ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
-
- Full Member
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
Σωτήρη τι τσοκ παίζεις?
Αν εν ανοικτά έστω και 4-3 το νούμερο 5 σκάι δεν είναι και ότι καλύτερο.
Δοκίμασε και 7 νούμερο αφού παίζεις και τζίκλες στο πόστο.
Βασικά θέλουν πολλά χτυπήματα και όχι ένα.
Έπεξα φέτος μια είχε 5 σκάγια πάνω της τα μισά full διάτρηση...έπεσε πάνω σε πέτρες και σκίστηκε μπροστά στο στήθος και ήταν ζωντανή ακόμα και εβούρα.
Αν εν ανοικτά έστω και 4-3 το νούμερο 5 σκάι δεν είναι και ότι καλύτερο.
Δοκίμασε και 7 νούμερο αφού παίζεις και τζίκλες στο πόστο.
Βασικά θέλουν πολλά χτυπήματα και όχι ένα.
Έπεξα φέτος μια είχε 5 σκάγια πάνω της τα μισά full διάτρηση...έπεσε πάνω σε πέτρες και σκίστηκε μπροστά στο στήθος και ήταν ζωντανή ακόμα και εβούρα.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
ε φιλε ζε 3 που επιασα ειμαι happy ζε την αλλη ευδομαδα παλε 3 να πιασω παλε happy εν να ειμαι αλλα εν ζινο το γιατι που με καμει ζε μαραζονω!
vti-chris
4-2 ρε φιλε ζε εν παιζω ζικλες πας το ποστο, τες ζικλες επαιξα τες 30-40 λεπτα που εκατεβικα κατω για να περιμενω τον Rai να ερτει ζε να αλλαξω χαρτουτσιες να πιασω αλλες για την φασα
vti-chris
4-2 ρε φιλε ζε εν παιζω ζικλες πας το ποστο, τες ζικλες επαιξα τες 30-40 λεπτα που εκατεβικα κατω για να περιμενω τον Rai να ερτει ζε να αλλαξω χαρτουτσιες να πιασω αλλες για την φασα
- kypros
Σωτηρη σημερα οι καιρκες συνθηκες ηταν παρα πολλα δυσκολες για τα φυσιγγια. Και εγω ειχα προβλημα λογο αερα.sotiris!129 έγραψε:ε φιλε εχω ενα laurona skeet 5χ5 ααλλα εν φασες γμτ εν θελω να παρω οπλο skeet ζιαμε
+ οτι ειβρα μια φασα φαιμενη που τους αλουπους 300 μετρα που το ποστο μου και ειχα παιξει μια την τεταρτη το απογευμα ζε εφαν την ζε ειδα την που επιενε προς ζινη την κατεφθινση!!!
Μην καμνεις περιττες σκεψεις για τη φασσα. Ειναι δυνατο πουλι και αν το φυσιγγιο δεν ειναι ακριβως στην ωρα του συχαν το πουλι δεν καταβαλλεται.
Η λυση ειναι απλη , οταν εχει ετσι δυσκολο καιρο να σφιγγεις τα τσιοκ σου. Εγω για παραδειγμα κυνηγω τη φασσα με ετσι καιρο με 3,2 η 2,1. Εκει θα βαλεις 2,3 σκαγια πιο πολλα και θα παρεις το πουλι. Γενικα στον αερα να δουλευεις ενα δυο αστερια ποιο στενα τσιοκ γιατι ο αερας διαλειει τις κατανομες.
Επισης να εχεις 2,3 ειδη φυσιγγια για φασσα και να τα δουλευεις αναλογα.
Και τριτο να δεκτεις και να χωνεψεις οτι καποια πουλια θα σου αφινουν μονο φτερα.
Ολα τα αλλα μην τα σκεφτεσει μια χαρα εν το οπλο σου.
