Χαχαχαχα...σωστος. μακαρι να εσχει να παιξουμε και οτι θελουν ας τες λαλουνspyrosspyrou851 έγραψε:Ένιγουεις, άμαν ππέσει, εν πανα την λαλούν τριζάρα, εν πανα την λαλούν τρυγονότσικλα.....![]()

Χαχαχαχα...σωστος. μακαρι να εσχει να παιξουμε και οτι θελουν ας τες λαλουνspyrosspyrou851 έγραψε:Ένιγουεις, άμαν ππέσει, εν πανα την λαλούν τριζάρα, εν πανα την λαλούν τρυγονότσικλα.....![]()
Σε προηγούμενο του ποστ ναι έτσι τις αναφέρει, απλώς εγώ τις γνωρίζω αντίθετα, και το βιβλίο της Θήρας τις έχει όπως τις γνωρίζω τζαι εγώ. Αλλά όπως είπα, λίγη σημασία έχει άμαν ππέσει τι την λαλούν.Beretta1 έγραψε:ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΤΡΙΟΝΑ" ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΤΡΙΖΑΡΑ". ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Μ ΤΟΝ APOLLON ΠΟΥ ΤΕΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ
Συμφωνω φιλε μου μαζι σου, αλλα ετσι και αλλιως λιγη σημασια εχει..παντως την κυριακη εν να δοκιμασω την τυχη μου τροοδος και μακαρι να εσχει πουλια. Και αμαν τυχει και κανονισεις καμια ομαδικη εκδρομη για τρυονα λαλεις μας εν ναν ωραια φασηAPOLLON_1 έγραψε:τολυπών οποιος θέλει με ακούει οποιος θέλει όχι η "τριζαρα" ονομάζεται έτσι γιατί κάνει trirrrrrrrr trirrrrrrr τριζιιιιιι και είναι ο χρωματισμός τις τσίκλας σε διπλάσια η "τρυονα" είναι η κρίζα με καφετί διότι έχει τα ίδια χρώματα με τρυγόνια σε διαφορες χώρες τις λένε και με ανάποδα οποιος θέλει πιστεύει ότι θέλει