με την μεραν οξα με το ποσα πουλια θα παιξει?Athos 1978 έγραψε:ενοικιάζετε όπλο για την κυριακή ελαφρό με πολύ καλό σκότωμα
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
- 682 GOLD E
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
- Laurona
Ε Πανικο μου ητνα αμαρτιες πληρωνουμε εμεις ποδα και για να δουμε τζικλα πρεπει να βαλουμε ντι βι ντι ρε φιλε?
Πε μου ποιος παπας σε εξομολογα να παω τζιε γω, περκιμω τες κοψω μιαν φορα
Σοβαρα . Εν εκαταφερα και γω να τες κοψω μιαν φορα.
Μιαν φορα μονον που με επηραν στην Λαρα και εβαλεν τζινην την μερα τρασιλες...εμαυριζεν ο ουρανος.
Επεξα 7 μεσα σε 5 λεπτα.....και μετα ηθελαν να φιουμεν οι αλλοι που με επηραν , να παμε να ευρουμε τσικλες..........μαντεψε.......εχασαμεν τζιε που τζιαμε
Πε μου ποιος παπας σε εξομολογα να παω τζιε γω, περκιμω τες κοψω μιαν φορα
Σοβαρα . Εν εκαταφερα και γω να τες κοψω μιαν φορα.
Μιαν φορα μονον που με επηραν στην Λαρα και εβαλεν τζινην την μερα τρασιλες...εμαυριζεν ο ουρανος.
Επεξα 7 μεσα σε 5 λεπτα.....και μετα ηθελαν να φιουμεν οι αλλοι που με επηραν , να παμε να ευρουμε τσικλες..........μαντεψε.......εχασαμεν τζιε που τζιαμε
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Laurona
Αθω
Νοικιαζω το φιλε μου.
Αλλα μαζι με το οπλο, πρεπει να δωθει ποστο με σιγουρα πουλια και η πληρωμη μετα την καρπωση

Νοικιαζω το φιλε μου.
Αλλα μαζι με το οπλο, πρεπει να δωθει ποστο με σιγουρα πουλια και η πληρωμη μετα την καρπωση
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
-
axerkwtis
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Πε μου μονο πως εν ο Χαρουλης!!!πε το και παω που τα τωρα!!!admin έγραψε:dimitris savva έγραψε:ελπιζω αυριο στο παρτυ οι κρητικοι να μην σας ειπαν να φερεται τα οπλα σας να ριξετε και μπαλοτιες![]()
καλή διασκεδαση.
Δέν ξέρω αν θα ρίξουμε μπαλοτιές αλλά ο ιδιωκτήτης πάντος σύρνει ξιμιτασχιές.... εξέχασε ότι σήμερα είχε προγραμματισμένο να φέρει Κρητικό καλλιτέχνη απο την Κρήτη για να τραγουδίσει ,δέν συγκρατώ το όνομα του αλλά έκανε πρόσφατα χρυσό δίσκο και με λίγα λόγια έφαν την γιατί ως συνήθως την είσοδο την βάζει 25 ευρώ ενώ το κλείσαμε εμείς στα 17 και όλο το πάνω μέρος έχει γεμίσει δέν μπορεί να φέρει κόσμο πάνω. Εις υγεία ....και μια φορά ο Άρης...
Για μενα αν εν τουτος εκαμα δηλωση κ εδωσα του τον τιτλο του νεου Ξυλουρη της εποχης..βοσκος ξεκινησε και τραγουδουσε στα γυδια!
Αν εν ο Ζωιδακης.....φερτε μ τσιγαρα στις κεντρικες
Sent from my iPhone using Tapatalk
- πανικος
ρε κοπελια μα ως τζε για την φωτογραφια θα εχουμε αμφιβολιες πιον?φωτοσιαποπ ιμισιμου οη παρον με την βακλαspyrosspyrou851 έγραψε:Γιατί οι πάνω εν πιο μιτσιές που τις κάτωπανικος έγραψε:καλα τα πηγα σημερα κινηθηκαν πουλια μεχρι τις 10.χασαμε την χθεσινη φουρνια σημερα ομως
24 συν μια που εγινε κιμας.
ειχε κλιση την ωρα που φωτογραφιζα και οι αποπανω ειναι σε λουκκωμα
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Laurona
Οχι οχι δεν πιστευκουμε.
στειλε κατω τες 2 ντουζινες να τες τσιμπισουμε.....εε να τες μετρησουμε
στειλε κατω τες 2 ντουζινες να τες τσιμπισουμε.....εε να τες μετρησουμε
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
-
dimitris savva
Ρε Πανικο πες τους τις πανω επαιξες τες καταμουτρα και μικρανασειν και τις κατω επαιξες τες πισοκολα και μακρυναν ετσι γινεται αν εχει κριση και στο κυνηγιπανικος έγραψε:ρε κοπελια μα ως τζε για την φωτογραφια θα εχουμε αμφιβολιες πιον?φωτοσιαποπ ιμισιμου οη παρον με την βακλαspyrosspyrou851 έγραψε:Γιατί οι πάνω εν πιο μιτσιές που τις κάτωπανικος έγραψε:καλα τα πηγα σημερα κινηθηκαν πουλια μεχρι τις 10.χασαμε την χθεσινη φουρνια σημερα ομως
24 συν μια που εγινε κιμας.![]()
ειχε κλιση την ωρα που φωτογραφιζα και οι αποπανω ειναι σε λουκκωμα
- Laurona
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- spyrosspyrou851
Εν τζαι είναι ότι δεν πιστεύουμε, απλώς λέω μπορεί να θέλει να μας δείξει κάτι ο φωτογράφος, επειδή έγινε αναφορά σε πασιοκώλες νομίζω και λέω μπορεί να τις έβαλεν έτσι.

- Pathfinder
Τελευται ενημερωση απο Ανατολικες μεριες λενε για εκμισθωση φορτηγων για μεταφορα των τζιηκλων απο τα διχτυα στα σπιτια.Επισης λενε και για 4 λεωφορεια που ξεκινησαν απο Παφο Λεμεσο Λευκωσια και Λαρνακα αντιστοιχα και μαζευουν οσους μεταναστες θελουν να βαλουν overtime με το ξιφτερισμα.10 ευρω η εκατονταδα. Κινητοποιηθηκε εκτακτα και κλιμακιο του γραφειου εργασιας και υγειονομειου για επιθεωρηση των χωρων εργασιας!!!Εγυραν τα διχτυα που το βαρος και γυρευκουμε και εμεις τζιηκλες
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?