πολυ λιγα πραματα φιλοι μου. Καταντισαμε να λεμε, ΑΑΑΑΑ ετιν μιαν ποδα, ετιν μιαν ποτζι, παμε παιζουμε 4-6 και φευγουμε. νεκρα σημερα. highlight της ημερασ σημερα( και μεχρι τις 11 που φυγαμε)....η ωρα 7 παρα το πρωι, ακουεσ την αεροπουρου μεσα σε ενα ελλιοτοπι, νομισα οτι πηγα μαππα σημερα αελ-απολλων. ΚΑ8Ε 5 ΛΕΠΤΑ ακουεσ την αεροπουρου να λαοσει tis tzikles που εκατσαν μεσα στισ ελλιεσ ενω ταυτοχρονα ακουες και την μηχανουα. μετα οποιος και να ηταν περπατουσε στο χωματοδρομο με την αεροπουρου στο χερι, και δωστου τζιαμε.
αλλα γενικα λιγα τα πουλια tις τελευταιες εξορμησεις. τελικο αποτελεσμα σημερα 5 τζικλες....και στα γυρω χωρια δεν ακουστηκε κατι αξιολογο.
spyrosspyrou851 έγραψε:Θα επαναλάβω τζίνο που είπα τζιαι την άλλη φορά παιδιά, τα φιλικουτούνια απαγορεύεται να τα κτυπάτε αφού το κυνήγι τους σταμάτησε με το ενδημικό. Απλώς σας το υπενθυμίζω μήπως ππέσετε πάνω σε καμμιά θήρα τζιαι βρείτε τον μπελά σας για ένα φιλικουτούνι.
Όσον αφορά τις τζίκλες, το πλάσμα είναι για να σπάζει, πριν από λίγο εσάζουμουν να πάω δουλειά τζιαι είδα μια τρυζάρα/τρυγονότζικλα να πετά που πάνω που το σπίτι μου. Άμαν κρατώ το όπλο εν ούλλες χασιμιές, άμαν είμαι έσσω μου έρκουνται τζαι βρίσκουν με.
Σπυρο μου τουτο σημαινει οτι παεις λαθος τοπο ρε φιλε...κατσε σπιτι σου ρε πανω στην ταρατσα συρε καμια 10χαρτουτσιες και κανει...ωσπου να καταλαβουν οι γειτονες τι γινεται εσυ θα εισαι πανω στον καναπε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?