παντως ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να δουν και οι παλιοι κυνηγοι.μεχρι και κοπη απο 100 πουλια ειδε ο συντροφος

Θα εκάμαν πάρτυ τζιαι θα γιορτάζουν τζίνοι με τα δίκτυα, αφού γνωρίζουμε το πρόβλημα με τζίνες τες περιοχέςπανικος έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ απο αγια ναπα μεχρι ξυλοφαγου ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να καμει απο ψες μεχρι σημερα ωρα 10 χιλιαδες πουλια,δυστυχως ειμαι δουλεια απο τηλ που πηρα ο φιλος μου 22 αλλος 30 αλλος 45 ολοι σε σταμα.
παντως ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να δουν και οι παλιοι κυνηγοι.μεχρι και κοπη απο 100 πουλια ειδε ο συντροφοςμακαρι να μεινουν λιγες μερες.
Πανίκο έτσι πληροφορίες έχω και γώ απο τα εχτές το πρωί, όπως επίσης και για τα δύχτια στες Βρυσούλες ότι "κουμπούν" χαμέπανικος έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ απο αγια ναπα μεχρι ξυλοφαγου ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να καμει απο ψες μεχρι σημερα ωρα 10 χιλιαδες πουλια,δυστυχως ειμαι δουλεια απο τηλ που πηρα ο φιλος μου 22 αλλος 30 αλλος 45 ολοι σε σταμα.
παντως ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να δουν και οι παλιοι κυνηγοι.μεχρι και κοπη απο 100 πουλια ειδε ο συντροφοςμακαρι να μεινουν λιγες μερες.
Εννά μεν μπούν τζιαί που αλλού ρε γμτ?...AndreasDr έγραψε:Πανίκο έτσι πληροφορίες έχω και γώ απο τα εχτές το πρωί, όπως επίσης και για τα δύχτια στες Βρυσούλες ότι "κουμπούν" χαμέπανικος έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ απο αγια ναπα μεχρι ξυλοφαγου ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να καμει απο ψες μεχρι σημερα ωρα 10 χιλιαδες πουλια,δυστυχως ειμαι δουλεια απο τηλ που πηρα ο φιλος μου 22 αλλος 30 αλλος 45 ολοι σε σταμα.
Φρέσκα ενημέρωση και από μένα. Πληροφορίες για πολλά γεμάτα 'τάσπια' !!!AndreasDr έγραψε:Πανίκο έτσι πληροφορίες έχω και γώ απο τα εχτές το πρωί, όπως επίσης και για τα δύχτια στες Βρυσούλες ότι "κουμπούν" χαμέπανικος έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ απο αγια ναπα μεχρι ξυλοφαγου ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να καμει απο ψες μεχρι σημερα ωρα 10 χιλιαδες πουλια,δυστυχως ειμαι δουλεια απο τηλ που πηρα ο φιλος μου 22 αλλος 30 αλλος 45 ολοι σε σταμα.
Εξαρτάται από πού έρχονται, αν έρτουν από το Λίβανο/Συρία εν πιο πιθανό θα μπουν Αμμόχωστο/Λάρνακα, αν έρτουν από Ισραήλ μπορεί να έρτουν Λεμεσό.andreasana210326 έγραψε:ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΔΗΛ?? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΑΦΟ 8ΑΛΑΣΣΑ....
φιλε Αντρεα το ερωτημα που απασχολουσε τον κυνηγοκοσμο τες τελευταιες βδομαδες "τσιχλες υπαρχουν ?" το απαντησαμε σε 10δες κυνηγετικες εξωρμησης μας και μαλιστα με περιοχες , αποδειξεις και ονοματα!AndreasDr έγραψε:Ο 129 πρέπει να ενέκρωσεν καμια περιοχή, εν άφηκεν ούτε πετούμενο ούτε πράσινο! Ο χορτοσυλλέχτης![]()
Ρε Σωτήρη ανταλλάσω 2 φραπέ που την "Τσερίου" με μιαν μάτσα αγρέλια
Δηλαδή ρε Σωτήρη χθες ήσουν περιοχές κοντα , Βαβατσινια Αγιους Βαβατσινιας Ορα και Επταγονια που έστελνες τον κόσμο ?sotiris!129 έγραψε:φιλε Αντρεα το ερωτημα που απασχολουσε τον κυνηγοκοσμο τες τελευταιες βδομαδες "τσιχλες υπαρχουν ?" το απαντησαμε σε 10δες κυνηγετικες εξωρμησης μας και μαλιστα με περιοχες , αποδειξεις και ονοματα!AndreasDr έγραψε:Ο 129 πρέπει να ενέκρωσεν καμια περιοχή, εν άφηκεν ούτε πετούμενο ούτε πράσινο! Ο χορτοσυλλέχτης![]()
Ρε Σωτήρη ανταλλάσω 2 φραπέ που την "Τσερίου" με μιαν μάτσα αγρέλια
Ομως με την απαντηση αυτου το ερωτηματος γεννηθηκε ενα αλλο ακομη μεγαλητερο που ταλανιζει το μυαλο μου εδω και μερες ...
Μαζι τις φαγαμε![]()
![]()
![]()
![]()
στην χθεσινη μου εξωρμηση δεν ακουσα ουτε καν απο το διπλανο χωριο ντουφεκια ... ο ποιο κοντινος κυνηγος πρεπει να ηταν 2 χωρκα ποιο κατω ! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ???