ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από MARIOSE »

εγω ρε Μαριε μου τους μιτσιους ατε να τους δικαιολογησω εν παστην πελλαρα τους αππωμα κλπ...τους 40αριες και 50ριες με τιποτε.Αφταινουν τα λαμπουθκια μου αμαν τους δω παρεα να παιζουν πουλουθκια και να παιζουν τους μεγα κυνηγους.[/quote]

Τι να κάμουμε ρε Άλεξ, σιωπούμε να περάσουμε τζιαί για να μεν μαλλώνουμε πας τα βουνά... :roll:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

MARIOSE έγραψε:εγω ρε Μαριε μου τους μιτσιους ατε να τους δικαιολογησω εν παστην πελλαρα τους αππωμα κλπ...τους 40αριες και 50ριες με τιποτε.Αφταινουν τα λαμπουθκια μου αμαν τους δω παρεα να παιζουν πουλουθκια και να παιζουν τους μεγα κυνηγους.
Τι να κάμουμε ρε Άλεξ, σιωπούμε να περάσουμε τζιαί για να μεν μαλλώνουμε πας τα βουνά... :roll:[/quote]
ετσι ειναι...κρυφουμε περκει περασουμε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

ANTROS BREDA έγραψε:
Panmoy έγραψε:Σε μικτό κυνήγι φάσσας-αρκοπέζουνων έπαιξα 6 τζίκλες χωρίς να το επιδιώκω (πόσην αναισθησία ρε κουμπάρε...να κάτσουν πάνω μας σηιου τζαι καλά :P ) Η PERCORSO CACCIA 5νο εν χαρίζει δυστηχώς.. οι τρεις ελύσαν :shock:
εγω επια στες τσικλες η φασσα ηρτε να με ακκαση παστην κελλε :lol:
Έσιε νάκκον έννοια τούντες ακκανούρες :lol: :lol: "Εσφυξες " της καμμιά σιεπεθκιά τουλάχιστον οξά επήεν άπαιχτη?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

απαιχτη?????? εκατσε της μιαν ο BREDA πρεπει να ενομισεν εττουμπαρεν με τρενο
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:
Panmoy έγραψε:Σε μικτό κυνήγι φάσσας-αρκοπέζουνων έπαιξα 6 τζίκλες χωρίς να το επιδιώκω (πόσην αναισθησία ρε κουμπάρε...να κάτσουν πάνω μας σηιου τζαι καλά :P ) Η PERCORSO CACCIA 5νο εν χαρίζει δυστηχώς.. οι τρεις ελύσαν :shock:
1.Εγω εν τζιε!! :)
2.παιζετε τες νακκο μαλακτα ρε φιλε ;)

Πάντα σφυχτααά!!! ;)
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Αστε τα πουλακια και τα φιλικουτουνια και πειτε μας ποσους περτικοδετες εγεμοσατε με τσικλες... :)
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

mikros έγραψε:Αστε τα πουλακια και τα φιλικουτουνια και πειτε μας ποσους περτικοδετες εγεμοσατε με τσικλες... :)
Φίλε εγώ έπαιξα 1 εν τζιαί πασιοκόλα αν θέλεις να σου τη στείλω με το Άκης εξπρέςς 8-)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Θα επαναλάβω τζίνο που είπα τζιαι την άλλη φορά παιδιά, τα φιλικουτούνια απαγορεύεται να τα κτυπάτε αφού το κυνήγι τους σταμάτησε με το ενδημικό. Απλώς σας το υπενθυμίζω μήπως ππέσετε πάνω σε καμμιά θήρα τζιαι βρείτε τον μπελά σας για ένα φιλικουτούνι.

Όσον αφορά τις τζίκλες, το πλάσμα είναι για να σπάζει, πριν από λίγο εσάζουμουν να πάω δουλειά τζιαι είδα μια τρυζάρα/τρυγονότζικλα να πετά που πάνω που το σπίτι μου. Άμαν κρατώ το όπλο εν ούλλες χασιμιές, άμαν είμαι έσσω μου έρκουνται τζαι βρίσκουν με. :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:Θα επαναλάβω τζίνο που είπα τζιαι την άλλη φορά παιδιά, τα φιλικουτούνια απαγορεύεται να τα κτυπάτε αφού το κυνήγι τους σταμάτησε με το ενδημικό. Απλώς σας το υπενθυμίζω μήπως ππέσετε πάνω σε καμμιά θήρα τζιαι βρείτε τον μπελά σας για ένα φιλικουτούνι.

Όσον αφορά τις τζίκλες, το πλάσμα είναι για να σπάζει, πριν από λίγο εσάζουμουν να πάω δουλειά τζιαι είδα μια τρυζάρα/τρυγονότζικλα να πετά που πάνω που το σπίτι μου. Άμαν κρατώ το όπλο εν ούλλες χασιμιές, άμαν είμαι έσσω μου έρκουνται τζαι βρίσκουν με. :evil: :evil:
Εφαντάστεις να ανοίξεις την πόρτα του γκαράζ τζιαί να ποφυσήσει τζιαί μια αγέλη που μέσα?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:
Εφαντάστεις να ανοίξεις την πόρτα του γκαράζ τζιαί να ποφυσήσει τζιαί μια αγέλη που μέσα?? :lol: :lol:
Εν όσες εν κουτσιώ την Κυριακή αλόπως τζιαι έρκουνται σπίτι μου να μου το φατσίσουν. Ακολουθούν με.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”