ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Μαλλον φταινε τα φυσιγγια...για να εχει τοσες πολλες ζωντανες με σκαγια πανω τους. Δεν ειναι το οπλο....η γνωμη μου.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Μάλλον εν ο Σώτος που φταίει! Πρώτον, το νο8 εν εν για την φάσσα!! Δεύτερον, επειδή εν μεγάλο πουλί και μαζί με τον ενθουσιασμό του φαίνεται γελά του και εν σκοπεύκει καλά! Η μεσούρανη, εν επείδη εσκόπευσε σωστά. συν η ψυχολογία του που επιεράστηκε.

Εγώ νομίζω ρε Σώτο, πάρε με μαζί σου να σου τες παίξω να μεν σε βασανίζουν άλλον!!! :D :D
justDOit
Full Member

Δημοσίευση από justDOit »

admin έγραψε:Σήμερα όπως σας είπα πήγαμε με τον τσικλοκτόνο κυνήγι ολοήμερο. Αποτέλαισμα Ποφύσημα 10 σηκωτές 43 τσίταστο 13 χάσαμε 20 σύνολο 2 όπλα 46 . Μερικές φώτο πρίν το τσίταστρο
Συγχαρητήρια παιδιά, είμαι σίουρος απολάυσατε τη μέρα σας :) Έκαμε μου εντύπωση που χάσατε 20 πουλιά, ένεν λίο πολλά? είμαι σίουρος ότι επροσπαθήσατε να τα βρετε, αλλά πάλε ακούεται μου μεγάλος αριθμός και εν κρίμα:/
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ηντα ζινη που ειχα 8 no επεσε που την πρωτη εστο ζε ζωντανη :lol: :lol:
επαιξα ζε 1 ζε ξιφτερισα την μετα με 8 νο ...
αφου αγανακτισα εβαλα οτι ειχα μες την τσεντα να τες δοκιμασω ουλες !!!
οι ρε Κωστα να μου φερεις ζε τον Φανο ζε την σουνοπατσια του ζε να μεν αφικουν φασα μες την περιοχη, καλητερα να πιενω με το Rai 2 πλασματα οσες πεσουν, ζε παλε κλαμα την νυχτα της εξορμισης! :lol: :lol: :lol:
ασε που σημερα για πρωτη φορα ειδαμε αλλους να στεκουν στα ποστα για φασες...επιραν μας χαπαρι :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ΣΗΜΕΡΑ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

φίλε :)

1. εγω τζαμέ που με πέρνουν εν περνω κανενα ουτε πάω μόνος μου

2. Τα πόστα σου ξέρω τα anyway :lol: :lol:

3. καλήτερα που γλητώνει κ καμια να εχεις να παίζεις και τες άλλες εξορμίσεις!!!!

4. έχεις διορία ως την άλλη τετάρτη - μετά εν να σου κατεβώ!! :lol: :lol: :lol:
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

φιλε σωτο πολλα παραξενο τουτο που λεεις και δεν ειναι η πρωτη φορα που το παθαινεις..βλεπω και πολλουσ να λενε για πιο στενα τσοκ για αλλες χαρτουτσιες κλπ..σημερα με μαρτυρα τον christoth επαιξα μια φασσα και εφαα πολυ ωρα να την εβρω..που του ειπα να ερτει να με βοηθησει να την εβρω και εδειξα του που εστεκουμουν και που την επαιξα επαλαβωσε ηταν πολλα μακρυα..οπλο εγγλεζικο 65μμ θαλαμη 30" 4-2 και εππεσε με το 4 και χαρτουτσια 28 ολυμπια τορτο ταππα σεκκα και πατσιαουρι!!!βολη στα 35μ..εκαμα τες τουπλε αλλα η 2η κουτσοφτερη στα αναθεμα που εππεσε εν ειχε περιπτωση να την εβρω..
andreas mouzouras
Full Member

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

φιλε σωτηρη ειμαι και εγω κατοχος beretta 687 4-2 και 18-4 αυλους, καταρχας θα σε συμβουλεβα να μην χανεις την εμπιστοσυνη που εχεις για το οπλο σου αφου η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας για την επιτυχια της βολης. ακουω και εγω απο διαφορους οτι δεν σκοτωννουν και αλλες πολλες ανακριβειες, η αληθεια ειναι οτι θελει αρκετο ψαξιμο στο ποια φυσιγγια ταιριαζουν στο οπλο μας. απο προσωπικη εμπειρια σου προτεινω καποια φυσιγγια να δοκιμασεις και να μου πεις τη γνωμη σου.
-nobel sport GACCIA 36gr. NO 6, 1η βολη
-nobel sport NOBEL SPEED 34gr. NO 5 2η βολη
-nobel sport GOLDEN WING 36gr. NO 6
-nobel sport SUPER GACCIA 38gr. NO 6
-victory CONCORDE NO 6/7 1η βολη
τα 2 πρωτα φυσιγγια τα χρησιμοποιω στο καλοκαιρινο κυνηγι αλλα και στο ενδημικο (οταν εχει ηλιο)
το τριτο φυσιγγιο το χρησιμοποιω ολοχρονα οποιες και αν ειναι οι θερμοκαρασιες αλλα ειναι λιγο ακριβες (10ευρο οι 10) πολυ καλο και για μακρινες βολες, σε λογικα πλαισια φυσικα
το τεταρτο ειναι παρα πολυ καλο σε χαμηλες θερμοκρασιες
το τελευταιο το χρησιμοποιω ολοχρονα με διαφορετικο σκαι αναλογα με το θηραμα
αυτα ειναι απο προσωπικη πειρα, εγω εχω καταληξει σε αυτα τα φυσιγγια για φασσα, λαγο, περδικι και ειμε παρα πολυ ευχαριστημενος και τωρα ειμε σιγουρος οτι αν δεν πεσει το πουλλι ειναι δικο μου το λαθος και οχι του οπλου
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Σήμερα είδα τον πρώτο μου λαγό
εκάθετουν κάτο που το δέντρο τζαι εθώρεν με
α ρε λαλό πουμέσα μου ...... μάχουμε να μάθω να παίζω τζίκλες τζαι ήβρα λαό
Καλό κτηνό μεγάλο

franci είναι τοπ παιδί :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

τσιαι εσύ ρε φίλε ειδικά άμαν τους θορείς χαμέ :D Θα πάμε στο ενδημικό τσαι βάλλω στοίχημα εν να τσιαμέ ο bunny. Δυστυχώς έχει πρόβλημα το ποδαράκι του όπλου μου εκτός από το ejector και σύντομα θα σπάσει. Ελπίζω να βρω εξαρτήματα γιατί αν αλλάξω όπλο θα έχει καλλίτσια.
Τελικά πήγα 1 ώρα περπατητό αλλού σήκωσα 3 τσίκλες 2 μαυρόπουλλους 1 φάσσα που της έσυρα για να τον καπνίσω. Αν δεν μου έβαλε τη ελιά μπροστά θα ήταν σίουρη
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”