ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από πανικος »

ΣΗΜΕΡΑ απο αγια ναπα μεχρι ξυλοφαγου ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να καμει απο ψες μεχρι σημερα ωρα 10 χιλιαδες πουλια,δυστυχως ειμαι δουλεια απο τηλ που πηρα ο φιλος μου 22 αλλος 30 αλλος 45 ολοι σε σταμα.
παντως ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να δουν και οι παλιοι κυνηγοι.μεχρι και κοπη απο 100 πουλια ειδε ο συντροφος :) μακαρι να μεινουν λιγες μερες.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

πανικος έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ απο αγια ναπα μεχρι ξυλοφαγου ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να καμει απο ψες μεχρι σημερα ωρα 10 χιλιαδες πουλια,δυστυχως ειμαι δουλεια απο τηλ που πηρα ο φιλος μου 22 αλλος 30 αλλος 45 ολοι σε σταμα.
παντως ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να δουν και οι παλιοι κυνηγοι.μεχρι και κοπη απο 100 πουλια ειδε ο συντροφος :) μακαρι να μεινουν λιγες μερες.
Θα εκάμαν πάρτυ τζιαι θα γιορτάζουν τζίνοι με τα δίκτυα, αφού γνωρίζουμε το πρόβλημα με τζίνες τες περιοχές :x :x
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

πανικος έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ απο αγια ναπα μεχρι ξυλοφαγου ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να καμει απο ψες μεχρι σημερα ωρα 10 χιλιαδες πουλια,δυστυχως ειμαι δουλεια απο τηλ που πηρα ο φιλος μου 22 αλλος 30 αλλος 45 ολοι σε σταμα.
Πανίκο έτσι πληροφορίες έχω και γώ απο τα εχτές το πρωί, όπως επίσης και για τα δύχτια στες Βρυσούλες ότι "κουμπούν" χαμέ :?
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

AndreasDr έγραψε:
Πανίκο έτσι πληροφορίες έχω και γώ απο τα εχτές το πρωί, όπως επίσης και για τα δύχτια στες Βρυσούλες ότι "κουμπούν" χαμέ :?
Εννά μεν μπούν τζιαί που αλλού ρε γμτ?... :evil:
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

AndreasDr έγραψε:
Φρέσκα ενημέρωση και από μένα. Πληροφορίες για πολλά γεμάτα 'τάσπια' !!!
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΔΗΛ?? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΑΦΟ 8ΑΛΑΣΣΑ....
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Μην τρλενεστε... Και σε περιοχες δυτικα της Λαρνακας πιαστηκαν ¨λιγα¨ πουλακια...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

andreasana210326 έγραψε:ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΔΗΛ?? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΑΦΟ 8ΑΛΑΣΣΑ....
Εξαρτάται από πού έρχονται, αν έρτουν από το Λίβανο/Συρία εν πιο πιθανό θα μπουν Αμμόχωστο/Λάρνακα, αν έρτουν από Ισραήλ μπορεί να έρτουν Λεμεσό.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

AndreasDr έγραψε:Ο 129 πρέπει να ενέκρωσεν καμια περιοχή, εν άφηκεν ούτε πετούμενο ούτε πράσινο! Ο χορτοσυλλέχτης :lol:
Ρε Σωτήρη ανταλλάσω 2 φραπέ που την "Τσερίου" με μιαν μάτσα αγρέλια :!:
φιλε Αντρεα το ερωτημα που απασχολουσε τον κυνηγοκοσμο τες τελευταιες βδομαδες "τσιχλες υπαρχουν ?" το απαντησαμε σε 10δες κυνηγετικες εξωρμησης μας και μαλιστα με περιοχες , αποδειξεις και ονοματα!

Ομως με την απαντηση αυτου το ερωτηματος γεννηθηκε ενα αλλο ακομη μεγαλητερο που ταλανιζει το μυαλο μου εδω και μερες ...
Μαζι τις φαγαμε :?: :?: :?: :?: :roll:
στην χθεσινη μου εξωρμηση δεν ακουσα ουτε καν απο το διπλανο χωριο ντουφεκια ... ο ποιο κοντινος κυνηγος πρεπει να ηταν 2 χωρκα ποιο κατω ! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ???
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

sotiris!129 έγραψε:
AndreasDr έγραψε:Ο 129 πρέπει να ενέκρωσεν καμια περιοχή, εν άφηκεν ούτε πετούμενο ούτε πράσινο! Ο χορτοσυλλέχτης :lol:
Ρε Σωτήρη ανταλλάσω 2 φραπέ που την "Τσερίου" με μιαν μάτσα αγρέλια :!:
φιλε Αντρεα το ερωτημα που απασχολουσε τον κυνηγοκοσμο τες τελευταιες βδομαδες "τσιχλες υπαρχουν ?" το απαντησαμε σε 10δες κυνηγετικες εξωρμησης μας και μαλιστα με περιοχες , αποδειξεις και ονοματα!

Ομως με την απαντηση αυτου το ερωτηματος γεννηθηκε ενα αλλο ακομη μεγαλητερο που ταλανιζει το μυαλο μου εδω και μερες ...
Μαζι τις φαγαμε :?: :?: :?: :?: :roll:
στην χθεσινη μου εξωρμηση δεν ακουσα ουτε καν απο το διπλανο χωριο ντουφεκια ... ο ποιο κοντινος κυνηγος πρεπει να ηταν 2 χωρκα ποιο κατω ! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ???
Δηλαδή ρε Σωτήρη χθες ήσουν περιοχές κοντα , Βαβατσινια Αγιους Βαβατσινιας Ορα και Επταγονια που έστελνες τον κόσμο ?
Open mind for a different view.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”