ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από LAGOS »

Παιδιά εγω συμφωνώ και με τους δύο.

Το αποκορύφωμα όμως είναι να παλεύκεις ολη μέρα να βγάλεις ενα λαγό και να βρεθεί μπροστά σου ένας τζηκλάρης που κάθετε πάνω στην καρεκλούα και να τον πέξει. Σε έτσι περίπτωση τι κάμνεις?
Εν πολλά λεπτο το θέμα. Εν μπόρεις να επιβάλεις του άλλου τι και που θα κυνηγήσει. Ο καθένας κυνηγά οτι θέλει και όπου θέλει φτάνει να μήν παρανομεί.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

εν ειμαι ουτε του λαου ουτε του περτικου ουτε της τζικλας..ειμαι ΚΥΝΗΓΟΣ...που την στιγμη που οι καιρικες συνθηκες δεν μου επιτρεπουν να κυνηγω λαο αφου οι σκυλλοι φκαλουν ενα πυχη γλωσσα κ το χωμα εν τοσο ξερο που η μαλαι χανεται τι να καμω?να λαθκιασω τον σχιεπεττο κ να μεινω να τον θορω??ασε που συνεχεια βλεπεις τους φκιακαες να προσηκωνουντε και να φεφκουν απαιχτοι τισ πιο πολλες φορες και μετα μεσ τις απαγορευμενες..φταιουν για τουτα οι τζικλαρηες?
να παρακαλεται να βρεξει οπως ειπε στα νεα το 3ημερο να ευχαριστηθουμε κυνηγι και να μεν φταιν τα ρουχα σε καποιουσ..
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Ρε κοπελλια εν θελω να θηξω κανενα προς θεου. Αλλα την κηριακη ετσακρισαν μας. καθε λιο εσικοναν οι σιηλλοι κελλε σαν εκρατουσαν μαλαη. Εγω κοπελλια τζινιο μονο τες περιοχες μου. Εσιη εν εσιη τζινι. Τσε ωπος λεει τσε ο παρεας ο LAGOS αν σου πεξη τον λαον κανενας τσικλαρης που τα αναθεμαν το μαυρον που ιρτεν να πεξι τιν τσικλουα μες το χωρκον μου , μαυρα τσε σκοτηνα να μηνουν ουλλα.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

LAGOS έγραψε:Παιδιά εγω συμφωνώ και με τους δύο.

Το αποκορύφωμα όμως είναι να παλεύκεις ολη μέρα να βγάλεις ενα λαγό και να βρεθεί μπροστά σου ένας τζηκλάρης που κάθετε πάνω στην καρεκλούα και να τον πέξει. Σε έτσι περίπτωση τι κάμνεις?
Εν πολλά λεπτο το θέμα. Εν μπόρεις να επιβάλεις του άλλου τι και που θα κυνηγήσει. Ο καθένας κυνηγά οτι θέλει και όπου θέλει φτάνει να μήν παρανομεί.
ΤΟΛΙΠΟΝ ΤΙ ΜΟΥ ΘΙΜΙΣΕΣ ΤΟΡΑ ΦΙΛΕ. ΑΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΡΑ ΙΤΑΝ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ Ι ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΡΟΤΙ ΚΙΡΙΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΜΕ ΚΥΝΙΓΗ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΙΤΑΡΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΜΝΟΥΜΕΝ ΤΙΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΣΤΕΚΟΥΝ ΚΥΝΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΒΛΕΠΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΑΘΕΤΕ ΠΑΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ ΙΤΑΝ 77 ΧΡΟΝΟ ΙΠΕΜΟΥΤΟ ΜΕΤΑ ΘΟΡΟ ΔΙΠΛΑΤΟΥ ΧΑΜΕ 2 ΛΑΟΥΣ ΛΑΛΙ ΜΟΥ ΕΤΟ ΓΕΜΟΥ ΟΠΟΣ ΚΑΘΟΥΜΕ ΔΑΜΕ ΕΦΚΑΛΑΝΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΙΡΤΑΝ ΚΑΙ ΔΟΚΑ ΜΕΣ ΤΑ ΠΟ8ΚΙΑ ΜΟΥ. ΦΕΦΚΟ ΠΟΥ ΣΙΝΕΧΙΖΟ ΤΙ ΠΑΓΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ Ι ΟΡΑ 10 ΣΤΡΑΦΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΙΜΙΟ ΒΛΕΠΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ 4 ΛΑΟΥΣ ΛΕΟ ΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟΚΛΙΕΤΕ ΠΑΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΛΕΟΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΑ ΕΦΟΡΤΟΘΙΣ ΕΤΟ ΓΕΜΟ ΜΟΥ ΟΥΛΟΙ ΙΡΤΑΝ ΜΕΣ ΤΑ ΠΟ8ΚΙΑ ΜΟΥ 4 ΧΑΡΤΟΥΤΣΕΣ 4 ΛΑΟΥΣ. ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΙ ΤΣΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΚΥΝΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΑΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΙΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΙΜΑΜΕ ΣΕ ΟΛΙ ΜΟΥ ΤΙ ΖΟΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΙ ΤΥΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΛΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΜΕ ΟΥΛΙΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΞΟΥΜΕ 1 ΛΑΟ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΕΠΙΑΤΕ 4 ΣΑΝ ΚΑΘΕΤΕ :)
EPANIEL POWER
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Φίλε Hunter

