Τι να κάμουμε ρε Άλεξ, σιωπούμε να περάσουμε τζιαί για να μεν μαλλώνουμε πας τα βουνά...

Τι να κάμουμε ρε Άλεξ, σιωπούμε να περάσουμε τζιαί για να μεν μαλλώνουμε πας τα βουνά...MARIOSE έγραψε:εγω ρε Μαριε μου τους μιτσιους ατε να τους δικαιολογησω εν παστην πελλαρα τους αππωμα κλπ...τους 40αριες και 50ριες με τιποτε.Αφταινουν τα λαμπουθκια μου αμαν τους δω παρεα να παιζουν πουλουθκια και να παιζουν τους μεγα κυνηγους.
Έσιε νάκκον έννοια τούντες ακκανούρεςANTROS BREDA έγραψε:εγω επια στες τσικλες η φασσα ηρτε να με ακκαση παστην κελλεPanmoy έγραψε:Σε μικτό κυνήγι φάσσας-αρκοπέζουνων έπαιξα 6 τζίκλες χωρίς να το επιδιώκω (πόσην αναισθησία ρε κουμπάρε...να κάτσουν πάνω μας σηιου τζαι καλά) Η PERCORSO CACCIA 5νο εν χαρίζει δυστηχώς.. οι τρεις ελύσαν
Pathfinder έγραψε:1.Εγω εν τζιε!!Panmoy έγραψε:Σε μικτό κυνήγι φάσσας-αρκοπέζουνων έπαιξα 6 τζίκλες χωρίς να το επιδιώκω (πόσην αναισθησία ρε κουμπάρε...να κάτσουν πάνω μας σηιου τζαι καλά) Η PERCORSO CACCIA 5νο εν χαρίζει δυστηχώς.. οι τρεις ελύσαν
![]()
2.παιζετε τες νακκο μαλακτα ρε φιλε
Φίλε εγώ έπαιξα 1 εν τζιαί πασιοκόλα αν θέλεις να σου τη στείλω με το Άκης εξπρέςςmikros έγραψε:Αστε τα πουλακια και τα φιλικουτουνια και πειτε μας ποσους περτικοδετες εγεμοσατε με τσικλες...
Εφαντάστεις να ανοίξεις την πόρτα του γκαράζ τζιαί να ποφυσήσει τζιαί μια αγέλη που μέσα??spyrosspyrou851 έγραψε:Θα επαναλάβω τζίνο που είπα τζιαι την άλλη φορά παιδιά, τα φιλικουτούνια απαγορεύεται να τα κτυπάτε αφού το κυνήγι τους σταμάτησε με το ενδημικό. Απλώς σας το υπενθυμίζω μήπως ππέσετε πάνω σε καμμιά θήρα τζιαι βρείτε τον μπελά σας για ένα φιλικουτούνι.
Όσον αφορά τις τζίκλες, το πλάσμα είναι για να σπάζει, πριν από λίγο εσάζουμουν να πάω δουλειά τζιαι είδα μια τρυζάρα/τρυγονότζικλα να πετά που πάνω που το σπίτι μου. Άμαν κρατώ το όπλο εν ούλλες χασιμιές, άμαν είμαι έσσω μου έρκουνται τζαι βρίσκουν με.![]()
Εν όσες εν κουτσιώ την Κυριακή αλόπως τζιαι έρκουνται σπίτι μου να μου το φατσίσουν. Ακολουθούν με.MARIOSE έγραψε:
Εφαντάστεις να ανοίξεις την πόρτα του γκαράζ τζιαί να ποφυσήσει τζιαί μια αγέλη που μέσα??![]()