sotiris!129 έγραψε:οκ το παρακανα ... παιδια απολογουμε στους αφελης που εκοψαν και πηγαν εφταγονια !
η αληθεια ειναι πως οταν ο Rai με επειασε τηλ για να με ρωτησει αν θελω κατι να μου φερει απο το Περιπτερο σαν ερχωταν στο ζιταστρο, του ειπα Ναι, οχι γιατι ημουν μιλια μακρια απο Περιπτερο αλλα γιατι βαριωμουν να πεταχτω 2 λεπτα στο αυτοκινητο να βαλω το οπλο μου και να παω 2 λεπτα περπατητος στο περιπτερο !
o AndreasDr ξερει πως δεν εχω αναγκη το φραπε του, η κοπελα στην Τσεριου ηρθε και μου εφερε φραπε στο ποστο οταν της φωναξα απο εκει (Κορουυυυυ ενα μετριο με λιο γαλα ) !
Το απωθημένο σου με το forum δεν το κατάλαβα .
Να παραδέχεσαι ότι παραπλάνησες κάποιους αφελείς να παν στους τόπους που ανάφερες τζε να τους κοροϊδεύεις τζε που πάνω .
Συμφωνω με τον Αθο δεν χρειαζεται να κανεις τετοιες ενεργειες ουτε να λεεις αν εχει ι αν δεν εχει πουλια κρατα για σενα τις πληροφοριες σου ο καθε ενας κανει τις επιλογες του μην επηρεαζεις!!!
E πανικουι το ποσο σε αγαπω και εγω 3ερεις το...
Το οτι τα πουλια ειναι εφταγονια κτλ κτλ δεν το πιστεψατε και χτες κυνηγισα με τον ποιο κοντινο κυνηγο σε αποσταση μεγαλητερη τον 300 μετρων, το οτι ειναι στο περιπτερο στο τσερι το πιστεψατε αμεσως ....
Αν το κοτσιροσυλος ηταν για μενα εγλεπε γιατι ακαννω " χχχιλε"
Σωτηρη καλα καμνεις να εξαφανιστεις που δαμεσα αν εχεις τσιππα πανω σου.κανει με το χιουμορ σου εν μπορουμε αλλο .αν εχει και αλλους που σε απολαμβανουν ας μας το πουν.Γιαξ.οσο για τα ποστα σου να τα χαιρεσαι και να τα απολαμβανεις ολιγον με ενδιαφερει.τιποτα προσωπικο
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Εγω παντως απολαμβανω τα.... και το αν εν γεματο το φορουμ κοτσιροσιηλλους , σαχλαμπουρδες και κυνηγοπαπαρες ο καθενας μας το ξερει και το βλεπει...
Δεν αναφερομαι στο πανικκο. Το λεω γενικα και δεν το κρατω για μενα...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
πανικος έγραψε:Σωτηρη καλα καμνεις να εξαφανιστεις που δαμεσα αν εχεις τσιππα πανω σου.κανει με το χιουμορ σου εν μπορουμε αλλο .αν εχει και αλλους που σε απολαμβανουν ας μας το πουν.Γιαξ.οσο για τα ποστα σου να τα χαιρεσαι και να τα απολαμβανεις ολιγον με ενδιαφερει.τιποτα προσωπικο
Τα σαχλα αςτεια ειναι σε αλλη ενοτητα
αν τρωεις 60 ευρο πεζινα να παεις να καμεις χιοναθρωπο δεν φταιω εγω...
Τωρα δεν εχω αμφιβολια εισαι πραγματικα αστειος
Τι σχεση εχει η πεζινα και που πηγα εγω ρε ανεγκεφαλε.ειπα να μεν ασχολουμαι μαζι σου που τοτε με τα σχιστα αλλα μπηκα στον πειρασμο .κανει αδικος κοπος καλα κυνηγια.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
πανικος έγραψε:Τωρα δεν εχω αμφιβολια εισαι πραγματικα αστειος
Τι σχεση εχει η πεζινα και που πηγα εγω ρε ανεγκεφαλε.ειπα να μεν ασχολουμαι μαζι σου που τοτε με τα σχιστα αλλα μπηκα στον πειρασμο .κανει αδικος κοπος καλα κυνηγια.
Φίλε μεν αρκέψετε και σεις κόντρες τωρά! Κανέι, εγίνικε το φόρουμ της .....
Πε μου, εδιασταύρωσες την πληροφορία για τες βρυσούλλες? Εμπήκαν κι'άλλα πουλιά?
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
πανικος έγραψε:Τωρα δεν εχω αμφιβολια εισαι πραγματικα αστειος
Τοτε παψε να ασχολησε επιτελους μαζι μου και διαβαζε ποιο εποικοδομητικα θεματα με Θυνταγες απο στρουφους και φαΘολακι