ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
axerkwtis

ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από axerkwtis »

Μικρε μ καλυτερο τοπουι ηταν η σχολη μου στην Ελλαδα..στην Δραμα..τα περασματα ξεκινουσαν που οκτωβρη και οχι μονο παρτυ αλλα κ πολλα αλλα εκαμναν..τα παρκα της πολης παρελαση..εν ειχα καποιον να ακολουθα ομως κ εμεινα 4 χρονια θεατης..το μονο επιανα την μοτορα εφκαινα στον Κορυλοβο επιανα την δοση μου και σπιτι..το ποσες εβλεπα εν φανταζεσαι..η πιο ωραια εμπειρια ηταν συνορα βουλγαριας στο δασος εκδρομη με την σχολη μπροστα μας αρκοσχοιρος θυληκος κ πισω 5-6 μικρα εβουρουν περκει προλαβω κανενα...κ σε αλλη εκδρομη λιο εξω που τον πυρηνα παρθενου δασους Καραντερε πατημασια που αρκουδα...!

Sent from my iPhone using Tapatalk
mikros

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από mikros »

axerkwtis έγραψε:Μικρε μ καλυτερο τοπουι ηταν η σχολη μου στην Ελλαδα..στην Δραμα..τα περασματα ξεκινουσαν που οκτωβρη και οχι μονο παρτυ αλλα κ πολλα αλλα εκαμναν..τα παρκα της πολης παρελαση..εν ειχα καποιον να ακολουθα ομως κ εμεινα 4 χρονια θεατης..το μονο επιανα την μοτορα εφκαινα στον Κορυλοβο επιανα την δοση μου και σπιτι..το ποσες εβλεπα εν φανταζεσαι..η πιο ωραια εμπειρια ηταν συνορα βουλγαριας στο δασος εκδρομη με την σχολη μπροστα μας αρκοσχοιρος θυληκος κ πισω 5-6 μικρα εβουρουν περκει προλαβω κανενα...κ σε αλλη εκδρομη λιο εξω που τον πυρηνα παρθενου δασους Καραντερε πατημασια που αρκουδα...!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αστα ρε Αχερκωτη αυτα, η Δραμα πραγματικα εν ενας παραδεισος,τι τα νερα της οτι ειδος ψαρι εχει,τι τα δαση της που αγριογουρουνο σε ζαρκαδι ως λυκο και αρκουδα,τι τα βουνα της ιδιος το φαλακρο,τι ο καμπος της που εν ενας παραδησος για τα τρυγωνια και τα ορτυκια με τες εναλαγγες ηλιοσπορων-καλαμποκιων και τρυφιλλιων...
Τι τα σκεφτουμε και στεναχωρκουμε πως ειμαι που ετσι τοπο και ζω δακατω :evil:
Καθε καλοκαιρι να ειμαι εκει και να χανω τα τρυωνια και τα ορτυκια για μια-δυο μερες ή να φεφκω στην εναρξη και την επομενη :evil:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Εμεις 3 ατομα 25 τσικλουες, εγω πρωσοπικα 11 αλλα ηταν λια τα πουλια. επερασαμεν και εχτες παντως ειδα πολλες φασσες αν επιαναμε ποστα για φασσες ηταν να πεξουμε που 2-3!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

περνουμεν φετοσ! κατι κινητε
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Πάντως παιδιά εκτές εφάαν με οι φραγκολίνες, εστάθηκα σε μια φάση τζιαι άκουγα από 4 διαφορετικούς τόπους αρσενικές να κλαίνε.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

εγω εκτες ειδα πολλα περτιτσια μαλιστα σε μιαν φαση 1 εκατσε 5 μετρα διπλα μου ερωτησα το αν θελει mrbrown αλλα νωμιζο ηταν της pokka επειδη επετασεν και εφιεν :lol:
Άβαταρ μέλους
stavros p
Full Member

Δημοσίευση από stavros p »

ΠΟΥΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

μαζι θα τα φαμε!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άντρο εγώ εν τα τρώω, παίζω τα μόνον...
Θεωρώ πως δεν είναι σωστό τζιαί επροσπάθησα να το γυρίσω στο ψάρεμα επειδή τρώω τα ψάρια, αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να πηγαίνω Τετάρτη/Κυριακή κυνήγι τζιαί τις υπόλοιπες μέρες/νύχτες ψάρεμα... :lol:
ώσπου εν μας φκάλλουν έξω εν καλά... :D
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

stavros p έγραψε:ΠΟΥΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!
ANTROS BREDA έγραψε:μαζι θα τα φαμε!!

Αρκήσετε παιθκιά :lol: :lol: :lol:

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 767#p69767
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”