ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Μικρε μ καλυτερο τοπουι ηταν η σχολη μου στην Ελλαδα..στην Δραμα..τα περασματα ξεκινουσαν που οκτωβρη και οχι μονο παρτυ αλλα κ πολλα αλλα εκαμναν..τα παρκα της πολης παρελαση..εν ειχα καποιον να ακολουθα ομως κ εμεινα 4 χρονια θεατης..το μονο επιανα την μοτορα εφκαινα στον Κορυλοβο επιανα την δοση μου και σπιτι..το ποσες εβλεπα εν φανταζεσαι..η πιο ωραια εμπειρια ηταν συνορα βουλγαριας στο δασος εκδρομη με την σχολη μπροστα μας αρκοσχοιρος θυληκος κ πισω 5-6 μικρα εβουρουν περκει προλαβω κανενα...κ σε αλλη εκδρομη λιο εξω που τον πυρηνα παρθενου δασους Καραντερε πατημασια που αρκουδα...!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Αστα ρε Αχερκωτη αυτα, η Δραμα πραγματικα εν ενας παραδεισος,τι τα νερα της οτι ειδος ψαρι εχει,τι τα δαση της που αγριογουρουνο σε ζαρκαδι ως λυκο και αρκουδα,τι τα βουνα της ιδιος το φαλακρο,τι ο καμπος της που εν ενας παραδησος για τα τρυγωνια και τα ορτυκια με τες εναλαγγες ηλιοσπορων-καλαμποκιων και τρυφιλλιων...axerkwtis έγραψε:Μικρε μ καλυτερο τοπουι ηταν η σχολη μου στην Ελλαδα..στην Δραμα..τα περασματα ξεκινουσαν που οκτωβρη και οχι μονο παρτυ αλλα κ πολλα αλλα εκαμναν..τα παρκα της πολης παρελαση..εν ειχα καποιον να ακολουθα ομως κ εμεινα 4 χρονια θεατης..το μονο επιανα την μοτορα εφκαινα στον Κορυλοβο επιανα την δοση μου και σπιτι..το ποσες εβλεπα εν φανταζεσαι..η πιο ωραια εμπειρια ηταν συνορα βουλγαριας στο δασος εκδρομη με την σχολη μπροστα μας αρκοσχοιρος θυληκος κ πισω 5-6 μικρα εβουρουν περκει προλαβω κανενα...κ σε αλλη εκδρομη λιο εξω που τον πυρηνα παρθενου δασους Καραντερε πατημασια που αρκουδα...!
Τι τα σκεφτουμε και στεναχωρκουμε πως ειμαι που ετσι τοπο και ζω δακατω

Καθε καλοκαιρι να ειμαι εκει και να χανω τα τρυωνια και τα ορτυκια για μια-δυο μερες ή να φεφκω στην εναρξη και την επομενη

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- ANTROS BREDA
Εμεις 3 ατομα 25 τσικλουες, εγω πρωσοπικα 11 αλλα ηταν λια τα πουλια. επερασαμεν και εχτες παντως ειδα πολλες φασσες αν επιαναμε ποστα για φασσες ηταν να πεξουμε που 2-3!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
-
- Full Member
περνουμεν φετοσ! κατι κινητε
- spyrosspyrou851
Πάντως παιδιά εκτές εφάαν με οι φραγκολίνες, εστάθηκα σε μια φάση τζιαι άκουγα από 4 διαφορετικούς τόπους αρσενικές να κλαίνε.
- ANTROS BREDA
εγω εκτες ειδα πολλα περτιτσια μαλιστα σε μιαν φαση 1 εκατσε 5 μετρα διπλα μου ερωτησα το αν θελει mrbrown αλλα νωμιζο ηταν της pokka επειδη επετασεν και εφιεν 

- stavros p
- Full Member
ΠΟΥΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!
- ANTROS BREDA
μαζι θα τα φαμε!!
- MARIOSE
Άντρο εγώ εν τα τρώω, παίζω τα μόνον...
Θεωρώ πως δεν είναι σωστό τζιαί επροσπάθησα να το γυρίσω στο ψάρεμα επειδή τρώω τα ψάρια, αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να πηγαίνω Τετάρτη/Κυριακή κυνήγι τζιαί τις υπόλοιπες μέρες/νύχτες ψάρεμα...
ώσπου εν μας φκάλλουν έξω εν καλά...
Θεωρώ πως δεν είναι σωστό τζιαί επροσπάθησα να το γυρίσω στο ψάρεμα επειδή τρώω τα ψάρια, αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να πηγαίνω Τετάρτη/Κυριακή κυνήγι τζιαί τις υπόλοιπες μέρες/νύχτες ψάρεμα...

ώσπου εν μας φκάλλουν έξω εν καλά...

- spyrosspyrou851
stavros p έγραψε:ΠΟΥΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!
ANTROS BREDA έγραψε:μαζι θα τα φαμε!!
Αρκήσετε παιθκιά

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 767#p69767