Ρε φίλε ακόμα είμαι δουλειά τζιαί οι φάσσες κάμνουν παρέλαση πόξω που το παράθυρο μου! Πάντως χαίρομαι που τες θορώ!spyrosspyrou851 έγραψε:Εν όσες εν κουτσιώ την Κυριακή αλόπως τζιαι έρκουνται σπίτι μου να μου το φατσίσουν. Ακολουθούν με.MARIOSE έγραψε:
Εφαντάστεις να ανοίξεις την πόρτα του γκαράζ τζιαί να ποφυσήσει τζιαί μια αγέλη που μέσα??![]()
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
- MARIOSE
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
- spyrosspyrou851
Εγώ ξανακλείνω τους ραντεβού για την Κυριακή. Αλλά έτσι τους πάειMARIOSE έγραψε:
Ρε φίλε ακόμα είμαι δουλειά τζιαί οι φάσσες κάμνουν παρέλαση πόξω που το παράθυρο μου! Πάντως χαίρομαι που τες θορώ!
- MARIOSE
Μαζί σου φίλε!spyrosspyrou851 έγραψε:Εγώ ξανακλείνω τους ραντεβού για την Κυριακή. Αλλά έτσι τους πάειMARIOSE έγραψε:
Ρε φίλε ακόμα είμαι δουλειά τζιαί οι φάσσες κάμνουν παρέλαση πόξω που το παράθυρο μου! Πάντως χαίρομαι που τες θορώ!![]()
Εννά κολλήσω πόξω που το παράθυρο μιαν κόλλα που εννά γράφει "σι γιου ον σαντευ"
- spyrosspyrou851
Βάλτο σε διάφορες γλώσσες να καταλάβουν, τούτες οι γέριμες εν ξέρουμε πόθεν ήρταν.MARIOSE έγραψε:
Μαζί σου φίλε!
Εννά κολλήσω πόξω που το παράθυρο μιαν κόλλα που εννά γράφει "σι γιου ον σαντευ"![]()
- MARIOSE
spyrosspyrou851 έγραψε:Βάλτο σε διάφορες γλώσσες να καταλάβουν, τούτες οι γέριμες εν ξέρουμε πόθεν ήρταν.MARIOSE έγραψε:
Μαζί σου φίλε!
Εννά κολλήσω πόξω που το παράθυρο μιαν κόλλα που εννά γράφει "σι γιου ον σαντευ"![]()
Σωστός
- andreasana210326
πολυ λιγα πραματα φιλοι μου. Καταντισαμε να λεμε, ΑΑΑΑΑ ετιν μιαν ποδα, ετιν μιαν ποτζι, παμε παιζουμε 4-6 και φευγουμε. νεκρα σημερα. highlight της ημερασ σημερα( και μεχρι τις 11 που φυγαμε)....η ωρα 7 παρα το πρωι, ακουεσ την αεροπουρου μεσα σε ενα ελλιοτοπι, νομισα οτι πηγα μαππα σημερα αελ-απολλων. ΚΑ8Ε 5 ΛΕΠΤΑ ακουεσ την αεροπουρου να λαοσει tis tzikles που εκατσαν μεσα στισ ελλιεσ ενω ταυτοχρονα ακουες και την μηχανουα. μετα οποιος και να ηταν περπατουσε στο χωματοδρομο με την αεροπουρου στο χερι, και δωστου τζιαμε.
αλλα γενικα λιγα τα πουλια tις τελευταιες εξορμησεις. τελικο αποτελεσμα σημερα 5 τζικλες....και στα γυρω χωρια δεν ακουστηκε κατι αξιολογο.
αλλα γενικα λιγα τα πουλια tις τελευταιες εξορμησεις. τελικο αποτελεσμα σημερα 5 τζικλες....και στα γυρω χωρια δεν ακουστηκε κατι αξιολογο.
- Markos killer
- Full Member
ΟΙ παραπάνω που κυκλοφορούν τρωρά εν τρουρκούMARIOSE έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Βάλτο σε διάφορες γλώσσες να καταλάβουν, τούτες οι γέριμες εν ξέρουμε πόθεν ήρταν.MARIOSE έγραψε:
Μαζί σου φίλε!
Σωστός
κρού κρού κρού οι Φασσούλες!!!!!!!!!
τσίου τσίου τσίου οι Τσιηκλούδες!!!!!
τσίου τσίου τσίου οι Τσιηκλούδες!!!!!
- MARIOSE
Σωστός
[/quote]ΟΙ παραπάνω που κυκλοφορούν τρωρά εν τρουρκού
ες[/quote]
χαχαχα εν ξέρω τούρκικα ρε φίλε
χαχαχα εν ξέρω τούρκικα ρε φίλε
- ANTROS BREDA
Seni veya Pazar görmek (google translate)

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Pathfinder
Σπυρο μου τουτο σημαινει οτι παεις λαθος τοπο ρε φιλε...κατσε σπιτι σου ρε πανω στην ταρατσα συρε καμια 10χαρτουτσιες και κανει...ωσπου να καταλαβουν οι γειτονες τι γινεται εσυ θα εισαι πανω στον καναπεspyrosspyrou851 έγραψε:Θα επαναλάβω τζίνο που είπα τζιαι την άλλη φορά παιδιά, τα φιλικουτούνια απαγορεύεται να τα κτυπάτε αφού το κυνήγι τους σταμάτησε με το ενδημικό. Απλώς σας το υπενθυμίζω μήπως ππέσετε πάνω σε καμμιά θήρα τζιαι βρείτε τον μπελά σας για ένα φιλικουτούνι.
Όσον αφορά τις τζίκλες, το πλάσμα είναι για να σπάζει, πριν από λίγο εσάζουμουν να πάω δουλειά τζιαι είδα μια τρυζάρα/τρυγονότζικλα να πετά που πάνω που το σπίτι μου. Άμαν κρατώ το όπλο εν ούλλες χασιμιές, άμαν είμαι έσσω μου έρκουνται τζαι βρίσκουν με.![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?