALLENGER ΤΗ ΓΚΡΙΖΑ ΦΙΛΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΖΙΑ , ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΔΕΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ 8Α ΠΕΣΕΙ ΦΤΕΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑ8Ε ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ολα ειναι η σκοπευση οπως ειπε και ο φιλος.

Στον αερα δυκολευομαστε παραπανω δεν ερκουνται οπως τα θελουμε τα πουλια και δεν τους βαλουμε σκαια. Και μετα λεμε ¨Α ειδες τουτη εν καμνει μες τον αερα!¨

Δοκιμαστε να πατε σκοπευτηριο με αερα....θα εχετε μειωμενη αποδοση.

Εμεις φταιμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! :lol:

Και οσον αφορα τα νουμερα. Το Νο 10 μεχρι και 40 μετρα φκαλει τους τον ........ 8-)

Μπορει το 7-8 να εχουν παραπανω δυναμη αλλα χανεις πυκνοτητα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

andreasana210326 έγραψε:ΓΙΑ ΤΗΝ VICTORY CHALLENGER ΤΗ ΓΚΡΙΖΑ ΦΙΛΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΖΙΑ , ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΔΕΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ 8Α ΠΕΣΕΙ ΦΤΕΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑ8Ε ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ.

Η γκρίζα μόνο 9 είναι νομίζω

http://victorycartridges.com/main/index ... &Itemid=20

Η ιστοσελίδα εν παλιά, ίσως φκαίννει τζαι σε 10;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyrosspyrou851 την 03 Φεβ 2014, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εχει και Νο 10.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”