ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε εκυνηγουν με ζινο πρην 4 χρονια πρην πιασω το beretta και ειμουν πολλα εφχαριστιμενος με το σκοτομα του αλλα επιδη εν σκεετ ειχα προβλημα στο σκοπευτιριο που επιενα πολλα ζινο τον καιρο και δυσκους μακρινους ειχα μεγαλο προβλημα στο sporting, μετα επεσε το berreta τουτο στα χερια μου που μου το εκαναν δωρο και εκει που επαιζα 5χ5 αρχισα να παιζω 1-2 και ειχα τρομερα αποτελεσματα σκοπευτηριο...
αποθηκα ζε επαρετισα το στην αποθηκη το laurona και επιασεν το ο πατερας μου ζε παει ζινος κυνηγι μαζι του...
ευτιχος εχω για ολα τα οπλα που εχουμε αδεια κατοχης και εν να παω αφοα την κυριακη
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

sotiris!129 έγραψε:φιλε εκυνηγουν με ζινο πρην 4 χρονια πρην πιασω το beretta και ειμουν πολλα εφχαριστιμενος με το σκοτομα του αλλα επιδη εν σκεετ ειχα προβλημα στο σκοπευτιριο που επιενα πολλα ζινο τον καιρο και δυσκους μακρινους ειχα μεγαλο προβλημα στο sporting, μετα επεσε το berreta τουτο στα χερια μου που μου το εκαναν δωρο και εκει που επαιζα 5χ5 αρχισα να παιζω 1-2 και ειχα τρομερα αποτελεσματα σκοπευτηριο...
αποθηκα ζε επαρετισα το στην αποθηκη το laurona και επιασεν το ο πατερας μου ζε παει ζινος κυνηγι μαζι του...
ευτιχος εχω για ολα τα οπλα που εχουμε αδεια κατοχης και εν να παω αφοα την κυριακη
Παιζεις μες τη δευτερη σου ενα φυσιγγιο με κλειστο συγκεντρωτηρα και σε καλυφκει για ακομα λια μετρα!! τα φυσιγγια της nobel sport γενικα βγαζουν λιγο πιο σφυχτες κατανομες απο αλλα!!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Φίλε Σωτήρη

υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που χρησιμοποιάς το τσοκ 1-2 ? Στην καλοκαιρινή φάσσα που ως επί το πλείστον τα πουλίά ψηλοπετούν το καταλαμβαίνω. Υπάρχει όμως κάποιος λόγος να βάζεις 1-2 αυτή την περιόδο του κυνηγιού ?

Σάββας

ΥΓ. Για να είμαστε φίλοι, το κ. Μακρή κόψε το και εσύ και μερικοί άλλοι. Είτε σκέτο Σάββας, είτε σκέτο Μακρής. Τα Κύριε κομμένα. :)
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
sotiris!129

ε φιλε τωρα εχω 4-2 ... περσυ ομως που επιενα περπατιτο κυνηγι ζικλας δεν εβαλα μεγαλιτερο chock που 3-2-1 εν ξερω γιατι αρεσκε μου πολλα επαιζα τες που τα 30 μετρα ζε ετροαν ζε μια που χαμε, πρωτη χρονια βαλω 4ρι στο περτιζι ειμουν εικανοπιιμενος γιατι τα παραπανω πουλια που επαιζα ηταν σικοτα που το σκυλο στα 10 μετρα αν και δεν εμεινα εικανοπιιμενος στη φασα εβαρκουμουν να το αλλαξω η αμελουσα και στο τελος εμεινε πανω! παρολα αυτα τες πρωτες 2 φασες εχτες εν με το 2λι που τες επαιξα ζε μιλουμε εγιναν πυροτεχνιμα που τα φτερα που εφκαλαν παρολα αυτα ...........
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

ρε φίλε να έβρεις αρκετά άτομα που έχουν το ίδιο όπλο με εσένα και να τα πάρεις μαζί σου :D .

να δοκιμάσετε όλοι διαφορετικά φυσίγγια μέχρι να έβρετε το καταλληλότερο.

εσύ θα λύσεις το πρόβλημα που σε έκανε να "σπάσεις" εδώ και 3 εβδομάδες και οι παρέες θα προσκολιστούν :D :D :D
sotiris!129

ε φιλε ειβρα που ειχαν το ιδιο οπλο...
:arrow: αστα να πανε μου ειπαν!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:ε φιλε ειβρα που ειχαν το ιδιο οπλο...
:arrow: αστα να πανε μου ειπαν!

Ρε Σωτο να συμφωνησω με τους προλαλησαντες.
επιασαν σε ψυχολογικα με το όπλο και τα φυσιγγια.
Οι υπολοιποι έχουν δικαιο ,Σταματα να το πολλοωαχνεις ρε φίλε , συγκεντωθου στη βολη σου
Αν επαιζες τα πουλια ρε φιλε στα 15 μετρα επρεπε να τα εκαμες πατσιαουρα με τα 5 αρκα. Τζαι μονο η ορμη της βολης στα 15 μετρα ηταν να τις κατακοφκεις. πρεπει να τρων περιφεριακα σκαγια. Εγω στις πολυ κοντινες βολές είμαι υπερ του πιο λεπτου σκαγιου.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

καλα εστο να δεχτω πως εν τα περιφεριακα σκαγια που τρωων τα πουλια, που τα 15-20 μετρα 5 περιφερικα σκαγια δεν ειναι αρκετα για να σκωτοσουν 1 πουλι 400gr ? τουτο εν το προβλημα μου οχι η βολη αλλα μετα την βολη τι γινεται!
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:καλα εστο να δεχτω πως εν τα περιφεριακα σκαγια που τρωων τα πουλια, που τα 15-20 μετρα 5 περιφερικα σκαγια δεν ειναι αρκετα για να σκωτοσουν 1 πουλι 400gr ? τουτο εν το προβλημα μου οχι η βολη αλλα μετα την βολη τι γινεται!
Αντί σούβλα Σαββατο πήγαινε Λεμεσό και θα δεις ;)
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:καλα εστο να δεχτω πως εν τα περιφεριακα σκαγια που τρωων τα πουλια, που τα 15-20 μετρα 5 περιφερικα σκαγια δεν ειναι αρκετα για να σκωτοσουν 1 πουλι 400gr ? τουτο εν το προβλημα μου οχι η βολη αλλα μετα την βολη τι γινεται!

ρε Σωτο ας με διορθωσουν αν καμνω λαθος, αλλα η βολή εν οπως ενα συννεφο οπου τα σκαγια στη αρχη και το κεντρο έχουν πιο πολυ ενέργεια και αυτα στην ουρα και την περιφερεια . Αν η προσκοπευση σου στελλει τα πρωτα σκαγια εξοδου μπροστα απο το πουλι και το κτυπας με τα τελευταια σκαγια του κωνου (μαλλον αυτο γινεται επειδη έχεις κτυπηματα πάντα στο κεφαλι) η ορμη της βολης δεν ειναι επαρκης για να καταβάλει ενα "σκληρό" πουλι όπως η φασσα....
Μαλλον καμνεις πολη προσκοπευση!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”