ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ-ΤΡΙΖΑΡΕΣ

Απάντηση
Avis777
Full Member

Re: ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ-ΤΡΙΖΑΡΕΣ

Δημοσίευση από Avis777 »

spyrosspyrou851 έγραψε:Ένιγουεις, άμαν ππέσει, εν πανα την λαλούν τριζάρα, εν πανα την λαλούν τρυγονότσικλα..... :lol: :lol:
Χαχαχαχα...σωστος. μακαρι να εσχει να παιξουμε και οτι θελουν ας τες λαλουν :lol:
Beretta1
Full Member

Δημοσίευση από Beretta1 »

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΤΡΙΟΝΑ" ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΤΡΙΖΑΡΑ". ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Μ ΤΟΝ APOLLON ΠΟΥ ΤΕΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Beretta1 έγραψε:ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΤΡΙΟΝΑ" ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΤΡΙΖΑΡΑ". ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Μ ΤΟΝ APOLLON ΠΟΥ ΤΕΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ
Σε προηγούμενο του ποστ ναι έτσι τις αναφέρει, απλώς εγώ τις γνωρίζω αντίθετα, και το βιβλίο της Θήρας τις έχει όπως τις γνωρίζω τζαι εγώ. Αλλά όπως είπα, λίγη σημασία έχει άμαν ππέσει τι την λαλούν.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

αμαν μπουν ξυδατες ή πανω στα καρβουνα δεν εχει σημασια τι ειδος ειναι....ουτε τι χρωμα ειναι ουτε τπτ...μεστο στομαχι μας εννα ειναι μελιν :D
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Άβαταρ μέλους
andreasana210326

ΑΤΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟΛΛΩΝ...ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ 8ΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ.... :D
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ. ΑΝ ΚΑΙ 8ΕΩΡΩ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ ,ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΙΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ. ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ. ΑΦΟΥ ΣΟΥΞΟΥΛΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΙΟ ΣΤΙΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ :D ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΓΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΗ ΠΑΓΑΝΙΑ. ΑΦΗΣΤΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΝΑΡΤΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥΣ. Ε ΚΡΥΦΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΩ..... :D ΚΛΕΦΚΩ ΤΟΥ ΛΙΟ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΩ ΕΙΔΙΚΑ GIA TZIKLA NA ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

τολυπών οποιος θέλει με ακούει οποιος θέλει όχι η "τριζαρα" ονομάζεται έτσι γιατί κάνει trirrrrrrrr trirrrrrrr τριζιιιιιι και είναι ο χρωματισμός τις τσίκλας σε διπλάσια η "τρυονα" είναι η κρίζα με καφετί διότι έχει τα ίδια χρώματα με τρυγόνια σε διαφορες χώρες τις λένε και με ανάποδα οποιος θέλει πιστεύει ότι θέλει
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Τρυόνα η Τρυγονότσιχλα.jpg

Τριζάρα ή Κεδρότσιχλα.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

APOLLON_1 έγραψε:τολυπών οποιος θέλει με ακούει οποιος θέλει όχι η "τριζαρα" ονομάζεται έτσι γιατί κάνει trirrrrrrrr trirrrrrrr τριζιιιιιι και είναι ο χρωματισμός τις τσίκλας σε διπλάσια η "τρυονα" είναι η κρίζα με καφετί διότι έχει τα ίδια χρώματα με τρυγόνια σε διαφορες χώρες τις λένε και με ανάποδα οποιος θέλει πιστεύει ότι θέλει
Συμφωνω φιλε μου μαζι σου, αλλα ετσι και αλλιως λιγη σημασια εχει..παντως την κυριακη εν να δοκιμασω την τυχη μου τροοδος και μακαρι να εσχει πουλια. Και αμαν τυχει και κανονισεις καμια ομαδικη εκδρομη για τρυονα λαλεις μας εν ναν ωραια φαση
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”