Φιλικα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
ε φιλε ναι να δεχτω φασα να μου αφικει μονο φτερα αλλα φασα δυσκολη, φασα μακρινη ζε οι φασα που επρεπε να γινει πατσιαουρι
την ωρα που τες επαιζα ζε αφιναν μου φτερα εν ειχε αερα ηταν τελια προι γλικασια οτι επρεπε!!!
την ωρα που τες επαιζα ζε αφιναν μου φτερα εν ειχε αερα ηταν τελια προι γλικασια οτι επρεπε!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Σήμερα όπως σας είπα πήγαμε με τον τσικλοκτόνο κυνήγι ολοήμερο. Αποτέλαισμα Ποφύσημα 10 σηκωτές 43 τσίταστο 13 χάσαμε 20 σύνολο 2 όπλα 46 . Μερικές φώτο πρίν το τσίταστρο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- BECCACCIA
- Full Member
τελικα τι φταιει ρε παιδεια και ο σωτηρης εχει αυτα τα προβληματα?εχει επιστημονικη εξηγηση?
- kypros
Αλλαξε φυσιγγιο τοτε και κλεισε τσιοκsotiris!129 έγραψε:ε φιλε ναι να δεχτω φασα να μου αφικει μονο φτερα αλλα φασα δυσκολη, φασα μακρινη ζε οι φασα που επρεπε να γινει πατσιαουρι
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
φιλε μου με chock εχει σοτηρια με αλλες χαρτουτσιες εχει σοτηρια...
σαν εκαθουμουν στο ποστο μου ακουω ενα "ε Σωτηρη θωρε την θωρε τηνννν" γυριζω ζεγω ζε βλεπω μια φασα μεσουρανη στα αναθεμα ...αποκλειετε λαλω,,, σαν την εβλεπα επεθανε στον αερα εγινε ματσα ζε επεσε 500-600 μετρα μακρια πλεον που τον Rai ευτυχος που την επιασε το ματι μου ζεμενα αλλιος εν ειχε περιπτοση 100 χρονια να εγιρεφκε να την εβρει... την περασμενη ευδομαδα παλε ο Rai με το ιδιο οπλο το ιδιο πραμα εβουρουσαμε να φκουμε πανω στην μουτι για να δουμε που θα πεσει η φασα του ζε επεσε 300 μετρα πιο κατω παλε επεθανε σαν επεταν φισιολογικα μετα το χτυπιμα!
μαντεψεται με τη μαρκα οπλο κυνηγουσε?
σαν εκαθουμουν στο ποστο μου ακουω ενα "ε Σωτηρη θωρε την θωρε τηνννν" γυριζω ζεγω ζε βλεπω μια φασα μεσουρανη στα αναθεμα ...αποκλειετε λαλω,,, σαν την εβλεπα επεθανε στον αερα εγινε ματσα ζε επεσε 500-600 μετρα μακρια πλεον που τον Rai ευτυχος που την επιασε το ματι μου ζεμενα αλλιος εν ειχε περιπτοση 100 χρονια να εγιρεφκε να την εβρει... την περασμενη ευδομαδα παλε ο Rai με το ιδιο οπλο το ιδιο πραμα εβουρουσαμε να φκουμε πανω στην μουτι για να δουμε που θα πεσει η φασα του ζε επεσε 300 μετρα πιο κατω παλε επεθανε σαν επεταν φισιολογικα μετα το χτυπιμα!
μαντεψεται με τη μαρκα οπλο κυνηγουσε?

- Breda Pegaso
Δεν νομιζω να ειναι η μαρκα του οπλου που φταιει! Τους περτικους παιζει τους και τις φασσες εν τες παιζει??? 

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
ε φιλε περτιζια οι βολες που καμει εν καθορισμενες 5-10-15 μετρα πισοκολι σπανια διαφορετικη βολη...τα περτιζια εχει 3 χρονια να τα πιασω που χαμε 1ς αρα εν μπορω να σου πω με το χερι στην φωτια αν εν σεκα που πεφτουν, αρπασει τα ο σκυλος οσπου να τα φερει ζε ολοζωντανο να ενει εν να το πνιξει!