Μα είχε τόσες πολλές τσίχλες στις περιοχές σου??
Άβαταρ μέλους
andros
Full Member

Δημοσίευση από andros »

Χαιρετώ την παρέα!!! Δυστυχώς κοπέλια η Κύπρος εν μιτσιά τζαι κανεί που εν μιτσιά εν τζαι μισή τζαι κανεί που εν τζαι μισή η μισή της μισής εν μπορείς να την κυνηγήσεις είτε λόγο των απαγορευμένων είτε λόγο των μεμονωμένων κατοικιών είτε γιατι δαμέ εν το περβόλι του κωστή πιο κάτω εν το αμπέλι του γιαννή και πάει λέγοντας εν μας κανούν τουτα ούλλα είμαστε τζαι πολλοί τζαι αναγκαστικά στο μέρος που θα επιλέξουμε να πάμε για κυνήγι θα έχει τζαι λαγοκυνηγούς τζαι περτικάριες τζαι τζιηκλάρηες τζαι φασσάρηες τζαι..... αλλά άμαν οι μ@λ@κες που κάτω που δρώνει ο κώλος τους να φκάλουν τον λαό ’’ που όποτε τελείωνει η άδεια του λαού κάθε σαββατοκυρίακο ακόμα τζαι καθημερινές ξυπνούν τζαι παίρνουν τα μωρά τους να φκάλουν κανένα λαό τζαι εν τα αφήνουν με στα κλουφκιά να τους τρων τα τσιβίτζια ‘’ ξαφνικά γινισκουντέ ούλλοι πας –λαάρηες τζαι βουρούν πας τες μούττες όπως τους νηστικούς να κόπσουν τον λαόν για να τον εκτελέσουσιν τζαι να γυρίζουν μες τους καφενέδες τζαι να πιάνουν τους παρέες τους τηλ. να χουμίζουντε για το κατόρθωμα τους :evil:
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Σήμερα ίσια που μας άφησε να φkούμε που το αυτοκίνητο ο τζιερος, άλλα χαλαλιν του, να βρέξει! :roll:

Εν είδα κάτι το ιδιαίτερο να κινείτε, εν είμαι σiοuρoς αν είναι λόγο καιρού (πολλά νερά, συνεχόμενο ψιλοβροχo, χιόνια στα υψώματα της Οδούς) άλλα πουλιά εν κινήθηκαν. :(
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Γενικά φαίνεται να με είχε τίποτε σήμερα.
Si vis pacem, para bellum
Tasozzz
Full Member

Δημοσίευση από Tasozzz »

Περιοχη τροοδους σημερα ψιλοκινηθηκαν λιγα πουλια στο πρωινο αλλα νυκτερινο ειχα την ευκαιρια για καμια δεκαρια πουλια. Πειτε με μαζοχα αλλα μια απο τις καλυτερες εξορμησεις,εφααααα πολλι σιονι και αερα αλλα ευχαριστηθηκα χειμωνα :D :D :D :D :D
JiniosEmba
Full Member

Δημοσίευση από JiniosEmba »

εγυρισα σημερα ενα σωρο τοπους,,λλιες φασσες ψηλα μαρκα,,,επιασαμεν 1 αλλα τζικλεσ 0,που την μουττη του ακαμα που ημασταν ηρταμεν παφο τζιαι εγιρισαμεν αρκατζι της λετυμπους τζιαι καλλεπεια.....ναμπου να γινει λετε με τουν το τζιερο,,εννα ρτουν πουλια???
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”