Νίκο μου ότι σχέδια έχεις σου εύχομαι να περάσεις καλά φίλε μου!
Η αλήθεια παρολίγο να την πάθω και εγώ...Πανικος Setter έγραψε:Αρκετοί ήταν αυτοί που ξεκίνησαν το καθημερινό κυνήγι από χθες , είτε από αγνοια είτε εσκεμμένα
Ναι φίλε Chris. Μετά θα ξανααναστήσουμε το θέμα ασχολίες νεκρής κυνηγετικής περιόδου.Chris B725 έγραψε:Η αλήθεια παρολίγο να την πάθω και εγώ...Πανικος Setter έγραψε:Αρκετοί ήταν αυτοί που ξεκίνησαν το καθημερινό κυνήγι από χθες , είτε από αγνοια είτε εσκεμμέναΕυτυχώς κοίταξα τον χάρτη.
Τα τελευταία χρόνια έδιναν πάντα την τελευταία εβδομάδα ολόκληρη για καθημερινό κυνήγι φέτος από την Τετάρτη και μετά...![]()
Μέχρι 29/2 λέει.. Αυτό σημαίνει συμπεριλαμβανομένου και της Δευτέρας ??
Aν είναι όπως που επάεννα με το Σέργιο τζιαι εποτζιμούμουν ή ετρώαν με οι σκνίπες έρκουμαι σίουραMARIOSE έγραψε:Φίλε Κρις η Δευτέρα συμπεριλαμβάνεται
Σπύρο, φέτος να έρκεσαι βοηθός μου για ψάρεμα
Κυνήγι κυπριακής αγριόγατας. Συχνάζει συνήθως σε καφετέριες και δισκοθήκες. Άμα ορνιθέψει τζαι ύστερα σε τρώει που την γλώσσα, για αυτό και το κυνήγι γίνεται χωρίς ενδιασμούς στο μπαμ τζαι κάτω !!spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι φίλε Chris. Μετά θα ξανααναστήσουμε το θέμα ασχολίες νεκρής κυνηγετικής περιόδου.Chris B725 έγραψε:Η αλήθεια παρολίγο να την πάθω και εγώ...Πανικος Setter έγραψε:Αρκετοί ήταν αυτοί που ξεκίνησαν το καθημερινό κυνήγι από χθες , είτε από αγνοια είτε εσκεμμέναΕυτυχώς κοίταξα τον χάρτη.
Τα τελευταία χρόνια έδιναν πάντα την τελευταία εβδομάδα ολόκληρη για καθημερινό κυνήγι φέτος από την Τετάρτη και μετά...![]()
Μέχρι 29/2 λέει.. Αυτό σημαίνει συμπεριλαμβανομένου και της Δευτέρας ??![]()